SEO Veenendaal

Heb je al heel wat pogingen gedaan om je website beter te laten ranken in de zoekmachine, maar zonder het gewenste resultaat? Een goede SEO-strategie vereist de juiste handelingen, omdat het anders zelfs averechts kan werken. Online Marketing Agency (OMA) is gespecialiseerd in effectieve SEO-strategieën. Een aanpak die wél werkt. Vanuit ons SEO-bureau in Ede zijn we op een steenworp afstand om jouw SEO in Veenendaal tot een succes te brengen!

Bekijk cases Ontmoet ons team
SEO Veenendaal
icoon SEO Veenendaal

Een website die voor jou werkt

Klaar met dat werken aan je website, zonder effect? Wij zorgen voor een website die voor jou werkt, zodat jij potentiële klanten bereikt en je omzet vergroot.

Lokale SEO Veenendaal én verder

Of je nu met je diensten of producten wil focussen op omgeving Veenendaal of verder wilt kijken dan deze grenzen, wij weten elke doelstelling om te zetten in een effectieve strategie en aanpak

Duurzame strategie nu en op termijn

Met SEO kies je voor resultaat op termijn, zodat je ook jaren later nog profijt hebt van je investering. Je wilt immers dat je website rendabel is én blijft.

Zoekmachine optimalisatie in Veenendaal

Bij SEO komen heel wat factoren om de hoek kijken. Dat begint met een website die technisch in orde is. We zorgen voor uitstekende gebruiksvriendelijk en schieten je indien gewenst ook te hulp bij het creëren van een nieuw webdesign. Door aantrekkelijke landingspagina’s aan te maken en te optimaliseren zorgen we ervoor dat potentiële klanten jouw producten of diensten weten te vinden. En dat ze ook daadwerkelijk actie ondernemen, dankzij een duidelijke call-to-action.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Scan & analyse

Stap 01 - Scan & analyse

Ons SEO-traject begint altijd met een uitgebreide scan van je website. Hoe sta je ervoor, en -niet minder belangrijk – hoe staan je concurrenten ervoor? Op basis van de analyse kunnen we de juiste aanpak formuleren.

Stap 02 - Technische optimalisatie

Daarna zetten we de basis van je website goed. We zorgen dat hij optimaal werkt op ieder apparaat. En dat de sitespeed naar behoren is, zodat bezoekers niet afhaken omdat ze te lang moeten wachten op het laden van een pagina.

Technische optimalisatie
Content & linkbuilding

Stap 03 - Content & linkbuilding

We doen een keyword analyse om te weten te komen waar jouw potentiële klanten naar zoeken. De belangrijkste focuswoorden gebruiken we daarnaast bij linkbuilding. Deze keywords kunnen we op deze manier meer waarde geven, waardoor je hoger rankt.

Stap 04 - Monitoring

Natuurlijk wil je resultaat zien en daar hechten we bij OMA dan ook veel waarde aan. We onderbouwen onze keuzes en tonen je aan de hand van cijfers wat werkt. We monitoren ontwikkelingen in de markt, zodat we daar als eerste op in kunnen spelen.

Monitoring
SEO Veenendaal

Full-service SEO in Veenendaal

Laat ons jou helpen om succes te behalen met je website en voorkom dat je uren tijd kwijt bent aan strategieën die niet werken. Of dat je dure budgetten en kostbare tijd verspilt aan flyers en koude acquisitie. Naast SEO kunnen we je overigens ook ondersteunen met andere zaken. Bijvoorbeeld als je meer bereik wilt op social media, of je SEO wilt aanvullen met SEA-campagnes voor een snelle boost van een bepaalde actie. Online marketing is maatwerk en dat zie je terug in onze aanpak.

Neem contact op

Veenendaal SEO-bureau

Lijkt het je wel wat om met ons om de tafel te zitten? Je bent meer dan welkom om te sparren onder het genot van een kop koffie, en daarnaast kunnen we ook bij jou in Veenendaal langskomen. We hebben een hands-on mentaliteit en zijn gek op uitdagingen. Heb je dus het idee dat je je concurrenten op geen enkele manier voorbij kunt streven? Grote kans van wel! Neem nu contact met ons op om jouw SEO-vraag te bespreken.

Neem contact op
SEO Veenendaal
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Veelgestelde vragen

Als SEO partij in Veenendaal richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency