Zoeken
Menu

Waarom zou je op social media adverteren?

Viral gaan of je doelgroep bereiken op social media met reguliere posts wordt steeds moeilijker. Adverteren op social media is dus praktisch een must als je nieuwe mensen wil bereiken. Zeker als je snel resultaat wil boeken. Je kunt daarbij heel je eenvoudig focussen op nieuwe of bestaande klanten en ondertussen met wat slimme A/B tests ook nog uitzoeken wat werkt voor jouw bedrijf. Heel waardevol!

 Meer traffic
Meer traffic

Met social media advertising trek je meer bezoekers naar je pagina, website of fysieke winkel. Daar kun je klanten van maken!

 Slimme (re)targeting
Slimme (re)targeting

Segmentatie = succes. En met mt social media kun je je heel specifiek richten op mensen met bepaalde kenmerken of interesses.

 Relatief goedkoop
Relatief goedkoop

Social ads zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere advertentiemethoden. En je kunt je budget natuurlijk altijd weer bijstellen.

Onze werkwijze

Analyseren
Stap 1 • Analyseren

Hoe staat het ervoor met je huidige profielen? Wat wil je bereiken? En hoe kunnen we dat het beste doen? Tijd voor analyse!

Account inrichten
Stap 2 • Account inrichten

We richten je account in en lopen alles wel 3x na. Zo leggen we de basis voor succesvolle campagnes. Zeker weten.

Campagnes maken
Stap 3 • Campagnes maken

We stellen de targeting in, zoeken opvallende beelden, schrijven slimme copy en kiezen de beste CTA voor je campagnes.

Monitoren & bijsturen
Stap 4 • Monitoren & bijsturen

We houden de resultaten scherp in de gaten. Op die manier kunnen steeds wat bijsturen en nóg meer uit je budget halen!

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Slimme promotie (met heel veel voordelen voor je bedrijf)

Op social media adverteren is een slimme manier op je bedrijf, product of dienst te promoten. Je profiteert namelijk van een ontzettend groot bereik. Meer zichtbaarheid. Meer herkenning. Engagement. Brand loyalty. Nieuwe inzichten in je doelgroep en vaak ook nog meer leads, inschrijvingen of simpelweg keiharde sales. Allemaal dingen waar je marketinghart sneller van zou moeten gaan kloppen. Die van ons in ieder geval wel.

Neem contact op
Social Media Adverteren

Voor op ieder platform

Wij maken advertenties voor op ieder platform. Onze social media specialisten geven jou of je bedrijf eenvoudig een boost op Facebook, LinkedIn en Twitter en inspireren je klanten net zo makkelijk op Instagram of Pinterest. Maar wel altijd op basis van data, analyse en een bak aan ervaring. Niet op onderbuikgevoelens. Zo beperken we eventuele onzekere factoren en vergroten we de kans op succes. Wel zo prettig.

Neem contact op
Social Media Adverteren

Start vandaag nog met adverteren

Want ook vandaag zitten jouw ideale klanten weer door de plaatjes en berichten op hun tijdlijn te scrollen. Daar wil je bij zijn.

Neem contact op

OMA's laatste reviews

Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Jasper LeSuis
"Daniël (samen met zijn snel groeiende team) is een pareltje binnen de online marketing wereld! Vol kennis, enthousiast, gedreven, resultaat gericht en gewoon een hele fijne vent. Ik ben blij dat we al een tijd samen werken aan de online marketing van https://viavector.eu/nl/."
Jasper LeSuis • Eigenaar ViaVector