Over ons

Wij zijn Online Marketing Agency

Jóúw online marketing agency. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen helpen we je het maximale uit het internet te halen. Uit je website, uit je social media en uit je e-mail. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.

We fungeren als sparringpartner en adviesbureau voor onze klanten, stippelen slimme strategieën uit en voeren effectieve campagnes uit. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of je nu een ZZP’er bent of een grote organisatie aanstuurt, we helpen je graag verder. We willen online bereikbaarheid creëren voor iedereen.

Online Marketing Agency is opgericht in 2018.

Over ons

Samenwerken

Bij het runnen van een bedrijf hoort tegenwoordig ook een stukje online marketing. Maar dat betekent niet dat je daar ook spreekwoordelijk kaas van hebt gegeten. Wij wel. Deskundigheid staat bij ons dan ook stevig op nummer 2 (als klant sta jij immers op nummer 1). We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven je echt eerlijk en onafhankelijk advies. Gegarandeerd.

Dat neemt niet weg dat jij je bedrijf en je doelgroep beter kent dan wie dan ook. Om resultaat te behalen werken we dan ook graag met jou samen. We doen het niet alleen. We ondersteunen je met de expertise, data en tools die jij nodig hebt om te groeien. Dingen die je nodig hebt om jouw bedrijf op de online kaart te zetten. Dat tovert een glimlach op ons gezicht.

Team

Online Marketing Agency bestaat uit een team van digitale experts met ieder hun eigen specialiteit. De één is een kei in design, de ander is een data-nerd. En weer een ander heeft een scherp oog voor kleine aanpassingen aan je website of advertenties waardoor je verkopen of offerte-aanvragen door het dak gaan. Samen zorgen we voor uitdagende ideeën en een feilloze uitvoering. Eén team, één bureau voor al je online marketing. En we zijn nog gezellig ook.

Eerst even kennismaken

Leer ons kennen! We komen graag bij je langs om te bespreken wat we voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten. Kan natuurlijk ook gewoon telefonisch of via de mail. Neem nu vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Meet the team
Over ons

Waar ligt onze kracht?

Zoekmachine optimalisatie

Meer leads (en klanten) in plaats van alleen meer bezoekers? Laat dat maar aan ons over. Met slimme SEO richten we ons op de keywords die er echt toe doen.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Wij zetten Google Ads campagnes op en optimaliseren ze als een pro. Want dat zijn we. Pro's. Voor meer omzet uit je campagnes - en tegen minder kosten.

Meer informatie

Social media adverteren

Opvallen in de tijdlijn van je ideale klanten? Wij weten hoe. Met hele specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget. Ieder keer opnieuw.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer conversies betekent meer leads en meer omzet tegen lagere acquisitiekosten. Op basis van data en psychologische principes verbeteren wij je website.

Meer informatie

E-mail marketing

De juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment. Nieuwsbrieven en klantcontact zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Wij regelen ‘t voor je.

Meer informatie

Affiliate marketing

Wij zetten een affiliate systeem op en verleiden de beste influencers en publishers om jouw product of dienst te promoten. Kun je zelf lekker achterover leunen.

Meer informatie

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency