Zoeken
Menu

Gratis SEO scan

Je wilt hoger in Google komen. Meer bezoekers trekken. Maar waar moet je beginnen? Daar geven we met onze gratis SEO scan antwoord op. We analyseren je website helemaal suf en leggen je vervolgens haarfijn uit wat jij allemaal kunt doen om hoger te scoren in de zoekmachines. Bijvoorbeeld welke technische aanpassingen je kunt doen. Of waar je teksten nog wat extra aandacht nodig hebben.

  • Volledige SEO Check (Techniek, content en autoriteit)
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Prestaties
  • Social media
  • Veiligheid

De complete SEO check

Tijdens de gratis SEO scan voeren we een uitgebreide SEO check uit. Daarbij controleren we hoe je website ervoor staat op de gebieden die er het meest toe doen: techniek, content en autoriteit.

Hoe gaat de SEO check?

Tijdens de SEO check gebruiken we een paar handige tools en vooral ons gezonde marketingverstand om te kijken hoe je website presteert op het gebied van techniek, content en autoriteit. Daarna analyseren we de resultaten en koppelen we terug waar je kansen liggen. Zo simpel is het.

Wat krijg ik precies?

Na het aanvragen van de SEO scan ontvang je binnen een paar werkdagen een rapport met de huidige cijfers en – belangrijker nog – doelgerichte tips waarmee jouw specifieke website hoger in Google kan komen. En daar doen we dan ook nog een gratis adviesgesprek bij voor als je nog vragen hebt!

Is de SEO scan echt gratis?

Ja, de SEO scan is gratis. 100%. Er zijn geen addertjes onder het gras en je zit nergens aan vast. We doen het omdat we het leuk vinden en natuurlijk omdat we het tof zouden vinden als we je mogen helpen wanneer je er niet uitkomt. Eén van onze online marketeers heeft namelijk vast nog wel ruimte voor een nieuw project.

Techniek
Techniek

In de technische analyse kijken we onder andere naar je laadsnelheid, de indexeerbaarheid van je pagina’s en eventuele crawlfouten. Ook nemen we structuur van je website stevig onder de loep. Hiermee kun je straks een stevige basis voor hogere rankings leggen.

Content
Content

We bekijken ook of je content geoptimaliseerd is voor Google … en bezoekers. We kijken dus niet alleen naar je keywords, meta descriptions en alt-teksten, maar checken ook of je content wel aansluit op de zoekintentie van je bezoekers. Want je wilt natuurlijk óók meer conversies.

Autoriteit
Autoriteit

Als we het hebben over autoriteit, dan hebben we het vooral over links. Interne links, links naar andere websites en links van anderen naar jouw website. We analyseren je linkprofiel om te kunnen zien hoe jij je autoriteit kan verhogen en zo een betere positie in Google kan veroveren.

SEO check & analyse in één
SEO check & analyse in één

Tuurlijk, we gebruiken allerlei tools om je website te checken. Maar we zullen je niet bestoken met al die rapporten vol cijfertjes. Heb je niks aan. Waar je wél wat aan hebt? Een uitgebreide data-analyse van echte online marketeers. Wij analyseren de resultaten uit de SEO scan daarom eerst zelf en zetten ze om in concreet adviezen en tips waarmee je hoger in Google komt. Op de korte én op de lange termijn.

En dit krijg je óók
En dit krijg je óók

Je ontvangt niet alleen de resultaten van de SEO check. Ook delen we onze bevindingen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid met je. Want een veilige en gebruiksvriendelijke website is minstens zo belangrijk. Daarnaast geven we je ook nog een indicatie van je huidige prestaties in Google. Daarmee weet je waar je je website kan verbeteren en heb je een nulmeting als je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Bonus: gratis adviesgesprek
Bonus: gratis adviesgesprek

Zeker als je niet dagelijks bezig bent met online marketing, kan het zijn dat je bepaalde onderdelen van de scan niet helemaal begrijpt. Of dat je niet zo goed weet welke stappen je eerst moet zetten. Dat snappen we. Daarom bellen we je na de SEO scan nog graag even op. Gewoon om te checken of je nog vragen hebt of om je extra uitleg te geven. Stukje service van de zaak.

Ook een gratis SEO scan aanvragen?
Ook een gratis SEO scan aanvragen?

Ja, natuurlijk wil je die SEO scan laten uitvoeren en een gratis adviesrapport ontvangen. Goed nieuws: dat kan ook. Je hoeft alleen maar onderstaande formuliertje in te vullen en één van onze specialisten komt zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Het uitvoeren van de SEO-scan doen wij handmatig en vol liefde. Voor ons is het vakmanschap en daarom maken wij geen gebruik van automatische tools en rapporten.
1187 ondernemers gingen je voor!
OMA Nieuwsbrief
Toestemming*

paul stam
“Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische en vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken! Paul Stam • Marketing Manager bij Lassie

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Meest gestelde vragen