SEO Amersfoort

Hè, je probeert al maanden of misschien wel jaren je online positie te versterken, maar het is nog steeds niet gelukt. Waar gaat het mis? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een proces dat op de juiste manier aangepakt moet worden, anders kan het zelfs averechts werken. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je nu écht resultaat gaan behalen met jouw website? Voor SEO in Amersfoort en ook landelijk kun je terecht bij Online Marketing Agency (OMA)!

Bekijk cases Ontmoet ons team
SEO Amersfoort
icoon SEO Amersfoort

Groei van relevante bezoekers

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) vergroten we je vindbaarheid. Je gaat beter ranken in de search engine, zodat potentiële klanten je gemakkelijker weten te vinden. Daar gaat uiteraard een uitgebreide analyse aan vooraf.

Lokale SEO Amersfoort én verder

We vergroten je vindbaarheid met SEO in Amersfoort en daarbuiten. Dit met focus op de juiste doelgroep, zodat je ook werkelijk de omzet kunt verhogen.

Doordachte strategie met langdurig resultaat

Dankzij een goede analyse en uitwerking behaal je écht resultaat. Zo krijg je een website die werkt voor jou, in plaats van andersom. Wij gaan voor de beste strategie op maat.

Full-service SEO-bureau bij Amersfoort

OMA is een full-service online marketing bureau met veel kennis van SEO. Daardoor kunnen we jouw wensen en doelen omzetten in resultaat. Maar we gaan verder dan zoekmachine optimalisatie, want het behalen van doelstellingen is maatwerk. Zijn SEA en social media een goede aanvulling, of heb je behoefte aan een compleet nieuw webdesign? Onze specialisten hebben alles in huis om de strategie tot in de puntjes te optimaliseren.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Scan & analyse

Stap 01 - Scan & analyse

Een goede basis voor SEO is het doen van een 0-meting. Zo weten we waar we staan, maar ook waar de concurrenten staan. En dat geeft een goed beeld van wat nodig is om de beste in de markt te worden.

Stap 02 - Technische optimalisatie

Techniek is een belangrijk onderdeel van SEO. Zoekmachines beoordelen websites namelijk onder meer op de gebruiksvriendelijkheid. Wij weten welke pijlers we moeten aanpassen om SEO-technisch de beste website te leveren.

Technische optimalisatie
Content & linkbuilding

Stap 03 - Content & linkbuilding

Daarnaast is ook de content van belang. Door middel van keyword analyse weten we waar potentiële klanten naar zoeken. En wat ze willen. We finetunen de landingspagina’s met tekst en call-to-actions, uiteraard in een aantrekkelijk design. Middels linkbuilding kunnen we daarnaast de autoriteit van de website verhogen.

Stap 04 - Monitoring

Zonder twijfel wil je weten of wat we doen ook echt werkt. En dat kunnen we nog zo hard schreeuwen, maar liever tonen we dat aan met behulp van cijfers. En zijn er ontwikkelingen in de markt? We monitoren en passen waar nodig de strategie aan.

Monitoring
SEO Amersfoort

De juiste doelgroep altijd binnen handbereik

Hoog in de zoekresultaten staan is aantrekkelijk, maar het wordt nóg relevanter als je daadwerkelijk scoort op termen waar je doelgroep op zoekt en op doorklikt. Kortom, zichtbaar zijn bij wie en wanneer het moet. Hebben dat adverteren in het lokale krantje en die flinke investeringen in flyers nog niet tot de gewenste resultaten geleid? Met SEO werk je aan een duurzame termijnstrategie, zodat je ook volgend jaar nog profiteert van je investering. Geen reclame die in de prullenbak verdwijnt: je blijft zichtbaar, nu en in de toekomst.

Neem contact op

Amersfoort SEO-bureau

Heb je hevige concurrentie en het gevoel dat jij daar niet tussen kunt komen? Bij Online Marketing Agency kunnen we een uitdaging meer dan waarderen. Wij streven naar een full-hands aanpak waarbij we de kosten zoveel mogelijk proberen te beperken tegenover zo hoog mogelijke resultaten. Tijd om eindelijk over te gaan naar een strategie die wel werkt? Vanuit Ede werken we op een steenworp afstand en komen we graag bij je langs om te sparren over het versterken van je SEO in Amersfoort of landelijk. Je bent ook meer dan welkom op ons kantoor. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ga voor resultaat!

Neem contact op
SEO Amersfoort
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Veelgestelde vragen

Als SEO partij in STAD richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency