Over ons

Wij zijn Online Marketing Agency. Jóúw online marketing agency. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen helpen we je het maximale uit het internet te halen. Uit je website, uit je social media en uit je e-mail. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.

We fungeren als sparringpartner en adviesbureau voor onze klanten, stippelen slimme strategieën uit en voeren effectieve campagnes uit. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of je nu een ZZP’er bent of een grote organisatie aanstuurt, we helpen je graag verder. We willen online bereikbaar maken voor iedereen.

Samenwerken

Bij het runnen van een bedrijf hoort tegenwoordig ook een stukje online marketing. Maar dat betekent niet dat je daar ook spreekwoordelijk kaas van hebt gegeten. Wij wel. Deskundigheid staat bij ons dan ook stevig op nummer 2 (als klant sta jij immers op nummer 1 ❤). We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven je echt eerlijk en onafhankelijk advies. Gegarandeerd.

Dat neemt niet weg dat jij je bedrijf en je doelgroep beter kent dan wie dan ook. Om resultaat te behalen werken we dan ook graag met jou samen. We doen het niet alleen. We ondersteunen je met de expertise, data en tools die jij nodig hebt om te groeien. Dingen die je nodig hebt om jouw bedrijf op de online kaart te zetten. Dat tovert een glimlach op ons gezicht.

Team

Online Marketing Agency wordt gerund door een team van digitale experts, met ieder hun eigen specialiteit. Oprichter Daniël houdt zich bezig voornamelijk met dataverzameling, analyses en de nieuwste technische snufjes. En af en toe roept-ie de hulp in van het creatieve brein van Pelle om hem te ondersteunen bij de contentcreatie. Samen zorgen we voor uitdagende ideeën, maar wel op basis van echte data.

Eerst even kennismaken

Leer ons kennen! We komen graag bij je langs om te bespreken wat we voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten. Kan natuurlijk ook gewoon telefonisch of via de mail. Neem nu vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw onderneming.

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]