Zoeken
Menu

Ben je concurrentie in Apeldoorn en landelijk de baas online

Ons team is gespecialiseerd in lokale online marketing. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar de juiste strategie om zo relevant mogelijk verkeer naar je website te leiden. Hiervoor maken wij gebruik van technieken zoals online targeting en local SEO. Ben je echter gevestigd in Apeldoorn, maar heb je ook landelijke aspiraties? Ook dan kunnen onze specialisten je uitstekend van dienst zijn om het maximale uit jouw onderneming te halen. Samen zetten we jouw onderneming online op de kaart.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Apeldoorn allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Apeldoorn. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen
De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Ons team bestaat uit onder meer zoekmachinespecialisten (SEO en SEA), maar ook voor andere online marketing kanalen hebben wij de specialisten in huis om jouw doelgroep te bereiken. Wij vinden het belangrijk om een goede mix te maken van de online marketing kanalen die jouw bedrijf gaan helpen door te kijken naar waar jouw potentiële klanten zich bevinden.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn
Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Onze strategie is gebaseerd op een duurzame strategie die jouw website stapje voor stapje naar een dominante positie in de markt brengt de komende jaren. Wij geloven niet in een stelle en korte groei, omdat de ervaring leert dat deze op de lange termijn vrijwel nooit werken. Wij kiezen liever een pad waar je ook over een aantal jaar nog profijt van hebt.

Online marketing bureau in Apeldoorn en omgeving
Online marketing bureau in Apeldoorn en omgeving

Apeldoorn is natuurlijk een prachtige stad met een bruisend centrum. Dat zorgt echter ook voor meel concurrentie. Daarom is het belangrijk dat je niet alleen fysiek, maar ook online goed zichtbaar bent, zodat je écht een stapje voor hebt op de concurrentie.

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting
Stap 1 • Analyse en 0-meting

Waar sta je nu en waar wil je heen? Dat is het eerste vraagstuk waar wij mee aan de slag gaan. We doen een nulmeting en analyseren welke doelen op korte en lange termijn realistisch zijn.

Gebruiksvriendelijke website
Stap 2 • Gebruiksvriendelijke website

Is jouw website klaar om nieuwe stromen aan bezoekers te ontvangen én deze een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden? Onze technisch specialist gaat samen met jou aan de slag om te kijken waar nog optimalisatieslagen te maken zijn.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Zodra je website er klaar voor is, zetten wij de online marketing kranen aan. We implementeren de strategie die we samen afgestemd hebben en zitten dagelijks aan de knoppen om optimale resultaten te behalen.

Monitoren van resultaten
Stap 4 • Monitoren van resultaten

Om het succes van onze campagnes te meten monitoren we natuurlijk actief de resultaten en delen we die ook met je. Wij geloven in transparantie, ook als er zaken tegenvallen, en passen onze strategie aan wanneer dat nodig blijkt.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Apeldoorn

Realistisch en persoonlijk

Wij houden van een persoonlijke aanpak, omdat we erin geloven dat we zo de beste groei kunnen realiseren en een samenwerking neerzetten waar we aan beide kanten gelukkig van worden. Bel of mail ons dus gerust als er iets aan de hand is of als je iets wil vragen. Bovendien stellen we graag realistische doelen. We beloven geen gouden bergen om vervolgens uit te moeten leggen waarom het niet gehaald is, samen bekijken we wat mogelijk is binnen een bepaalde tijdsperiode. Zo weten we precies wat we aan elkaar hebben!

Contact met OMA

Online marketing Apeldoorn

Heb jij interesse in een goed gesprek over jouw website of over hoe je met jouw lokale onderneming meer online bereik kunt behalen? Het kantoor van OMA is gevestigd in Ede en onze deur staat open voor een kop koffie of thee.

Neem even contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Zo kunnen we garanderen dat we uitgebreid de tijd voor je hebben om je website, bedrijf en doelstellingen te bespreken.

Contact met OMA
Online marketing bureau Apeldoorn

Meest gestelde vragen

Contact met OMA