Zoeken
Menu

Wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij je publishers of contentmakers commissie betaalt voor een bepaalde actie. Denk aan het aanbrengen van een verkoop, van een lead of simpelweg van een nieuwe bezoeker op je website. Jouw product, dienst of bedrijf wordt zo gevonden door nieuwe mensen en meteen ook aangeraden door iemand die ze vertrouwen. Dat klinkt als een ontzettend effectieve marketingtechniek … en dat is het ook.

 Bereik nieuwe mensen
Bereik nieuwe mensen

Affiliates hebben vaste bezoekers. Een eigen doelgroep. Door samen te werken kun jij die mensen ook bereiken. Een nieuwe markt!

 Laag risico
Laag risico

Je betaalt je partners vaak een commissie per gewenste actie. Per click of per sale. Dat houdt het risico laag. En de kosten ook.

 Meer vertrouwen
Meer vertrouwen

Publishers zijn gevestigde namen in hun branche. Wanneer zij jouw producten promoten, krijgt jouw reputatie een flinke boost!

Onze werkwijze

Netwerk uitzoeken
Stap 1 • Netwerk uitzoeken

Er zijn inmiddels heel wat affiliate netwerken. Wij kennen ze en helpen je het netwerk te vinden dat het best past bij jouw bedrijf.

Account opzetten
Stap 2 • Account opzetten

We zetten jouw merchant account op en richten alles meteen helemaal in. Met banners, tracking en meer. Ready to go!

Campagnes lanceren
Stap 3 • Campagnes lanceren

In no-time lanceren we jouw campagnes. Uiteraard met een eerlijk commissiemodel waar influencers warm van worden.

Bijhouden
Stap 4 • Bijhouden

We houden de resultaten bij en ondersteunen publishers waar we kunnen. Zo halen we echt het maximale uit je campagne.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Return on investment

Affiliate marketing is flexibel. Je kunt je programma’s eenvoudig opschalen – of juist beperken. Omdat je toch alleen betaalt voor acties die in principe omzet opleveren, houd je het risico en de kosten per conversie laag. Bovendien bevinden je partners zich in jouw branche en beschikken ze dus over lezers, bezoekers of volgers die sowieso wel geïnteresseerd zijn in je product. Kortom, alle ingrediënten voor een hoge ROI!

Neem contact op
Affiliate marketing

Snel meer traffic

Met affiliate marketing krijg je snel meer traffic. Je maakt namelijk gebruik van gevestigde blogs om meer bezoekers naar je eigen website te trekken. Daardoor hoef je niet te concurreren om die bovenste posities in Google of eindeloos te wachten tot je eigen content een keer geïndexeerd is. Bovendien vergroot je je zichtbaarheid, waardoor mensen ook buiten de affiliates om zoeken naar jouw bedrijf. Nog meer traffic!

Neem contact op
Affiliate marketing

Ook beginnen met affiliate marketing?

Wij helpen grote en kleine bedrijven effectieve affiliate programma’s op te zetten en hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nu wat we ook voor jou kunnen doen.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Jasper LeSuis
"Daniël (samen met zijn snel groeiende team) is een pareltje binnen de online marketing wereld! Vol kennis, enthousiast, gedreven, resultaat gericht en gewoon een hele fijne vent. Ik ben blij dat we al een tijd samen werken aan de online marketing van https://viavector.eu/nl/."
Jasper LeSuis • Eigenaar ViaVector
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Kim Stein
"Daniël is bloedfanatiek, doelbewust en zich sterk bewust van de invloed van een goede website. Geef die jongen op z’n tijd een voetbal en hij komt helemaal tot z’n recht."
Kim Stein • Eigenaar - Ondernemers in Bedrijf
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS