Online marketing bureau Deventer

De oude Hanzestad Deventer is een prachtige stad en heeft dan ook het nodige toerisme. Dat maakt het een fantastische locatie als lokale ondernemer, maar het is ook een locatie met veel concurrentie. Om zowel in als buiten Deventer nieuwe potentiële klanten binnen te halen is een sterke online zichtbaarheid daarom belangrijk. Online Marketing Agency is dé specialist in de omgeving van Deventer.

Bekijk cases Ontmoet ons team
Online marketing bureau Deventer
icoon Online marketing bureau Deventer

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Heb je online al het een en ander geprobeerd, maar komt het nog niet helemaal uit de verf, of weet je simpelweg niet waar te beginnen? Bij Online Marketing Agency (OMA) kijken we samen met jou welke onlinemarketingkanalen jou gaan helpen om je online doelen te bereiken. Daarbij stellen we een gezamenlijke strategie op waarbij wij de juiste specialisten inschakelen.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Net als de stad Deventer hoop je natuurlijk dat je bedrijf een glorieuze en lange toekomst tegemoet gaat. Daarom kijken wij niet alleen naar wat je op korte termijn gaat helpen, maar geloven we in de kracht van een duurzame strategie. Wat we vandaag voor jouw bedrijf doen moet ook over een aantal jaren nog waarde hebben.

Online marketing bureau in Deventer en omgeving

Voor een optimale groei van je onderneming geloven wij in de kracht van een lokale en persoonlijke hulp. Gezien Online Marketing Agency gevestigd is in Ede en onze medewerkers uit de omgeving komen, zijn wij zeer bekend met de regio. Daardoor weten wij wat er wel of juist niet werkt in Deventer.

Lokale én landelijke zichtbaarheid

Bij Online Marketing Agency geloven we in de kracht van lokaal. Hoe persoonlijker en relevanter jij bent voor je bezoekers, hoe groter de kans is dat ze jouw nieuwe klant worden. Daarom kijken we ten eerste graag hoe jij in de regio Deventer beter gevonden wordt. Heb je ook landelijke aspiratie, dan weten onze specialisten uiteraard ook perfect hoe ze je daarbij kunnen helpen.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
ViaVector
SFA
HTI RVS
NIZO
Passport The World

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting

Stap 01 - Analyse en 0-meting

Als je niet weet waar je staat, dan weet je ook niet of je groeit. Daarom beginnen we onze werkzaamheden altijd met een nulmeting, zodat we weten hoe je er op dit moment voor staat.

Stap 02 - Gebruiksvriendelijke website

Je website is het fundament voor goede online marketing prestaties. Daarom schakelen we eerst onze technisch specialist in, zodat jouw website tip top in orde is en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor je bezoekers en ze daardoor dus niet afhaken.

Gebruiksvriendelijke website
Implementatie van de marketing mix

Stap 03 - Implementatie van de marketing mix

Voor ieder kanaal hebben wij ‘the right man for the job’ in huis, of dat nu een SEO-specialist in Deventer is of iemand die álles weet van social media. Op basis van de strategie die we samen opgesteld hebben schakelen wij de juiste specialisten in om de campagnes op te zetten, te onderhouden én te optimaliseren.

Stap 04 - Monitoren van resultaten

Dat optimaliseren doen we door de resultaten scherp in het oog te hebben. Deze monitoren we daarom actief en delen we uiteraard met je. Waar nodig schaven we onze strategie op basis van deze resultaten bij.

Monitoren van resultaten
Online marketing bureau Deventer

Persoonlijke contact met onze lokale marketeers

Niemand houdt ervan om behandeld te worden als een nummertje. Online marketing staat nooit stil en wij geloven daarom dat je alleen optimaal presteert door snel te schakelen. Wij geloven dat een van onze grootste krachten de kracht van een persoonlijke en pro-actieve aanpak is. Bij ons hoef je niet twee weken te wachten tot je mailtje een keer beantwoord wordt, maar staan we je zo snel mogelijk te woord voor al je vragen of ideeën. Sterker nog, wij nemen contact op met jou als wíj een goed idee hebben, daar sparren we namelijk graag met je over.

Neem contact op

Online marketing Deventer

Ben jij ervan overtuigd dat er meer te halen valt uit jouw online zichtbaarheid en prestaties, houd je van actief schakelen en een persoonlijke aanpak? Klop dan zeker eens bij ons aan, we gaan graag het gesprek met je aan!

Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken waar de mogelijkheden voor jou liggen!

Neem contact op
Online marketing bureau Deventer
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]