Google Afbeeldingen

Betekenis: Google Afbeeldingen

Google Afbeeldingen is een zoekfunctie van Google waarmee gebruikers op het internet kunnen zoeken naar afbeeldingen. Met deze functie kunnen gebruikers eenvoudig afbeeldingen vinden die relevant zijn voor hun zoekopdracht en deze afbeeldingen kunnen vervolgens worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Wat zijn Google Afbeeldingen?

Google Afbeeldingen is een zoekmachine waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen vinden op het internet. Het werkt op dezelfde manier als de normale zoekfunctie van Google, maar in plaats van tekstuele zoekresultaten worden er afbeeldingen getoond. Gebruikers kunnen zoeken naar afbeeldingen van specifieke onderwerpen, personen, locaties en nog veel meer.

Het zoeken naar afbeeldingen op Google Afbeeldingen is eenvoudig. Gebruikers typen hun zoekopdracht in de zoekbalk en Google toont een overzicht van afbeeldingen die overeenkomen met die zoekopdracht. Gebruikers kunnen de afbeeldingen vervolgens bekijken, downloaden, opslaan of delen met anderen. Google Afbeeldingen biedt ook enkele handige functies voor gebruikers, zoals de mogelijkheid om afbeeldingen op grootte te filteren, afbeeldingen op kleur te filteren en afbeeldingen op datum te sorteren. Dit maakt het zoeken naar afbeeldingen op Google Afbeeldingen zeer efficiënt en effectief.

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency