Reviews

10 oktober 2019
ahrefs review

Ahrefs review: De beste tool op het gebied van content / linkbuilding

Als ik de rest van mijn leven nog maar één SEO-tool mag gebruiken, dan zou dat absoluut Ahrefs zijn. Zonder twijfel. Ahrefs gebruik ik inmiddels meer dan 1,5 jaar en er is geen ander programma dat mij zoveel inzichten heeft gegeven en zoveel tijd heeft bespaard. En omdat ik vind dat je ‘m eigenlijk ook een keer moet hebben geprobeerd, is het hoog tijd voor een Ahrefs review!
18 september 2019
appsumo review

AppSumo review: wat het is, voor- en nadelen en de deals van September 2019

AppSumo zorgt ervoor dat mijn constante honger naar nieuwe tools maandelijks wordt gevoed! Het is in mijn ogen een fantastisch bedrijf/platform dat iedereen moet kennen. De lifetime deals die ze maandelijks aanbieden zijn betaalbaar, binnen verschrikkelijk veel vakgebieden toepasbaar en ook gewoon ontzettend leuk (en handig!). En precies om die reden, ga ik jou er alles over vertellen in deze AppSumo review.
27 augustus 2019
Accuranker review

Accuranker Review: De allersnelste rank tracker op de markt?

Accuranker is geen alles-in-één SEO-tool, maar een specialist op het gebied van het bijhouden van je posities in de zoekresultaten bij bepaalde zoekwoorden. Het geeft je echt alle informatie die daarbij komt kijken en die nuttig voor jou kan zijn. Denk aan je concurrenten, posities in verschillende zoekmachines, mobiel en desktop, zoekvolumes, geschiedenis en nog veel meer. Omdat het bijhouden van de posities een ontzettend belangrijk onderdeel is binnen zoekmachine optimalisatie, vind ik het tijd voor een Accuranker review!
8 juli 2019
SEO Powersuite review

SEO Powersuite Review 2019: Ervaringen met de alles-in-1 tool

Ik houd van SEO-software en daarom ook van SEO Powersuite. Aangezien het een hobby van mij is om SEO-tools te testen, te gebruiken en in te zetten, schrijf ik dus ook graag een eerlijke review over mijn ervaringen met SEO Powersuite. Dat scheelt jou een hoop tijd en moeite, want jij hoeft alleen dit artikel te lezen en hoeft niet zelf aan de slag met de tool om alles te ontdekken.
1 juli 2019
semrush review

SEMrush review: De kampioen van alle SEO tools?

Semrush is de eerste SEO-tool die ik ooit heb gebruikt en heeft mijn liefde voor online marketing aangewakkerd. Tijdens mijn stage, jááááren geleden, werkten we met 2 tools: Semrush & Moz. Ondanks dat iedereen fan was van Moz, was ik voorstander om Semrush te blijven gebruiken. Helaas had ging de strijd verloren en gingen we verder met Moz, maar in de afgelopen jaren ben ik Semrush ben ik Semrush opnieuw gaan gebruiken. En omdat ik zeker wat dat jij je online aanwezigheid naar een hoger niveau kan tillen met deze fantastische SEO-tool, vind ik het tijd om er een review over te schrijven.
23 juni 2019
SEOPress review yoast alternatief

SEOPress Review 2019: het ultieme Yoast alternatief?

Natuurlijk ken je Yoast SEO al: dé WordPress plugin op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Maar naast Yoast zijn er nog meer SEO plugins op de markt. Één daarvan is SEOPress, een plugin die belooft meer te kunnen dan Yoast voor minder geld. Ik werd daardoor getriggerd, dus ik heb de plugin geïnstalleerd, getest en er een aantal maanden mee zitten stoeien. En mijn bevindingen deel ik graag met je. Dus zie hier: SEOPress Review 2019 door Online Marketing Agency.
27 april 2019
kwfinder review

KWFinder Review: Officieel mijn favoriete zoekwoorden tool!

