Self Service Analytics 30

Betekenis: Self Service Analytics 30

Ook wel: simple-to-use B

Self Service Analytics 30 is een vorm van business intelligence. Het betreft hier een business tool waarbij iedere gebruiker in staat wordt gesteld om de data desgewenst zelf aan te passen. Hierbij wordt er een minimale ondersteuning aangeboden vanuit de IT afdeling. Doelstelling van self service is dat de consument zelfstandiger wordt met betrekking tot de verwerking van data. Daarnaast is business intelligence van belang om eenduidigheid en efficiëntie in werkprocessen binnen het bedrijf zelf te creëren.

Self Service Analytics 30 gaat hierin een stap verder. Door het zelf beheren van data wordt er een gevaar gelopen dat er interessante data verloren gaat. Er bestaat immers een kans dat de data scientists de betreffende data niet te zien krijgt. Door het toepassen van Self Service Analytics 30 is dit ook niet meer nodig. De eindgebruikers zijn dus zelf in staat om onafhankelijke beslissingen te nemen. Daarnaast ontstaat er ook uniformiteit door het gebruik van deze analytics tool.

Een ander voordeel van het gebruik van Self Service Analytics 30 is dat medewerkers sneller en makkelijker kunnen worden voorzien in hun eigen informatiebehoefte. Self Service Analytics 30 moedigt een data cultuur binnen een organisatie aan terwijl deze tool ondertussen het gebruik van een Excelbestand overbodig maakt.

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency