Zoeken
Menu

Samen zorgen we voor relevante bezoekers uit Doorwerth en omgeving

Kies je voor OMA, dan kies je voor kwaliteit en relevantie. Als lokale ondernemer in Doorwerth ben je het meest gebaat bij bezoekers uit de regio met een koopintentie. Onze specialisten zijn thuis in jouw omgeving en zijn bekend met de kneepjes uit het vak om jouw bezoekers zo relevant mogelijk te maken. Uiteraard kunnen we je ook uitstekend van dienst zijn bij je landelijke aspiraties. Op basis van jouw doelstelling brengen we samen jouw doelgroep in kaart en gaan we hier actief op inzetten.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Dorwerth allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Dorwerth. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen
De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Heb jij een webshop, een lokale winkel of een ander soort bedrijf en wil je graag meer bezoekers trekken naar jouw webshop, maar weet je niet precies hoe? OMA helpt graag door samen met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw branche. We analyseren je doelstellingen en je concurrentie, waarna we samen het beste plan van aanpak opstellen.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn
Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Bij OMA geloven we in een duurzame strategie, waar je ook over enkele jaren profijt van hebt. We zijn geen vlugge jongens, maar kijken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw bedrijf, voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Online marketing bureau in Doorwerth en omgeving
Online marketing bureau in Doorwerth en omgeving

OMA is een allround online marketing bureau met een sterke focus op lokale zichtbaarheid. Wij weten wie je concurrenten zijn in Doorwerth en omgeving en hoe je ervoor zorgt dat jouw website een streepje op hen voor heeft.

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting
Stap 1 • Analyse en 0-meting

Een goed begin is het halve werk, daarom beginnen we altijd met een uitgebreide analyse en nulmeting. Zo weten we precies waar we staan wanneer we aanvangen met onze werkzaamheden en zijn er later geen verrassingen.

Gebruiksvriendelijke website
Stap 2 • Gebruiksvriendelijke website

Om een goede fundering te hebben zullen onze technisch specialisten beginnen met het optimaliseren van je website. Om de potentie maximaal te benutten is het belangrijk dat de basis goed staat.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Is de website klaar om te performen? Dan is het tijd om te beginnen met onze online marketing werkzaamheden. Deze stemmen we vooraf volledig met je af, zodat we de juiste kanalen inzetten die passen bij jouw doelstellingen. Doorgaans maken we hiervoor onder andere gebruik van SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren in zoekmachines), social media, e-mailmarketing en affiliate marketing. Voor iedere kanaal hebben wij een specialist in huis.

Monitoren van resultaten
Stap 4 • Monitoren van resultaten

Meten is weten, daarom monitoren wij actief de resultaten van onze werkzaamheden en campagnes. Zo weet je precies wat het rendement van onze activiteiten is.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Doorwerth

Digitale marketing is key

Het digitale landschap blijft zich ontwikkelen, daarom wordt het steeds belangrijker om online goed vindbaar te zijn, zowel via Google, via social media als andere kanalen waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Dat is echter nog niet zo makkelijk en zonder een professional wordt het steeds lastiger om je plekje te bemachtigen. OMA kijkt samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Contact met OMA

Online marketing Doorwerth

Het kantoor van OMA vind je in Ede. Onze specialisten vormen samen een sterk team, waardoor we je kunnen helpen bij alle online marketing activiteiten in de omgeving van Doorwerth. Bovendien komen onze specialisten ook uit de regio, waardoor ze weten wat er speelt.

Interesse om met ons samen te werken of wil je simpelweg een keer om tafel? Dat kan! Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wij kijken ernaar uit om alles te horen over je ideeën en doelen!

Contact met OMA
Online marketing bureau Doorwerth

Meest gestelde vragen

Contact met OMA