Teamlead SEA

Tom Boenders

Tom is Teamlead SEA bij Online Marketing Agency. Als het over topposities in Google gaat, dan is hij er als de kippen bij om advies te geven. Gevraagd en ongevraagd.

Specialisme: SEA, SEO & Marktplaats adverteren

Teamlead Social Ads

Emiel Wessels

Emiel is Teamlead Social Ads bij Online Marketing Agency. Als aspirant online marketing guru weet ‘ie alles van zoekmachines, content, social media en ga zo maar door.

Specialisme: Social Ads & SEO

Online Marketeer

Nicole de Boer

Nicole is junior online marketeer bij Online Marketing Agency. Ze weet alles van hondenfilmpjes en memes, maar gelukkig voor ons nog meer van social ads.

Specialisme: SEO & Pinterest

SEO & SEA specialist

Luc de Sévaux

Luc is online marketing whizkid bij Online Marketing Agency. Hij houdt zich het liefst de hele dag bezig met 011010010110. Of voor normale mensen: data en data-analyses.

Specialisme: SEO, SEA & Marktplaats adverteren

Eigenaar

Daniël Kuipers

Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.

Specialisme: SEO & Data

Teamlead E-mail marketing & SEO specialist

Nick Brugman- Beijen

Nick is een marketing-manusje-van-alles bij Online Marketing Agency. Maar met een scherp oog voor usability en design maakt hij je website vooral beter … en mooier.

Specialisme: E-mail marketing & SEO

Copywriter

Pelle Gerretzen

Pelle is content creator @ Online Marketing Agency. Als freelancer levert ‘ie altijd een frisse blik op je content en de user experience daarvan. Oh, en hij schrijft zelf natuurlijk ook.

Specialisme: SEO & Content

SEA specialist

Shurmick Decaster

Shurmick is SEA specialist bij Online Marketing Agency. En in die rol geeft hij jouw Google advertenties de extra schwung die ze waarschijnlijk wel kunnen gebruiken.

Specialisme: SEA & Online marketing

SEO & Social ads specialist

Gert Bos

Gert is online marketeer bij Online Marketing Agency. Een competitieve gozer die altijd zorgt voor winnende strategieën en scorende ads. Dat verdient een gouden plak.

Specialisme: Social Ads & SEO

Marketingstagiair

Randy van Asselt

Randy is marketingstagiair bij Online Marketing Agency. In die hoedanigheid brengt hij zijn begeleider koffie en zijn kennis in de praktijk. Slimme vent, die Randy.

Specialisme: SEO & Content

Afstudeerstagiair

Daan Derksen

Daan is afstudeerder bij Online Marketing Agency. Hij onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van je website alsof z’n leven ervan afhangt. En eerlijk, dat doet het ook.

Specialisme: Data & SEO

Office manager

Michelle van den Bos

Michelle is office manager bij Online Marketing Agency. Ze regelt alles op kantoor en luistert ondertussen naar het gezeur van Daniël. Dat houdt het leuk. Voor iedereen.

Specialisme: PA & HR

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]