SEO Deventer

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat jij opvalt in het grote online aanbod. Dat potentiële klanten naar jou komen, in plaats van naar je concurrenten. Wil jij de vruchten plukken van een duurzame SEO-strategie? Je vindbaarheid vergroten en gezien worden? Online Marketing Agency (OMA) neemt voor jou het proces uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Kies voor een effectieve aanpak van SEO in Deventer en daarbuiten!

Bekijk cases Ontmoet ons team
SEO Deventer
icoon SEO Deventer

Groei van potentiële klanten

Door de juiste doelgroep naar je website te lokken zorgen we voor meer potentiële klanten. Middels een aantrekkelijke call-to-action genereren bezoekers meer omzet.

Lokale SEO Deventer én verder

Lokaal beter ranken in Deventer en omgeving, of juist landelijk? Elke uitdaging zetten wij om in concreet resultaat. Zo scoor je nieuwe leads en klanten.

Resultaat behalen middels een duurzame strategie

Achter de realisatie gaat een intensief proces schuil, waarbij we op basis van analyse de beste strategie formuleren. Die werkt, ook op lange termijn.

Flexibele SEO-specialist bij Deventer

We werken met een team van enthousiaste specialisten vanuit het mooie Ede. En vanuit daar staan we binnen een mum van tijd bij jou in Deventer op de stoep om te sparren over je doelstellingen en het behalen daarvan. Wij kijken verder dan SEO. Past een andere aanpak beter bij je website of kunnen we je ondersteunen bij webdesign, SEA, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en social media? Als allround online marketing bureau deinzen we daar zeker niet voor terug. Met eerlijke feedback en een transparant verwachtingspatroon zorgen we voor een waardevolle samenwerking die écht resultaat oplevert.Scan & analyse

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Scan & analyse

Stap 01 - Scan & analyse

We starten met een 0-meting, zodat we weten waar we staan en waar de concurrenten staan. Zo weten we wat we moeten doen om de beste in de markt te worden.

Stap 02 - Technische optimalisatie

Een website met een technisch goede basis is van belang, zowel voor de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers als voor de zoekmachine. Dit behoort daarom tot de prioriteiten.

Technische optimalisatie
Content & linkbuilding

Stap 03 - Content & linkbuilding

Ook relevante tekst behoort tot SEO, van geoptimaliseerde landingspagina’s tot aantrekkelijke blogs en diensten- of productpagina’s met de juiste keywords. Optioneel boosten we de vindbaarheid middels kwalitatieve linkbuilding.

Stap 04 - Monitoring

Natuurlijk wil je ook écht resultaat halen. Dit onderbouwen we graag met cijfers, zodat je ziet wat de waarde van je investering is. Zijn er ontwikkelingen in de markt? Dan stellen we waar nodig de strategie bij.

Monitoring
SEO Deventer

De kracht van zoekmachine optimalisatie

Mogelijk heb je al verschillende pogingen gedaan om hoger te ranken in de zoekmachine, maar tot dusver zonder het resultaat dat je graag zou willen. Ook die dure advertenties online en via lokale krantjes hebben nog niet het gewenste effect opgeleverd. Vanaf nu maak je een switch, en laat je je marketing strategie voor jou werken in plaats van andersom. Door te investeren in SEO bouw je aan een sterke online positie waar je jaren profijt van hebt. Mensen zoeken immers steeds vaker online naar producten en diensten. Na de optimalisatie van je website vinden ze voortaan jouw bedrijf.

Neem contact op

Deventer SEO-bureau

De omgeving van Deventer kennen we bij OMA als onze broekzak. Maar of je nu wilt focussen op lokale SEO in Deventer of potentiële klanten voor je wilt winnen door heel Nederland, dat maakt voor ons niets uit. Wij zorgen ervoor dat we een op maat traject starten waarbij we voor jouw doelgroep en bedrijf de juiste strategie weten toe te passen, zelfs bij hevige concurrentie. Zo vergroot je je vindbaarheid en haal je meer relevante bezoekers binnen. Laat die potentiële klanten niet aan je neus voorbijgaan en neem contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op
SEO Deventer
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Veelgestelde vragen

Als SEO partij in Deventer richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency