Zoeken
Menu

Transparante SEO-specialist bij Barneveld

Ons kantoor is gevestigd in Ede en dat betekent dat we in no-time bij jou in Barneveld op de stoep staan om alles te weten te komen over je doelstellingen. Graag geven we transparant advies en vertellen we je over de haalbaarheid van bepaalde wensen. Denken we dat iets juist niet werkt? Ook dat hoor je van ons. Overigens is veel mogelijk en kunnen we je tevens ondersteunen bij andere vormen van online marketing. Bijvoorbeeld bij een crossmediale aanpak, waarbij we tevens inzetten op online adverteren, social media, e-mailmarketing en conversie optimalisatie. We adviseren je tot in de puntjes en gaan graag een waardevolle samenwerking met je aan. We onderbouwen met cijfers en streven altijd naar het best mogelijke resultaat dat past bij jouw budget.

Wat doen jullie als SEO partij in Barneveld allemaal?

Als SEO partij in STAD richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Groei van relevante bezoekers
Groei van relevante bezoekers

Met effectieve SEO zorgen we voor een stroom van meer relevante bezoekers. Potentiële klanten, die écht interesse hebben in jouw product of dienst.

Lokale SEO Barneveld én verder
Lokale SEO Barneveld én verder

Als lokale shop focus leggen met SEO op Barneveld en omgeving? Je bereik landelijk vergroten? We passen de strategie perfect aan op je doelgroep.

Lange termijn resultaten behalen
Lange termijn resultaten behalen

Waar reclamebudgetten snel vervliegen, bouw je met SEO aan een sterke online positie op lange termijn. Daar heb je dus nog jaren profijt van.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

We beginnen met een 0-meting. Zo weten we waar we staan en wat de juiste aanpak is om de beste in de markt te worden. Ook leggen we de quick wins vast.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

De zoekmachine vindt het belangrijk dat jouw website technisch in orde is. En dit draagt natuurlijk ook bij aan de gebruikerservaring van bezoekers. We optimaliseren de sitespeed en doen de juiste technische aanpassingen.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

Daarnaast behoort ook relevante content tot SEO, van sterke landingspagina’s met de juiste keywords tot interessante blogs, producten- en dienstpagina’s. Middels linkbuilding boosten we de vindbaarheid van je website.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Wat levert dit alles jou op? Dankzij de 0-meting kunnen we groei meten, zodat jij ziet wat je investering werkelijk opbrengt. We monitoren veranderingen in de markt, zodat we de strategie direct kunnen bijstellen in het geval van ontwikkelingen.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Barneveld

Sterke online positie creëren

Heb je geen zin in sales of heb je juist al verschillende pogingen gedaan om je website naar een hoger niveau te brengen? Het gevoel dat alles er top uitziet, maar dat je toch niet hoog rankt? Zoekmachine optimalisatie vereist de juiste technieken, anders kan een aanpak zelfs averechts werken. Stop met tijd investeren die niet oplevert wat je zou willen en kies nu voor een effectieve SEO-strategie. We creëren een website die werkt voor jou, in plaats van andersom. Een sterke online positie waar jij de vruchten van plukt.

Contact met OMA

Barneveld SEO-bureau

Bij OMA kennen we de omgeving van Barneveld als onze broekzak. Maar of je nu focus wilt leggen op SEO in Barneveld of bezoekers in het hele land wilt bereiken, wij gaan de uitdaging aan. Met een op maat traject zorgen we ervoor dat jij de online marketing los kunt laten, zodat je je kunt focussen op je bedrijf. Ondertussen realiseren wij de online groei. Klinkt dit als muziek in de oren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Contact met OMA
SEO Barneveld

Meest gestelde vragen