Chrome extensie

Betekenis: Chrome extensie

Een Chrome-extensie is een softwaretoepassing die wordt toegevoegd aan de Google Chrome-browser om de functionaliteit uit te breiden en aan te passen. Het is een populaire manier om extra functies aan de browser toe te voegen, waardoor het surfen op het internet efficiënter en gemakkelijker wordt.

Wat is een Chrome-extensie?

Een Chrome-extensie is een softwaretoepassing die wordt gebruikt om de functionaliteit van de Google Chrome-browser uit te breiden. Het wordt geïnstalleerd via de Chrome Web Store en kan worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren, zoals het blokkeren van advertenties, het verbeteren van de beveiliging van de browser en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Er zijn duizenden Chrome-extensies beschikbaar, variërend van simpele taken als het vertalen van webpagina’s tot geavanceerde taken als het beheren van projecten of het bewerken van afbeeldingen. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel Chrome-extensies de functionaliteit van de browser kunnen verbeteren, het ook belangrijk is om zorgvuldig te selecteren welke extensies je installeert, omdat sommige mogelijk niet veilig zijn en mogelijk persoonlijke gegevens kunnen verzamelen.

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency