Zoeken
Menu

Flexibele SEO-specialist bij Deventer

We werken met een team van enthousiaste specialisten vanuit het mooie Ede. En vanuit daar staan we binnen een mum van tijd bij jou in Deventer op de stoep om te sparren over je doelstellingen en het behalen daarvan. Wij kijken verder dan SEO. Past een andere aanpak beter bij je website of kunnen we je ondersteunen bij webdesign, SEA, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en social media? Als allround online marketing bureau deinzen we daar zeker niet voor terug. Met eerlijke feedback en een transparant verwachtingspatroon zorgen we voor een waardevolle samenwerking die écht resultaat oplevert.Scan & analyse

Wat doen jullie als SEO partij in Deventer allemaal?

Als SEO partij in Deventer richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Groei van potentiële klanten
Groei van potentiële klanten

Door de juiste doelgroep naar je website te lokken zorgen we voor meer potentiële klanten. Middels een aantrekkelijke call-to-action genereren bezoekers meer omzet.

Lokale SEO Deventer én verder
Lokale SEO Deventer én verder

Lokaal beter ranken in Deventer en omgeving, of juist landelijk? Elke uitdaging zetten wij om in concreet resultaat. Zo scoor je nieuwe leads en klanten.

Resultaat behalen middels een duurzame strategie
Resultaat behalen middels een duurzame strategie

Achter de realisatie gaat een intensief proces schuil, waarbij we op basis van analyse de beste strategie formuleren. Die werkt, ook op lange termijn.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

We starten met een 0-meting, zodat we weten waar we staan en waar de concurrenten staan. Zo weten we wat we moeten doen om de beste in de markt te worden.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Een website met een technisch goede basis is van belang, zowel voor de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers als voor de zoekmachine. Dit behoort daarom tot de prioriteiten.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

Ook relevante tekst behoort tot SEO, van geoptimaliseerde landingspagina’s tot aantrekkelijke blogs en diensten- of productpagina’s met de juiste keywords. Optioneel boosten we de vindbaarheid middels kwalitatieve linkbuilding.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Natuurlijk wil je ook écht resultaat halen. Dit onderbouwen we graag met cijfers, zodat je ziet wat de waarde van je investering is. Zijn er ontwikkelingen in de markt? Dan stellen we waar nodig de strategie bij.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Deventer

De kracht van zoekmachine optimalisatie

Mogelijk heb je al verschillende pogingen gedaan om hoger te ranken in de zoekmachine, maar tot dusver zonder het resultaat dat je graag zou willen. Ook die dure advertenties online en via lokale krantjes hebben nog niet het gewenste effect opgeleverd. Vanaf nu maak je een switch, en laat je je marketing strategie voor jou werken in plaats van andersom. Door te investeren in SEO bouw je aan een sterke online positie waar je jaren profijt van hebt. Mensen zoeken immers steeds vaker online naar producten en diensten. Na de optimalisatie van je website vinden ze voortaan jouw bedrijf.

Contact met OMA

Deventer SEO-bureau

De omgeving van Deventer kennen we bij OMA als onze broekzak. Maar of je nu wilt focussen op lokale SEO in Deventer of potentiële klanten voor je wilt winnen door heel Nederland, dat maakt voor ons niets uit. Wij zorgen ervoor dat we een op maat traject starten waarbij we voor jouw doelgroep en bedrijf de juiste strategie weten toe te passen, zelfs bij hevige concurrentie. Zo vergroot je je vindbaarheid en haal je meer relevante bezoekers binnen. Laat die potentiële klanten niet aan je neus voorbijgaan en neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact met OMA
SEO Deventer

Meest gestelde vragen

Contact met OMA