Zoeken
Menu

Waarom zou je op Marktplaats Admarkt adverteren?

Goeie vraag, want mensen zoeken via het platform vooral naar tweedehands producten. Althans, dat zou je denken. In de praktijk blijkt dat mensen gewoon zoeken naar producten. Of die tweedehands of nieuw zijn, maakt niet zoveel uit. Zolang jouw product aan alle wensen van de consument voldoet, maak je net zo’n grote kans als die Marktplaats advertentie van Carla van drie straten verderop. Misschien nog wel groter zelfs!

Miljoenen potentiële kopers
Miljoenen potentiële kopers

Marktplaats heeft dagelijks duizenden - zo niet miljoenen - bezoekers. Daar zitten heel wat potentiële kopers tussen. Zeker weten.

Hoge conversies
Hoge conversies

Marktplaatsbezoekers zijn al klaar om te kopen. Je hoeft ze dus niet eerst nog te overtuigen. Dat maakt Admarkt ontzettend effectief.

Kleinere concurrentie
Kleinere concurrentie

Marketplaces als bol.com of Amazon adverteren nauwelijks op Marktplaats. Je concurreert dus vaak alleen met kleinere bedrijven!

Onze werkwijze

Analyseren
Stap 1 • Analyseren

We checken eerst waar je doelgroep precies naar zoekt en waar er mogelijkheden liggen. Zo vergroten we de kans op succes.

Account inrichten
Stap 2 • Account inrichten

We zetten een account op voor Marktplaats Zakelijk of zetten meteen alles klaar om te adverteren met Admarkt Pro. Wat je wil!

Campagnes maken
Stap 3 • Campagnes maken

We selecteren de juiste categorieën en schrijven slimme titels en omschrijvingen. Of we laden meteen je hele productfeed in.

Monitoren & bijsturen
Stap 4 • Monitoren & bijsturen

We willen weten wat werkt. Wat goed loopt. Jij ook. Daarom monitoren we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Ook voor meer naamsbekendheid

Ja, we zetten Marktplaats Admarkt in voor je producten. Of diensten. Maar we ontwerpen en plaatsen net zo graag een paar effectieve banners om alvast de aandacht te trekken van je doelgroep. Om je onderneming, producten of diensten even in de spotlights te zetten. Op die manier maken potentiële kopers alvast kennis met jou en/of je bedrijf. Zo heb je altijd een streepje voor op Carla van drie straten verderop (sorry, Carla).

Neem contact op
Marktplaats Admarkt

En het kan nog beter…

Adverteren bij een koopgericht miljoenenpubliek. Dat moet wat kosten. Maar op Marktplaats Admarkt valt in veel gevallen reuze mee. Je betaalt vaak namelijk gewoon per klik. Dus alleen voor mensen die ook echt geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Je budget wordt dus niet opgeslurpt door nutteloze vertoningen. Precies wat de ROI van Marktplaats advertenties zo goed maakt.

Neem contact op
Marktplaats Admarkt

Wil jij op Marktplaats adverteren?

Ja, natuurlijk wil je dat. Wij weten hoe je er echt het maximale uit kunt slepen en we helpen je er graag bij. Als je het zelf wilt doen én als je het wilt uitbesteden.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Neem contact op