SEO Nijmegen

Oneindig veel netwerkbijeenkomsten, duur adverteren in het lokale krantje, koude acquisitie, social media posts en wat blogs op de website… Je probeert al maanden of jaren je klantenbestand uit te breiden. Helaas zonder het gewenste resultaat. Tijd om je te focussen op je bedrijf, en de marketing uit handen te geven. Bijvoorbeeld met SEO in Nijmegen, of landelijk. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je klanten je online weten te vinden. En bij Online Marketing Agency (OMA) brengen we SEO voor jouw website tot een succes, zodat je écht resultaat gaat zien!

Bekijk cases Ontmoet ons team
SEO Nijmegen
icoon SEO Nijmegen

De juiste doelgroep aantrekken

Met Search Engine Optimization (SEO) zorgen we dat je online vindbaarheid vergroot, zodat je meer relevante bezoekers aantrekt en een hogere omzet behaalt.

Lokale SEO Nijmegen én verder

Of je nu lokaal wilt focussen op Nijmegen en omgeving of potentiële klanten landelijk wilt aanspreken, wij targetten op de juiste doelgroep en streven de concurrentie voorbij.

Duurzame strategie voor lange termijn

Een goede SEO-strategie begint met een uitgebreide analyse, zodat we een website kunnen creëren die voor jou werkt, in plaats van andersom. Met een plan op maat brengen we je website naar een blijvend hoger niveau.

Flexibel SEO-bureau bij Nijmegen

Als full-service online marketing bureau zijn we gevestigd in Ede, dus we staan in no-time bij jou op de stoep in Nijmegen om te sparren over je wensen. Waarom kiezen voor SEO voor je website? Hierdoor word je beter gevonden in de zoekmachine. Maar dat niet alleen. We optimaliseren de meta data, waardoor je doelgroep ook daadwerkelijk doorklikt. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijke landingspagina’s met een duidelijke call-to-action. Zodat de leads binnen een mum van tijd gaan binnenstromen. Zoekmachine optimalisatie versterken met social media, een nieuw webdesign of online advertising? Ook dit behoort tot onze specialisaties. Elke website is uniek en prefereert een andere online marketing strategie.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Scan & analyse

Stap 01 - Scan & analyse

Graag starten we met een 0-meting. Waar staan we nu en waar willen we naartoe? Wat is nodig om de concurrenten te verslaan? Een goede analyse is de basis voor een sterke SEO-strategie.

Stap 02 - Technische optimalisatie

Een website die technisch in orde is behoort tot een van de pijlers van SEO. Dit heeft namelijk invloed op de ranking in de zoekmachine. We optimaliseren en verbeteren de sitespeed en gebruiksvriendelijkheid waar nodig.

Technische optimalisatie
Content & linkbuilding

Stap 03 - Content & linkbuilding

Teksten zijn pas echt relevant als ze je doelgroep aanspreken. Door middel van de juiste keywords zorgen we er daarnaast voor dat je gevonden wordt. Om de groeisnelheid te boosten zetten we ook in op kwalitatieve linkbuilding. Dit verhoogt de autoriteit.

Stap 04 - Monitoring

Uiteraard wil je de vruchten plukken van je investering. We tonen graag de cijfers van het groeiproces. En zijn er ontwikkelingen in de markt of Google updates? We houden de strategie altijd actueel en spelen in op veranderingen. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat.

Monitoring
SEO Nijmegen

De juiste doelgroep aanspreken

Bezoekers die op je website komen zijn niet altijd potentiële klanten. We hechten er dan ook veel waarde aan om de juiste doelgroep aan te spreken, zodat de opbrengst per bezoeker verhoogd kan worden. Zichtbaar zijn bij de juiste personen, op de juiste momenten, dat is waar we voor gaan. Met onze strategie streven we naar lange termijn resultaat, zodat je ook jaren later nog profiteert van SEO.

Neem contact op

Nijmegen SEO-bureau

Kies jij voor een moderne aanpak waar je volgend jaar ook nog plezier van hebt? Ben je het zat dat de concurrentie je steeds te slim af is? Tijd om actie te ondernemen! Aangezien we veel ervaring hebben op het gebied van lokale SEO in Nijmegen, kennen we de omgeving als onze broekzak. Maar ook als jij landelijk beter wilt scoren ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
SEO Nijmegen
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Veelgestelde vragen

Als SEO partij in Nijmegen richten we ons voornamelijk op de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie: techniek, content en autoriteit. Dat betekent dat we je website technisch in orde maken, geoptimaliseerde content creëren en met linkbuilding zorgen voor een sterk linkprofiel. Maar je schakelt ons ook in voor lokale SEO, een migratie of het instellen van Google Analytics!

We zijn vooral eerlijk en transparant. We beloven je geen gouden bergen of nummer 1 posities in Google, maar checken eerst of je doelen überhaupt haalbaar zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wordt je achteraf niet teleurgesteld.

SEO werkt nog steeds goed omdat iedereen simpelweg Google gebruikt om producten of diensten te vinden. Zowel B2B als B2C. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website – en dus vaak ook meer potentiële klanten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Bovendien kun je daardoor minder spenderen aan betaalde advertenties!

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency