Zoeken
Menu

Zoekmachine optimalisatie in Utrecht

Met SEO zorgen we ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt. Maar niet zomaar zichtbaar, want uiteraard gaan we op volle kracht af op het bereiken van de juiste doelgroep. Zodat bezoekers ook écht potentiële klanten worden. We maken de website op en top gebruiksvriendelijk, zorgen voor aantrekkelijke content en boosten waar nodig de resultaten middels linkbuilding. Daardoor gaat de zoekmachine jouw website als meer autoritair beoordelen. Of je nu lokaal beter zichtbaar wil zijn of door het hele land, OMA regelt het voor je.

Wat doen jullie als SEO partij in Utrecht allemaal?

Als SEO partij in Utrecht richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Resultaten behalen met je website
Resultaten behalen met je website

Met Search Engine Optimization vergroten we de vindbaarheid van jouw website, zodat je meer relevante bezoekers kunt binnen halen. En dat leidt ook weer tot een verhoging van de omzet.

Lokale SEO Utrecht én verder
Lokale SEO Utrecht én verder

Focussen op lokale klanten in Utrecht en omgeving, of juist een landelijke strategie? Wij weten je doelstellingen aan de beste strategie te koppelen, wat je wensen ook zijn.

Duurzame strategie voor lange termijn
Duurzame strategie voor lange termijn

Met SEO focussen we graag op lange termijn succes, zodat jij jaren later nog profijt hebt van je investering. Daarom kiezen we voor een rendabele en duurzame SEO-strategie.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

We beginnen het SEO-traject met een uitgebreide analyse. Waar staan we nu, hoe doen de concurrenten het en hoe gaan we ze verslaan? Welke verbeterpunten zijn quick wins? Aan de hand van een scan weten we de juiste aanpak te kiezen.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Een gebruiksvriendelijke website is een van de belangrijkste ranking factoren in de zoekmachine. Dat betekent dat we deze verbeteren, zodat we een goede basis hebben staan. Denk onder meer aan het verbeteren van de sitesnelheid en structuur.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

Je kunt nog zoveel bezoekers op je website krijgen, maar als het uiteindelijk geen klanten worden dan is dat weinig effectief. We regelen aantrekkelijke content en zorgen dat de belangrijkste landingspagina’s beter gaan scoren middels linkbuilding en het gebruik van veel gezochte keywords.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Uiteraard wil je ook weten of dit alles werkt. Dat kunnen we nog zo hard schreeuwen, maar liever onderbouwen we de resultaten met cijfers. En zien we ontwikkelingen in de markt? Dan optimaliseren we de strategie waar nodig.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Utrecht

De gewenste doelgroep bereiken

Heb je in het verleden geëxperimenteerd met dure advertenties in lokale krantjes? Aan koude acquisitie gedaan of wat blogs gepubliceerd? En ben je het zat om dure marketing budgetten te investeren die niet opleveren wat je zou willen? Dat begrijpen we bij OMA maar al te goed. Door jarenlange ervaring in deze branche weten onze specialisten een effectieve aanpak te kiezen. Een strategie die écht werkt. Zo kun jij je kostbare tijd aan andere zaken besteden, terwijl wij er voor zorgen dat de juiste doelgroep effectief bereikt wordt.

Contact met OMA

Utrecht SEO-bureau

We werken vanuit Ede met een hecht en enthousiast team. Met veel klanten in deze en de omliggende steden hieromheen zijn we erg bekend met de omgeving. Zoek je een SEO-bureau dat er niet voor terugdeinst om uitdagingen aan te gaan? Een contactpersoon die graag bij je langskomt om te sparren, of juist iemand die het complete proces voor je uit handen neemt? Neem dan zeker contact met ons op om rond de tafel te zitten en om van jouw website een succes te laten maken!

Contact met OMA
SEO Utrecht

Meest gestelde vragen

Contact met OMA