Teamlead SEA

Tom Boenders

Tom is Teamlead SEA bij Online Marketing Agency. Als het over topposities in Google gaat, dan is hij er als de kippen bij om advies te geven. Gevraagd en ongevraagd.

Specialisme: SEA, SEO & Marktplaats adverteren

Online marketeer

Emiel Wessels

Emiel is Teamlead Social Ads bij Online Marketing Agency. Als aspirant online marketing guru weet ‘ie alles van zoekmachines, content, social media en ga zo maar door.

Specialisme: Social Ads & SEO

Online Marketeer

Nicole de Boer

Nicole is online marketeer bij OMA. Ze brengt je website op smaak met fijne SEO content en hakt je concurrentie in de pan. Lekker en gezond in één.

Specialisme: SEO & Conversie

Eigenaar

Daniël Kuipers

Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.

Specialisme: SEO & Data

Teamlead E-mail marketing & SEO specialist

Nick Brugman- Beijen

Nick is een marketing-manusje-van-alles bij Online Marketing Agency. Maar met een scherp oog voor usability en design maakt hij je website vooral beter … en mooier.

Specialisme: E-mail marketing & SEO

Copywriter

Pelle Gerretzen

Pelle is content creator @ Online Marketing Agency. Als freelancer levert ‘ie altijd een frisse blik op je content en de user experience daarvan. Oh, en hij schrijft zelf natuurlijk ook.

Specialisme: SEO & Content

SEA specialist

Shurmick Decaster

Shurmick is SEA specialist bij Online Marketing Agency. En in die rol geeft hij jouw Google advertenties de extra schwung die ze waarschijnlijk wel kunnen gebruiken.

Specialisme: SEA & Online marketing

Teamlead Social Ads

Gert Bos

Gert is online marketeer bij Online Marketing Agency. Een competitieve gozer die altijd zorgt voor winnende strategieën en scorende ads. Dat verdient een gouden plak.

Specialisme: Social Ads & SEO

Office manager

Michelle van den Bos

Michelle is office manager bij Online Marketing Agency. Ze regelt alles op kantoor en luistert ondertussen naar het gezeur van Daniël. Dat houdt het leuk. Voor iedereen.

Specialisme: PA & HR

Online marketing stagiair

Lucas Simonis

Lucas is stagair bij Online Marketing Agency. Als echte filmkenner regisseert Lucas nu ook jouw online succes. Zodat jij staks de hoofdrol speelt bij de zoekresultaten.

Specialisme: Design & SEO

Online marketing stagiair

Luuk Hoogveld

Luuk is stagiair bij Online Marketing Agency. Deze ontdekkingsreiziger leert nu alles over online marketing en stuurt jouw website vervolgens ook de goede kant op.

Specialisme: SEO & SEA

Online Marketeer

Thom van Wanrooij

Thom is online marketeer OMA. Als muziekliefhebber legt ‘ie de basis voor een jarenlange nummer 1 hit in de enige lijst die er toe doet: de zoekresultaten.

Specialisme: SEO & Website

Online marketeer

Igor van den Ende

Igor is online marketeer bij Online Marketing Agency. Een die er altijd voor gaat en zorgt voor mooie resultaten.

Specialisme: SEO & website

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency