Over ons

Online Marketing Agency is een online marketing adviesbureau nabij Arnhem opgezet in oktober 2017 door Daniël Kuipers. Ik ben mijn eigen online marketing bureau begonnen, omdat ik vond dat er weinig bureau’s zijn die de ondernemer echt willen helpen. Daarom is mijn missie ook: Online bereikbaar maken voor iedereen!

Er zijn 3 speerpunten voor mij belangrijk: onafhankelijk, deskundig en ‘samen’. In de wereld van online marketing spelen er teveel belangen. Bij mijn bureau is dat anders. Jij staat op nummer 1. Punt uit.

Deskundigheid staat bij mij hoog in het vaandel. Online marketing verandert dagelijks en het is een keiharde business. Elke dag lees ik zoveel mogelijk informatie om ervoor te zorgen dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik wil jou echt helpen. Samen gaan we aan de slag en samen vormen we een dreamteam.

Missie en visie van Online Marketing Agency

Online bereikbaar maken voor iedereen. Dat is wat ik wil. Alle ondernemers verdienen het om zijn of haar online identiteit naar een hoger niveau te tillen. En daar draag ik mijn steentje aan bij door het uitvoeren van adviezen en analyses, maar ook door het geven van gratis informatie in mijn blogs.

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers gesproken die moeite hadden met online vraagstukken. Ik kreeg verschillende informatie te horen die echt niet meer kan. Bijvoorbeeld:

  • Bij partij X kost een kleine WordPress website €9000,-, is dat redelijk?
  • Het installeren van een Google Analytics teller kost bij partij X 4 uur werk. Kan jij dat sneller?

Door het geven van informatie en door het geven van adviezen wil ik deze problemen in de toekomst verhelpen. Als ik ervoor zorg dat jij slimmer bent, ga jij slimmere vragen stellen! Samen gaan we jouw online identiteit naar een hoger niveau brengen.

Online marketing. Dat vind ik leuk.

Naast dat ik jou wil helpen, vind ik online marketing gewoon heel leuk. Hogere posities in Google, meer likes op Facebook en meer conversies op een website. Daar word ik vrolijk van en daar krijg ik een glimlach van op mijn gezicht.

Wil je meer over mij weten, heb je een vraag of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Meer over Daniël…

Mijn liefde voor online begon al vroeg. Ik was altijd te vinden op de nieuwste social media kanalen en was gefascineerd hoe Google werkte. Tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk semesters toe te spitsen op online marketing. Ik liep stage bij een online marketing bureau, ik had een bijbaan bij een online marketing bureau en ik ben afgestudeerd bij een online marketing bureau.

Wanneer ik niet bezig ben met online marketing, ben ik waarschijnlijk aan het sporten of podcasts aan het luisteren. Daarnaast ben ik een groot Apple fan en kijk ik graag basketbalwedstrijden.