Zoeken
Menu

Wat is zoekmachine optimalisatie eigenlijk?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is niets anders dan jouw bedrijf zichtbaar maken in de zoekmachines wanneer mensen zoeken naar jouw producten of diensten. Met een combinatie van techniek, content en linkbuilding zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website die niet alleen bezoekers trekt … maar ze ook nog eens overtuigt. Een echte win-win situatie.

Meer relevante bezoekers
Meer relevante bezoekers

Hogere posities betekenen meer relevante bezoekers. En meer relevante bezoekers betekenen weer meer omzet.

Duurzame strategie
Duurzame strategie

Van topposities kun je nog jarenlang de vruchten plukken. Zo krijg je ook in de toekomst steeds nieuwe leads en klanten.

Echt resultaat uit je website
Echt resultaat uit je website

Cliché, maar waar: met zoekmachine optimalisatie zorg je voor een website die werkt voor jou. En niet andersom.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

Met een SEO scan en uitgebreide analyse brengen we in kaart waar je je kunt verbeteren én waar je kansen liggen.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

We zorgen ervoor dat je website technisch helemaal in orde is, zodat je bezoekers (en Google!) de best mogelijke ervaring biedt.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

We breiden je website uit met nieuwe, waardevolle content, terwijl we ondertussen hard werken om ook de autoriteit te verhogen.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Je wil natuurlijk wel weten wat het oplevert. Daarom monitoren we de resultaten realtime en sturen bij als het nodig is.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Zichtbaar zijn wanneer het moet

Je wilt zichtbaar zijn wanneer het moet. Bij de juiste mensen. En precies daar ligt de kracht van zoekmachine optimalisatie. Met SEO ben je immers aanwezig in de zoekresultaten, precies op het moment dat mensen naar een bedrijf zoals het jouwe zoeken. Nu, maar vaak ook nog over een paar maanden. Of jaren. Dat maakt het een stuk effectiever dan adverteren in het lokale krantje!

Neem contact op
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ook bij hevige concurrentie

Worden de topposities ingenomen door de grootste bedrijven? Don’t worry. We vinden altijd wel kansen en keywords waar je in eerste instantie wél op gevonden kan worden. Zonder dat je daar zelf een hele werkweek voor hoeft op te offeren of dat je een tweede hypotheek moet nemen om die hogere posities te bekostigen, natuurlijk. Als echte SEO-specialisten weten we namelijk precies wat werkt – en wat vooral ook niet.

Neem contact op

OMA's laatste reviews

Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows