Zoeken
Menu

Lokale én landelijke zichtbaarheid

Bij Online Marketing Agency geloven we in de kracht van lokaal. Hoe persoonlijker en relevanter jij bent voor je bezoekers, hoe groter de kans is dat ze jouw nieuwe klant worden. Daarom kijken we ten eerste graag hoe jij in de regio Deventer beter gevonden wordt. Heb je ook landelijke aspiratie, dan weten onze specialisten uiteraard ook perfect hoe ze je daarbij kunnen helpen.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Deventer allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Deventer. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen
De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Heb je online al het een en ander geprobeerd, maar komt het nog niet helemaal uit de verf, of weet je simpelweg niet waar te beginnen? Bij OMA kijken we samen met jou welke onlinemarketingkanalen jou gaan helpen om je online doelen te bereiken. Daarbij stellen we een gezamenlijke strategie op waarbij wij de juiste specialisten inschakelen.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn
Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Net als de stad Deventer hoop je natuurlijk dat je bedrijf een glorieuze en lange toekomst tegemoet gaat. Daarom kijken wij niet alleen naar wat je op korte termijn gaat helpen, maar geloven we in de kracht van een duurzame strategie. Wat we vandaag voor jouw bedrijf doen moet ook over een aantal jaren nog waarde hebben.

Online marketing bureau in Deventer en omgeving
Online marketing bureau in Deventer en omgeving

Voor een optimale groei van je onderneming geloven wij in de kracht van een lokale en persoonlijke hulp. Gezien OMA gevestigd is in Ede en onze medewerkers uit de omgeving komen, zijn wij zeer bekend met de regio. Daardoor weten wij wat er wel of juist niet werkt in Deventer.

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting
Stap 1 • Analyse en 0-meting

Als je niet weet waar je staat, dan weet je ook niet of je groeit. Daarom beginnen we onze werkzaamheden altijd met een nulmeting, zodat we weten hoe je er op dit moment voor staat.

Gebruiksvriendelijke website
Stap 2 • Gebruiksvriendelijke website

Je website is het fundament voor goede online marketing prestaties. Daarom schakelen we eerst onze technisch specialist in, zodat jouw website tip top in orde is en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor je bezoekers en ze daardoor dus niet afhaken.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Voor ieder kanaal hebben wij ‘the right man for the job’ in huis, of dat nu een SEO-specialist in Deventer is of iemand die álles weet van social media. Op basis van de strategie die we samen opgesteld hebben schakelen wij de juiste specialisten in om de campagnes op te zetten, te onderhouden én te optimaliseren.

Monitoren van resultaten
Stap 4 • Monitoren van resultaten

Dat optimaliseren doen we door de resultaten scherp in het oog te hebben. Deze monitoren we daarom actief en delen we uiteraard met je. Waar nodig schaven we onze strategie op basis van deze resultaten bij.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Deventer

Persoonlijke contact met onze lokale marketeers

Niemand houdt ervan om behandeld te worden als een nummertje. Online marketing staat nooit stil en wij geloven daarom dat je alleen optimaal presteert door snel te schakelen. Wij geloven dat een van onze grootste krachten de kracht van een persoonlijke en pro-actieve aanpak is. Bij ons hoef je niet twee weken te wachten tot je mailtje een keer beantwoord wordt, maar staan we je zo snel mogelijk te woord voor al je vragen of ideeën. Sterker nog, wij nemen contact op met jou als wíj een goed idee hebben, daar sparren we namelijk graag met je over.

Contact met OMA

Online marketing Deventer

Ben jij ervan overtuigd dat er meer te halen valt uit jouw online zichtbaarheid en prestaties, houd je van actief schakelen en een persoonlijke aanpak? Klop dan zeker eens bij ons aan, we gaan graag het gesprek met je aan!

Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken waar de mogelijkheden voor jou liggen!

Contact met OMA
Online marketing bureau Deventer

Meest gestelde vragen