Zoeken
Menu

Waarom e-mail marketing zo effectief is

Wat doe je als je je laptop ‘s ochtends openklapt? Mail checken. ‘s Middags na de lunch? Mail checken. En ‘s avonds op de bank? Netflixen. En je mail checken. Dat geeft jou als bedrijf of ondernemer heel veel mogelijkheden om een directe boodschap naar (potentiële) klanten te sturen. Reken maar dat zo’n gepersonaliseerde en op maat gemaakte mail dan geopend en gelezen wordt.

Toegevoegde waarde
Toegevoegde waarde

E-mail marketing zorgt voor nog meer toegevoegde waarde. Dat leidt tot terugkerende klanten én terugkerende inkomsten.

Hoge ROI
Hoge ROI

Dankzij een groot bereik en omdat ze goedkoop zijn om te versturen, hebben e-mails een ontzettend hoge return on investment.

Automation
Automation

Klantcontact tijdens de hele customer journey, zonder dat je nog op ‘Verzenden’ hoeft te klikken. Dat scheelt tijd. Heel veel tijd.

Onze werkwijze

Campagnes opzetten
Stap 1 • Campagnes opzetten

We regelen je maillijsten in en maken een passende template in je eigen huisstijl. Klaar om een vliegende start te maken.

Automation (optioneel)
Stap 2 • Automation (optioneel)

Met de juiste triggers, flows en informatie sturen we de juiste mail op het juiste moment. Hoef je zelf niks meer aan te doen.

Contentcreatie
Stap 3 • Contentcreatie

Weet je niet wat je in je e-mail moet zetten? Welke headlines werken? Geen zorgen, wij creëren desgewenst ook de content voor je.

Bijhouden & optimaliseren
Stap 4 • Bijhouden & optimaliseren

Versturen en klaar! Toch? Nee. We verzamelen en analyseren de data. Zodat de volgende campagne nog effectiever wordt.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Eindeloze mogelijkheden

E-mail marketing geeft je haast eindeloze mogelijkheden. Wil je een nieuwsbrief laten maken om je laatste blogs onder de aandacht te brengen? Een nieuw product of extra dienst promoten? Potentiële klanten laten weten dat ze nog iets in hun winkelmandje hebben liggen en dat je dat nog even voor ze vasthoudt, zodat ze het alsnog kunnen bestellen? You name it en wij maken er een e-mail voor.

Neem contact op
E-mail marketing

Geen spam, geen zorgen

Worden al die e-mails dan niet gezien als spam? Nee, hoor. We stellen samen een strategie op om je lijst uit te breiden met echte geïnteresseerden. Gewoon volgens de wetgeving. Met e-mails op een vast tijdstip weten ontvangers daarbij precies wat ze van je kunnen verwachten. En met gepersonaliseerde content in allerlei verschillende vormen blijven ze ook altijd engaged. Geen spam dus. Nooit.

Neem contact op
E-mail marketing

Ook je e-mail marketing uitbesteden?

Laat ons doen waar we goed in zijn, zodat je zelf ook gewoon weer kunt doen waar je goed in bent. Klant blij, jij blij, wij blij. In die volgorde.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Neem contact op