E-mail marketing

Nieuwsbrieven, handige updates of een bevestiging van een bestelling meteen in je inbox. Met e-mail marketing bereik je jouw klanten effectief, snel en bovenal persoonlijk. Daar worden ze blij van … en je bankrekening dus ook.

Bekijk cases Ontmoet ons team
E-mail marketing
icoon E-mail marketing

Toegevoegde waarde

E-mail marketing zorgt voor nog meer toegevoegde waarde. Dat leidt tot terugkerende klanten én terugkerende inkomsten.

Hoge ROI

Dankzij een groot bereik en omdat ze goedkoop zijn om te versturen, hebben e-mails een ontzettend hoge return on investment.

Automation

Klantcontact tijdens de hele customer journey, zonder dat je nog op ‘Verzenden’ hoeft te klikken. Dat scheelt tijd. Heel veel tijd.

Waarom e-mail marketing zo effectief is

Wat doe je als je je laptop ‘s ochtends openklapt? Mail checken. ‘s Middags na de lunch? Mail checken. En ‘s avonds op de bank? Netflixen. En je mail checken. Dat geeft jou als bedrijf of ondernemer heel veel mogelijkheden om een directe boodschap naar (potentiële) klanten te sturen. Reken maar dat zo’n gepersonaliseerde en op maat gemaakte mail dan geopend en gelezen wordt.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Campagnes opzetten

Stap 01 - Campagnes opzetten

We regelen je maillijsten in en maken een passende template in je eigen huisstijl. Klaar om een vliegende start te maken.

Stap 02 - Automation (optioneel)

Met de juiste triggers, flows en informatie sturen we de juiste mail op het juiste moment. Hoef je zelf niks meer aan te doen.

Automation (optioneel)
Contentcreatie

Stap 03 - Contentcreatie

Weet je niet wat je in je e-mail moet zetten? Welke headlines werken? Geen zorgen, wij creëren desgewenst ook de content voor je.

Stap 04 - Bijhouden & optimaliseren

Versturen en klaar! Toch? Nee. We verzamelen en analyseren de data. Zodat de volgende campagne nog effectiever wordt.

Bijhouden & optimaliseren
E-mail marketing

Eindeloze mogelijkheden

E-mail marketing geeft je haast eindeloze mogelijkheden. Wil je een nieuwsbrief laten maken om je laatste blogs onder de aandacht te brengen? Een nieuw product of extra dienst promoten? Potentiële klanten laten weten dat ze nog iets in hun winkelmandje hebben liggen en dat je dat nog even voor ze vasthoudt, zodat ze het alsnog kunnen bestellen? You name it en wij maken er een e-mail voor.

Neem contact op

Geen spam, geen zorgen

Worden al die e-mails dan niet gezien als spam? Nee, hoor. We stellen samen een strategie op om je lijst uit te breiden met echte geïnteresseerden. Gewoon volgens de wetgeving. Met e-mails op een vast tijdstip weten ontvangers daarbij precies wat ze van je kunnen verwachten. En met gepersonaliseerde content in allerlei verschillende vormen blijven ze ook altijd engaged. Geen spam dus. Nooit.

Neem contact op
E-mail marketing
E-mail marketing

Ook je e-mail marketing uitbesteden?

Laat ons doen waar we goed in zijn, zodat je zelf ook gewoon weer kunt doen waar je goed in bent. Klant blij, jij blij, wij blij. In die volgorde.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Gerelateerde blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency