Zoeken
Menu

Allround online marketing bureau nabij Ede!

Als online marketing bureau uit Ede kennen we de lokale en regionale markt. Dankzij die kennis en een brede concurrentieanalyse identificeren we de meest bruikbare en kansrijke zoekwoorden. Vervolgens regelen we onder andere een Google Mijn Bedrijf-pagina voor je, creëren we content die aansluit bij die zoekwoorden en bouwen we met linkbuilding aan jouw autoriteit.

OMA is het allround online marketing bureau in Ede, die alles voor jou kan doen op het gebied van online marketing. Bij ons kun je terecht voor het verbeteren van je website op technisch niveau, maar ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en uiteraard ook zoekmachine adverteren (SEA). Verder kunnen wij je helpen met affiliate marketing, het opzetten van social media campagnes of advertenties en ook e-mailmarketing. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen je daarbij helpen.

Wat doen jullie als online marketing bureau uit Ede allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak in Ede. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

 Jouw doelstellingen staan voorop
Jouw doelstellingen staan voorop

Met onze brede online marketing kennis, zijn we zeker van onze zaak dat we jouw doelstellingen kunnen behalen.

 Een duurzame strategie niet alleen voor korte maar ook voor lange termijn
Een duurzame strategie niet alleen voor korte maar ook voor lange termijn

Wij doen niet aan strategieën die alleen van korte duur zijn, wij zorgen ook voor een goede lange termijn strategie.

 Online marketing bureau in Ede en omgeving
Online marketing bureau in Ede en omgeving

We zijn gevestigd in Ede, dus altijd in de buurt om je te helpen. We staan zo bij je op de stoep. Om je te laten zien hoe iets werkt, om de plannen door te nemen of om de resultaten te bespreken.

Onze werkwijze

Een uitgebreide analyse
Stap 1 • Een uitgebreide analyse

Om te beginnen starten we met een uitgebreide analyse. We nemen jouw website onder de loep om te kijken waar we de website technisch kunnen optimaliseren. Ze zeggen niet voor niets een goed begin is het halve werk.

Optimalisaties op technisch gebied
Stap 2 • Optimalisaties op technisch gebied

Online marketing kan pas goed ingezet worden als de website technisch in orde is, dit vormt de basis. Wij zorgen dat je website technisch helemaal in orde is.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Van content schrijven met interessante zoekwoorden tot aan social media campagnes. Wij zorgen dat dit optimaal wordt geïmplementeerd, om jouw doelstellingen te behalen.

Monitoren van de resultaten
Stap 4 • Monitoren van de resultaten

Jij wil natuurlijk weten wat het resultaat is van onze werkzaamheden. Met het monitoren zorgen we dat alles overzichtelijk is voor jou en voor ons, zo weet jij hoe het zit en weten wij waar we nog betere resultaten kunnen halen.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Ede

Tijd voor resultaten!

Heb je zelf al van alles geprobeerd om je online zichtbaarheid te verbeteren? Maar blijkt niks te werken of niet zoals je het in gedachte had? Als het aan ons ligt niet meer. Wij kiezen voor een goede en efficiënte strategie. Door jarenlange ervaring en kennis weten wij wat voor resultaten zorgt en wat niet.

Contact met OMA

Online marketing Ede

In veel gevallen is een bedrijf uit Ede voor mensen uit de regio veel relevanter dan een bedrijf uit, laten we zeggen, Groningen. Daarom verandert Google de zoekresultaten op basis van de locatie van zoekers om hen zo de meest relevante resultaten te tonen. En dat is precies waar we met SEO in Ede op inspelen. We richten jouw website dusdanig in dat je gevonden wordt door mensen uit Ede. Of de omgeving. Of eigenlijk waar je ook maar gevonden wilt worden.

Contact met OMA
Online marketing bureau Ede

Meest gestelde vragen

Contact met OMA