Doe de SEO scan
Zoeken
Menu

Wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij je publishers of contentmakers commissie betaalt voor een bepaalde actie. Denk aan het aanbrengen van een verkoop, van een lead of simpelweg van een nieuwe bezoeker op je website. Jouw product, dienst of bedrijf wordt zo gevonden door nieuwe mensen en meteen ook aangeraden door iemand die ze vertrouwen. Dat klinkt als een ontzettend effectieve marketingtechniek … en dat is het ook.

 Bereik nieuwe mensen
Bereik nieuwe mensen

Affiliates hebben vaste bezoekers. Een eigen doelgroep. Door samen te werken kun jij die mensen ook bereiken. Een nieuwe markt!

 Laag risico
Laag risico

Je betaalt je partners vaak een commissie per gewenste actie. Per click of per sale. Dat houdt het risico laag. En de kosten ook.

 Meer vertrouwen
Meer vertrouwen

Publishers zijn gevestigde namen in hun branche. Wanneer zij jouw producten promoten, krijgt jouw reputatie een flinke boost!

Onze werkwijze

Netwerk uitzoeken
Stap 1 • Netwerk uitzoeken

Er zijn inmiddels heel wat affiliate netwerken. Wij kennen ze en helpen je het netwerk te vinden dat het best past bij jouw bedrijf.

Account opzetten
Stap 2 • Account opzetten

We zetten jouw merchant account op en richten alles meteen helemaal in. Met banners, tracking en meer. Ready to go!

Campagnes lanceren
Stap 3 • Campagnes lanceren

In no-time lanceren we jouw campagnes. Uiteraard met een eerlijk commissiemodel waar influencers warm van worden.

Bijhouden
Stap 4 • Bijhouden

We houden de resultaten bij en ondersteunen publishers waar we kunnen. Zo halen we echt het maximale uit je campagne.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Return on investment

Affiliate marketing is flexibel. Je kunt je programma’s eenvoudig opschalen – of juist beperken. Omdat je toch alleen betaalt voor acties die in principe omzet opleveren, houd je het risico en de kosten per conversie laag. Bovendien bevinden je partners zich in jouw branche en beschikken ze dus over lezers, bezoekers of volgers die sowieso wel geïnteresseerd zijn in je product. Kortom, alle ingrediënten voor een hoge ROI!

Affiliate marketing

Snel meer traffic

Met affiliate marketing krijg je snel meer traffic. Je maakt namelijk gebruik van gevestigde blogs om meer bezoekers naar je eigen website te trekken. Daardoor hoef je niet te concurreren om die bovenste posities in Google of eindeloos te wachten tot je eigen content een keer geïndexeerd is. Bovendien vergroot je je zichtbaarheid, waardoor mensen ook buiten de affiliates om zoeken naar jouw bedrijf. Nog meer traffic!

Neem contact op
Affiliate marketing

Ook beginnen met affiliate marketing?

Wij helpen grote en kleine bedrijven effectieve affiliate programma’s op te zetten en hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nu wat we ook voor jou kunnen doen.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil de team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces. Wat me echt opviel tijdens onze samenwerking was hoe goed Daniël in staat […]"
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld. Hierdoor snappen we het zelf beter, zodat we samen de beste keuzes kunnen maken die passen bij […]"
Radaradvies •
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google. En dat resulteert natuurlijk in meer omzet. Van harte […]"
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus. Door de korte […]"
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen. Ik besloot daarom een samenwerking aan te gaan om meer over SEO te leren en dit direct in de […]"
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Neem contact op