Sinds ik KWFinder heb gevonden, is de zoekwoordplanner voor mij van Google verleden tijd. Want wat is dat eigenlijk een beperkt programma. Altijd maar het opnieuw inloggen op Google Ads, de verschillende fouten en een maximaal aantal keywords … daar was ik wel klaar mee. Gelukkig hoort dat nu dus tot het verleden, want ik heb namelijk mijn nieuwe favoriete zoekwoorden tool ontdekt: KWFinder! Betaalbaar, makkelijk in gebruik en het geeft accurate cijfers! In dit artikel vertel ik je alles over deze tool en geef ik je er mijn mening over.
25 maart 2019
mangools review

Mangools review: betaalbare SEO tool voor kleine ondernemers

Van Semrush, MOZ en Ahrefs heb je waarschijnlijk ooit wel eens van gehoord. Maar ken je Mangools al? Mangools is namelijk ook een alles-in-1 SEO-tool die bij het instapabonnement: 69% goedkoper is dan Semrush, 67% goedkoper is dan MOZ en 68,5% goedkoper is dan Ahrefs. En dat terwijl de tool op het eerste oog helemaal niet inlevert op de mogelijkheden en functionaliteiten. Hoog tijd dus om jou mijn eerlijke mening te geven over Mangools.
20 januari 2019

SERPChecker Review: De betaalbare SERP checker tool!

In mijn zoektocht naar een verschrikkelijke goede SERP checker tool waarmee ik de zoekresultaten van Google in één oogopslag kan analyseren en bijhouden ging ik van het ene uiterste naar het andere uiterste. Het begon allemaal met Whatsmyserp en Serprobot. Gratis tools die niet bepaald fijn werken. En vervolgens probeerde ik een MOZ-account van $250 per maand waarmee ik tienduizenden SERPS kon meten. Maar mijn zoektocht eindige pas toen ik aankwam bij SERPChecker. 500 keer per 24 uur de SERPS analyseren voor €35,- … ik was verliefd. Nu die vlinders in mijn buik niet meer zo hard fladderen, geef ik jou graag een eerlijke SERPChecker review.
19 juli 2018
Serpstat review

Serpstat review: Mijn ongezouten menig na 3 maanden gebruik

All-in-one SEO tools zijn programma's die het leven als online marketeer zoveel makkelijker maken. Helaas kosten all-in-one SEO tools al gauw 150 euro per maand... Daarom was ik ontzettend blij toen Leon Katz van Creative Team mij op de hoogte stelde van een super goede aanbieding: levenslange toegang tot een all-in-one SEO tool voor eenmalig 33 euro. Die all-in-one SEO tool heet Serpstat. En na 3 maanden met Serpstat te werken, vind ik het hoog tijd voor een review.

Recente blogs

14 oktober 2019
online concurrenten achterhalen

7 manieren om je online concurrenten te achterhalen

Ondernemers weten eigenlijk altijd wel wie hun offline concurrenten zijn. Maar een deel van deze concurrenten is vaak niet erg actief online en als ik de vraag stel: ‘Wie zijn je online concurrenten?’ dan merk ik dat ze het meestal niet (goed) weten. Daarom heb ik een 7 manieren en tools voor je op een rijtje gezet, zodat jij precies weet wie je online in de gaten moet houden en wie je moet verslaan.
10 oktober 2019
ahrefs review

Ahrefs review: De beste tool op het gebied van content / linkbuilding

Als ik de rest van mijn leven nog maar één SEO-tool mag gebruiken, dan zou dat absoluut Ahrefs zijn. Zonder twijfel. Ahrefs gebruik ik inmiddels meer dan 1,5 jaar en er is geen ander programma dat mij zoveel inzichten heeft gegeven en zoveel tijd heeft bespaard. En omdat ik vind dat je ‘m eigenlijk ook een keer moet hebben geprobeerd, is het hoog tijd voor een Ahrefs review!
9 oktober 2019
checklist blog schrijven en plaatsen

Deze checklist moet je afgaan voordat je een blog schrijft en plaatst

Bloggen is een ontzettend krachtig middel en als je het goed doet kan het je veel leads, omzet en bezoekers opleveren. Maar waar moet je op letten tijdens het bloggen? En wat moet je absoluut niet vergeten om te doen? Daar gaat deze handige checklist, die opgedeeld is in drie fases, je bij helpen.
4 oktober 2019
q3 2019 marktaandeel social media

Q3 2019: Marktaandeel social media in Nederland en Europa

De warme temperaturen hebben langzaam plaats gemaakt voor koud en regenachtig weer. De bladeren kleuren bruin en vallen langzaam van de boom. Wanneer je langs de huizen loopt wordt je bedwelmd door de geur van stoofvlees. Kortom, de herfst van 2019 is begonnen. En dat betekent vooral ook dat het tijd is om te kijken hoe het staat met het marktaandeel van de sociale media kanalen in Nederland, Duitsland, Belgie en in heel Europa. Welke platformen leveren wat in? En wie wint er juist wat? Time to find out!

Laat je e-mailadres achter en ik zorg ervoor dat jij zelf meer omzet en bezoekers gaat genereren !