Zoeken
Menu

SEO-specialist Ede: aan de deur!

Graag werken we met korte lijntjes. Even langskomen voor een kop koffie en om samen de cijfers door te nemen? Geen enkel probleem! We zijn ook snel bij jou op locatie. We kiezen voor een transparante aanpak, zodat jij weet waar je budget naartoe gaat. Een investering die ook écht werkt. We adviseren altijd de beste strategie die past bij je doelstellingen. Zijn webdesign, e-mailmarketing, social media, online advertising en conversie optimalisatie relevante aanvullingen? Onze enthousiaste specialisten kunnen ook dit tot in de puntjes voor je regelen.

Wat doen jullie als SEO partij in Ede allemaal?

Als SEO partij in Ede richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Groei van interessante bezoekers op je website
Groei van interessante bezoekers op je website

Een betere ranking in de zoekmachine, dat is waar we voor gaan. Uiteraard op de keywords waar jouw potentiële klanten naar zoeken. Verbeter je online positie en ben de concurrentie te slim af.

Lokale SEO Ede én verder
Lokale SEO Ede én verder

We zijn gevestigd in Ede en kennen de omgeving als onze broekzak. Maar of je nu lokaal vindbaar wilt zijn of door heel Nederland, dat maakt voor ons niet uit. Wij gaan voor een strategie op maat.

Goede lange termijn strategie
Goede lange termijn strategie

Graag wil je zolang als mogelijk profijt hebben van je investering, zodat die jaren later ook nog rendabel is. Verspil geen dure advertentiebudgetten maar kies bij ons voor een duurzame termijn strategie.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

We beginnen altijd met een 0-meting, zodat we een goed beeld hebben van waar we nu staan en wat er nodig is om het doel (of meer!) te bereiken. Uiteraard nemen we ook de concurrenten in deze scan mee. Die willen we verslaan.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Een website die technisch in orde is, heeft een positieve invloed op de zoekmachine posities. Daarom zetten we de basis goed, zodat we daar alvast punten pakken voor de ranking. Zijn je bezoekers ook blij mee, want zo gaat de gebruiksvriendelijkheid van de website omhoog.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

Daarnaast zijn ook content en linkbuilding essentiële onderdelen van een goede SEO-strategie. Zo maken we de website vindbaar en aantrekkelijk. Uiteraard met duidelijke call-to-action, zodat je je omzet kunt laten groeien.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

SEO maken we graag meetbaar. Door cijfers inzichtelijk te maken krijgen we een goed beeld van de resultaten die we geleverd hebben. Is er bijsturing nodig, bijvoorbeeld door ontwikkelingen in de markt? Dan spelen we daar direct op in.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Ede

Een website die voor jou werkt

Ben je die koude acquisitie en die urenlange netwerkbijeenkomsten meer dan zat? Heb je te veel budget verspild aan flyers en andere reclame die niet werkt? Een sterke website will do the job! Wij richten je website zo in dat hij voor jou werkt, in plaats van andersom. Een website die na de efficiënte werkzaamheden ook echt resultaat laat zien. Zodat die bezoekers op een gegeven moment vanzelf binnendruppelen. Met gedegen SEO zijn die potentiële klanten voortaan altijd binnen handbereik.

Contact met OMA

Ede SEO-bureau

Mogelijk heb je zelf al geprobeerd om je website te verbeteren, maar zonder het gewenste resultaat. Of je maakt er simpelweg geen tijd voor. Wat je reden ook is, als je nu écht resultaten uit je website wilt halen dan nodigen we je van harte uit om met ons rond de tafel te gaan zitten. We zitten in de buurt en zijn erg enthousiast om met ondernemers uit de streek de samenwerking aan te gaan. Wil je dus focus leggen op SEO in Ede en omgeving, of landelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contact met OMA
SEO Ede

Meest gestelde vragen

Contact met OMA