Teamlead SEA

Tom Boenders

Tom is Teamlead SEA bij Online Marketing Agency. Als het over topposities in Google gaat, dan is hij er als de kippen bij om advies te geven. Gevraagd en ongevraagd.

Specialisme: SEA, SEO & Marktplaats adverteren

Online Marketeer

Emiel Wessels

Emiel is Online Marketeer bij Online Marketing Agency. Als aspirant online marketing guru weet ‘ie alles van zoekmachines, content, social media en ga zo maar door.

Specialisme: Social Ads & SEO

Teamlead CRO

Nicole de Boer

Nicole is Teamlead CRO bij OMA. Ze brengt je website op smaak met fijne SEO content en hakt je concurrentie in de pan. Lekker en gezond in één.

Specialisme: SEO & CRO

Eigenaar

Daniël Kuipers

Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.

Specialisme: SEO & Data

Teamlead E-mail Marketing & SEO-specialist

Nick Brugman- Beijen

Nick is een marketing-manusje-van-alles bij Online Marketing Agency. Maar met een scherp oog voor usability en design maakt hij je website vooral beter … en mooier.

Specialisme: E-mail marketing & SEO

Copywriter

Pelle Gerretzen

Pelle is content creator @ Online Marketing Agency. Als freelancer levert ‘ie altijd een frisse blik op je content en de user experience daarvan. Oh, en hij schrijft zelf natuurlijk ook.

Specialisme: SEO & Content

Teamlead Social Ads

Gert Bos

Gert is online marketeer bij OMA. Een competitieve gozer die altijd zorgt voor winnende strategieën en scorende ads. Dat verdient een gouden plak.

Specialisme: Social Ads & SEO

Office Manager

Michelle van den Bos

Michelle is office manager bij OMA. Ze regelt alles op kantoor en luistert ondertussen naar het gezeur van Daniël. Dat houdt het leuk. Voor iedereen.

Specialisme: PA & HR

Online Marketeer

Thom van Wanrooij

Thom is online marketeer OMA. Als muziekliefhebber legt ‘ie de basis voor een jarenlange nummer 1 hit in de enige lijst die er toe doet: de zoekresultaten.

Specialisme: SEO & Data

Online Marketeer

Alex Smarand

Alex is online marketeer bij OMA en fanatiek hiker. In de natuur én op kantoor. Daar loopt ‘ie zich namelijk het vuur uit de sloffen voor de beste rankings.

Specialisme: SEO & AI

Online Marketeer

Igor van den Ende

Igor is online marketeer bij OMA. Met een zwarte band in karate én digital marketing veegt hij de vloer aan met jouw online concurrentie.

Specialisme: SEO & Webdesign

Online marketeer

Sarah Veenboer

Sarah is online marketeer bij OMA. Deze amateurtoneelspeelster laat ook jouw website schitteren op het mooiste podium dat er is: de zoekresultaten van Google.

Specialisme: SEA & Conversie optimalisatie

SEA-specialist

Nick Havekes

Nick is SEA-specialist bij OMA. Hij analyseert je campagnes als een voetbalwedstrijd en zorgt dan voor een winnende tactiek. Johan Derksen, eat your heart out.

Specialisme: SEA & SEO

Online Marketeer

Justin de Groot

Justin is online marketeer bij OMA. Deze motormuis neemt je graag mee in zijn zijspan op weg naar die nummer één positie in Google. Effectief … en gezellig!

Specialisme: SEO & Content

Stagiaire Online Marketing

Noa Verweij

Noa is stagiair bij OMA. Deze gezellige fashionista is een pro in het analyseren van trends en geeft je website of Instagram-account dan ook graag een moderne make-over.

Specialisme: SEO & Trends analyseren

Stagiair Online Marketing

Taha Omar

Taha is stagiair bij OMA. Deze vechtersbaas heeft een positieve instelling en een ongekende leergierigheid. Dat maakt ‘m de ideale sparringpartner. Voor iedereen.

Specialisme: SEO & Analytics

Stagiair Online Marketing

Myron Braddock

Myron is stagiair bij OMA en half mens, half robot. Met liefde voor AI én online marketing vindt hij bijna automatisch nieuwe manieren om je campagnes te verbeteren.

Specialisme: SEO & Social Ads

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency