Zoeken
Menu

Over ons

Over ons online marketing agency

Wij zijn oma

Jóúw online marketing agency. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen helpen we je het maximale uit het internet te halen. Uit je website, uit je social media en uit je e-mail. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.

We fungeren als sparringpartner en adviesbureau voor onze klanten, stippelen slimme strategieën uit en voeren effectieve campagnes uit. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of je nu een ZZP’er bent of een grote organisatie aanstuurt, we helpen je graag verder. We willen online bereikbaarheid creëren voor iedereen.

OMA is opgericht in 2018.

online marketing bureau

Samenwerken

Bij het runnen van een bedrijf hoort tegenwoordig ook een stukje online marketing. Maar dat betekent niet dat je daar ook spreekwoordelijk kaas van hebt gegeten. Wij wel. Deskundigheid staat bij ons dan ook stevig op nummer 2 (als klant sta jij immers op nummer 1). We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven je echt eerlijk en onafhankelijk advies. Gegarandeerd.

Dat neemt niet weg dat jij je bedrijf en je doelgroep beter kent dan wie dan ook. Om resultaat te behalen werken we dan ook graag met jou samen. We doen het niet alleen. We ondersteunen je met de expertise, data en tools die jij nodig hebt om te groeien. Dingen die je nodig hebt om jouw bedrijf op de online kaart te zetten. Dat tovert een glimlach op ons gezicht.

Bekijk onze diensten
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's team

Online Marketing Agency bestaat uit een team van digitale experts met ieder hun eigen specialiteit. De één is een kei in design, de ander is een data-nerd. En weer een ander heeft een scherp oog voor kleine aanpassingen aan je website of advertenties waardoor je verkopen of offerte-aanvragen door het dak gaan. Samen zorgen we voor uitdagende ideeën en een feilloze uitvoering. Eén team, één bureau voor al je online marketing. En we zijn nog gezellig ook.

Ontmoet ons team

Eerst even kennismaken

Leer ons kennen! We komen graag bij je langs om te bespreken wat we voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten. Kan natuurlijk ook gewoon telefonisch of via de mail. Neem nu vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw onderneming.

over ons

OMA's laatste reviews

Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Kim Stein
"Daniël is bloedfanatiek, doelbewust en zich sterk bewust van de invloed van een goede website. Geef die jongen op z’n tijd een voetbal en hij komt helemaal tot z’n recht."
Kim Stein • Eigenaar - Ondernemers in Bedrijf
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Ontmoet het team