Zoeken
Menu

Zoekmachine optimalisatie in Veenendaal

Bij SEO komen heel wat factoren om de hoek kijken. Dat begint met een website die technisch in orde is. We zorgen voor uitstekende gebruiksvriendelijk en schieten je indien gewenst ook te hulp bij het creëren van een nieuw webdesign. Door aantrekkelijke landingspagina’s aan te maken en te optimaliseren zorgen we ervoor dat potentiële klanten jouw producten of diensten weten te vinden. En dat ze ook daadwerkelijk actie ondernemen, dankzij een duidelijke call-to-action.

Wat doen jullie als SEO partij in Veenendaal allemaal?

Als SEO partij in Veenendaal richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Een website die voor jou werkt
Een website die voor jou werkt

Klaar met dat werken aan je website, zonder effect? Wij zorgen voor een website die voor jou werkt, zodat jij potentiële klanten bereikt en je omzet vergroot.

Lokale SEO Veenendaal én verder
Lokale SEO Veenendaal én verder

Of je nu met je diensten of producten wil focussen op omgeving Veenendaal of verder wilt kijken dan deze grenzen, wij weten elke doelstelling om te zetten in een effectieve strategie en aanpak

Duurzame strategie nu en op termijn
Duurzame strategie nu en op termijn

Met SEO kies je voor resultaat op termijn, zodat je ook jaren later nog profijt hebt van je investering. Je wilt immers dat je website rendabel is én blijft.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

Ons SEO-traject begint altijd met een uitgebreide scan van je website. Hoe sta je ervoor, en -niet minder belangrijk – hoe staan je concurrenten ervoor? Op basis van de analyse kunnen we de juiste aanpak formuleren.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Daarna zetten we de basis van je website goed. We zorgen dat hij optimaal werkt op ieder apparaat. En dat de sitespeed naar behoren is, zodat bezoekers niet afhaken omdat ze te lang moeten wachten op het laden van een pagina.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

We doen een keyword analyse om te weten te komen waar jouw potentiële klanten naar zoeken. De belangrijkste focuswoorden gebruiken we daarnaast bij linkbuilding. Deze keywords kunnen we op deze manier meer waarde geven, waardoor je hoger rankt.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Natuurlijk wil je resultaat zien en daar hechten we bij OMA dan ook veel waarde aan. We onderbouwen onze keuzes en tonen je aan de hand van cijfers wat werkt. We monitoren ontwikkelingen in de markt, zodat we daar als eerste op in kunnen spelen.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Veenendaal

Full-service SEO in Veenendaal

Laat ons jou helpen om succes te behalen met je website en voorkom dat je uren tijd kwijt bent aan strategieën die niet werken. Of dat je dure budgetten en kostbare tijd verspilt aan flyers en koude acquisitie. Naast SEO kunnen we je overigens ook ondersteunen met andere zaken. Bijvoorbeeld als je meer bereik wilt op social media, of je SEO wilt aanvullen met SEA-campagnes voor een snelle boost van een bepaalde actie. Online marketing is maatwerk en dat zie je terug in onze aanpak.

Contact met OMA

Veenendaal SEO-bureau

Lijkt het je wel wat om met ons om de tafel te zitten? Je bent meer dan welkom om te sparren onder het genot van een kop koffie, en daarnaast kunnen we ook bij jou in Veenendaal langskomen. We hebben een hands-on mentaliteit en zijn gek op uitdagingen. Heb je dus het idee dat je je concurrenten op geen enkele manier voorbij kunt streven? Grote kans van wel! Neem nu contact met ons op om jouw SEO-vraag te bespreken.

Contact met OMA
SEO Veenendaal

Meest gestelde vragen

Contact met OMA