Zoeken
Menu

SEO-specialist Wageningen: dichtbij huis!

Korte lijntjes en flexibiliteit staan bij OMA hoog in het vaandel. Komt dat mooi uit, want we werken vanuit Ede en staan dus in zo’n tien minuten bij jou op de stoep. Handig als je even wilt brainstormen over wat ideeën. Bovendien kennen we deze omgeving als onze broekzak. Tel daar het enthousiasme, de kennis en ervaring van onze SEO-specialisten bij op en ben verzekerd van een SEO-bureau dat voor jou de beste aanpak hanteert. Wij zetten je op de kaart, zowel in Wageningen als daarbuiten.

Wat doen jullie als SEO partij in Wageningen allemaal?

Als SEO partij in Wageningen richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Groei van potentiële klanten op je website
Groei van potentiële klanten op je website

Door hogere posities en aantrekkelijke meta data krijg je meer relevante bezoekers op je website. Potentiële klanten die door een call-to-action tot actie overgaan.

Lokale SEO Wageningen én verder
Lokale SEO Wageningen én verder

Breng je product of dienst lokaal aan de man of focus op heel Gelderland of Nederland. Door een goede basis te zetten pluk je ook op termijn de vruchten van je investering.

Duurzame en doordachte strategie op maat
Duurzame en doordachte strategie op maat

Geen enkele website en bedrijf zijn hetzelfde. Middels een op maat aanpak formuleren we een effectieve strategie zodat de website voor jou werkt, in plaats van andersom.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

Een effectieve strategie wordt gebaseerd op een gedegen analyse. Daarom doen we eerst een 0-meting. We kijken waar we staan, maar ook zeker waar de concurrenten staan. Door de scan hebben we inzicht in de taken die moeten gebeuren om hen voorbij te streven.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Na de analyse start de technische optimalisatie. Dat wil zeggen dat we de technische basis van de website tot in de puntjes goed zetten, van sitespeed tot (achterliggende) structuur. Een goede gebruiksvriendelijkheid is zowel aantrekkelijk voor bezoekers als de zoekmachine.

Content & Linkbuilding
Stap 3 • Content & Linkbuilding

Ook content speelt een grote rol bij Search Engine Optimization. We voegen relevante keywords toe, maken doeltreffende landingspagina’s aan en boosten de website middels linkbuilding. Hiermee verhogen we de autoriteit.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Resultaten maken we inzichtelijk, zodat je weet wat de investering jou oplevert. We monitoren de resultaten, alsook de ontwikkelingen in de markt. Waar nodig stellen we op basis daarvan de strategie bij.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Wageningen

Een SEO-strategie die werkt

Heb je ondertussen al veel geprobeerd om hoger in de zoekmachine te ranken, van het publiceren van blogs tot het aantrekken van bezoekers via social media? En ben je erachter gekomen dat je niet de juiste aanpak hanteert? Laat het aan ons over, zodat jij je weer kunt focussen op waar je goed in bent. Vergeet koude acquisitie en duur adverteren in het lokale krantje, met een slimme SEO-strategie zorgen we dat jij succes behaalt, voor nu en op termijn. Van een goede implementatie heb je namelijk jaren plezier.

Contact met OMA

Wageningen SEO-bureau

Dus, laat jij SEO in Wageningen over aan OMA? Voor iedere tak hebben we de juiste specialist in huis. En wil je naast zoekmachine optimalisatie ook op andere manieren zichtbaar zijn? We geven je altijd eerlijk advies en kunnen je tevens ondersteunen met het bouwen van een nieuwe website, het effectief inzetten van social media, online adverteren en e-mailmarketing. Laat die voortkabbelende marketing strategie aan je neus voorbijgaan en kies vanaf nu voor een aanpak die wél werkt. Kom gerust eens bij ons langs voor een kop koffie in Ede of neem contact met ons op voor een afspraak op jouw locatie.

Contact met OMA
SEO Wageningen

Meest gestelde vragen

Contact met OMA