Online marketing bureau Doorwerth

Samen zorgen we voor relevante bezoekers uit Doorwerth en omgeving Kies je voor Online Marketing Agency, dan kies je voor kwaliteit en relevantie. Als lokale ondernemer in Doorwerth ben je het meest gebaat bij bezoekers uit de regio met een koopintentie. Onze specialisten zijn thuis in jouw omgeving en zijn bekend met de kneepjes uit […]

Bekijk cases Ontmoet ons team
Online marketing bureau Doorwerth
icoon Online marketing bureau Doorwerth

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Heb jij een webshop, een lokale winkel of een ander soort bedrijf en wil je graag meer bezoekers trekken naar jouw webshop, maar weet je niet precies hoe? Online Marketing Agency helpt graag door samen met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw branche. We analyseren je doelstellingen en je concurrentie, waarna we samen het beste plan van aanpak opstellen.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Bij Online Marketing Agency geloven we in een duurzame strategie, waar je ook over enkele jaren profijt van hebt. We zijn geen vlugge jongens, maar kijken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw bedrijf, voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Online marketing bureau in Doorwerth en omgeving

Online Marketing Agency is een allround online marketing bureau met een sterke focus op lokale zichtbaarheid. Wij weten wie je concurrenten zijn in Doorwerth en omgeving en hoe je ervoor zorgt dat jouw website een streepje op hen voor heeft.

Samen zorgen we voor relevante bezoekers uit Doorwerth en omgeving

Kies je voor Online Marketing Agency, dan kies je voor kwaliteit en relevantie. Als lokale ondernemer in Doorwerth ben je het meest gebaat bij bezoekers uit de regio met een koopintentie. Onze specialisten zijn thuis in jouw omgeving en zijn bekend met de kneepjes uit het vak om jouw bezoekers zo relevant mogelijk te maken. Uiteraard kunnen we je ook uitstekend van dienst zijn bij je landelijke aspiraties. Op basis van jouw doelstelling brengen we samen jouw doelgroep in kaart en gaan we hier actief op inzetten.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
ViaVector
SFA
HTI RVS
NIZO
Passport The World

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting

Stap 01 - Analyse en 0-meting

Een goed begin is het halve werk, daarom beginnen we altijd met een uitgebreide analyse en nulmeting. Zo weten we precies waar we staan wanneer we aanvangen met onze werkzaamheden en zijn er later geen verrassingen.

Stap 02 - Gebruiksvriendelijke website

Om een goede fundering te hebben zullen onze technisch specialisten beginnen met het optimaliseren van je website. Om de potentie maximaal te benutten is het belangrijk dat de basis goed staat.

Gebruiksvriendelijke website
Implementatie van de marketing mix

Stap 03 - Implementatie van de marketing mix

Is de website klaar om te performen? Dan is het tijd om te beginnen met onze online marketing werkzaamheden. Deze stemmen we vooraf volledig met je af, zodat we de juiste kanalen inzetten die passen bij jouw doelstellingen. Doorgaans maken we hiervoor onder andere gebruik van SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren in zoekmachines), social media, e-mailmarketing en affiliate marketing. Voor iedere kanaal hebben wij een specialist in huis.

Stap 04 - Monitoren van resultaten

Meten is weten, daarom monitoren wij actief de resultaten van onze werkzaamheden en campagnes. Zo weet je precies wat het rendement van onze activiteiten is.

Monitoren van resultaten
Online marketing bureau Doorwerth

Digitale marketing is key

Het digitale landschap blijft zich ontwikkelen, daarom wordt het steeds belangrijker om online goed vindbaar te zijn, zowel via Google, via social media als andere kanalen waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Dat is echter nog niet zo makkelijk en zonder een professional wordt het steeds lastiger om je plekje te bemachtigen. Online Marketing Agency kijkt samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Neem contact op

Online marketing Doorwerth

Het kantoor van Online Marketing Agency vind je in Ede. Onze specialisten vormen samen een sterk team, waardoor we je kunnen helpen bij alle online marketing activiteiten in de omgeving van Doorwerth. Bovendien komen onze specialisten ook uit de regio, waardoor ze weten wat er speelt.

Interesse om met ons samen te werken of wil je simpelweg een keer om tafel? Dat kan! Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wij kijken ernaar uit om alles te horen over je ideeën en doelen!

Neem contact op
Online marketing bureau Doorwerth
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]