Zoeken
Menu

Flexibel SEO-bureau bij Nijmegen

Als full-service online marketing bureau zijn we gevestigd in Ede, dus we staan in no-time bij jou op de stoep in Nijmegen om te sparren over je wensen. Waarom kiezen voor SEO voor je website? Hierdoor word je beter gevonden in de zoekmachine. Maar dat niet alleen. We optimaliseren de meta data, waardoor je doelgroep ook daadwerkelijk doorklikt. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijke landingspagina’s met een duidelijke call-to-action. Zodat de leads binnen een mum van tijd gaan binnenstromen. Zoekmachine optimalisatie versterken met social media, een nieuw webdesign of online advertising? Ook dit behoort tot onze specialisaties. Elke website is uniek en prefereert een andere online marketing strategie.

Wat doen jullie als SEO partij in Nijmegen allemaal?

Als SEO partij in Nijmegen richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

Wat onderscheidt jullie als SEO partij van de rest?

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

Waarom zou je met SEO aan de slag moeten gaan?

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

De juiste doelgroep aantrekken
De juiste doelgroep aantrekken

Met Search Engine Optimization (SEO) zorgen we dat je online vindbaarheid vergroot, zodat je meer relevante bezoekers aantrekt en een hogere omzet behaalt.

Lokale SEO Nijmegen én verder
Lokale SEO Nijmegen én verder

Of je nu lokaal wilt focussen op Nijmegen en omgeving of potentiële klanten landelijk wilt aanspreken, wij targetten op de juiste doelgroep en streven de concurrentie voorbij.

Duurzame strategie voor lange termijn
Duurzame strategie voor lange termijn

Een goede SEO-strategie begint met een uitgebreide analyse, zodat we een website kunnen creëren die voor jou werkt, in plaats van andersom. Met een plan op maat brengen we je website naar een blijvend hoger niveau.

Onze werkwijze

Scan & analyse
Stap 1 • Scan & analyse

Graag starten we met een 0-meting. Waar staan we nu en waar willen we naartoe? Wat is nodig om de concurrenten te verslaan? Een goede analyse is de basis voor een sterke SEO-strategie.

Technische optimalisatie
Stap 2 • Technische optimalisatie

Een website die technisch in orde is behoort tot een van de pijlers van SEO. Dit heeft namelijk invloed op de ranking in de zoekmachine. We optimaliseren en verbeteren de sitespeed en gebruiksvriendelijkheid waar nodig.

Content & linkbuilding
Stap 3 • Content & linkbuilding

Teksten zijn pas echt relevant als ze je doelgroep aanspreken. Door middel van de juiste keywords zorgen we er daarnaast voor dat je gevonden wordt. Om de groeisnelheid te boosten zetten we ook in op kwalitatieve linkbuilding. Dit verhoogt de autoriteit.

Monitoring
Stap 4 • Monitoring

Uiteraard wil je de vruchten plukken van je investering. We tonen graag de cijfers van het groeiproces. En zijn er ontwikkelingen in de markt of Google updates? We houden de strategie altijd actueel en spelen in op veranderingen. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
SEO Nijmegen

De juiste doelgroep aanspreken

Bezoekers die op je website komen zijn niet altijd potentiële klanten. We hechten er dan ook veel waarde aan om de juiste doelgroep aan te spreken, zodat de opbrengst per bezoeker verhoogd kan worden. Zichtbaar zijn bij de juiste personen, op de juiste momenten, dat is waar we voor gaan. Met onze strategie streven we naar lange termijn resultaat, zodat je ook jaren later nog profiteert van SEO.

Contact met OMA

Nijmegen SEO-bureau

Kies jij voor een moderne aanpak waar je volgend jaar ook nog plezier van hebt? Ben je het zat dat de concurrentie je steeds te slim af is? Tijd om actie te ondernemen! Aangezien we veel ervaring hebben op het gebied van lokale SEO in Nijmegen, kennen we de omgeving als onze broekzak. Maar ook als jij landelijk beter wilt scoren ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Contact met OMA
SEO Nijmegen

Meest gestelde vragen

Contact met OMA