Zoeken
Menu

Wat is zoekmachine adverteren precies?

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA), wordt gedaan om hoog in de zoekresultaten te komen door simpelweg advertenties weer te laten geven bij bepaalde zoekopdrachten. En omdat we zelf kiezen bij welke zoekopdrachten we die advertenties willen tonen, kunnen we heel specifiek jouw ideale klanten bereiken. Dat maakt SEA ontzettend effectief.

 Direct bovenaan
Direct bovenaan

Met de juiste keywords en de juiste advertenties trekken we meteen meer bezoekers naar je website. Ook met een klein budget.

 Maximale ROI
Maximale ROI

Met slimme biedstrategieën zorgen we voor meer zichtbaarheid, meer bezoekers of meer conversies. Of alledrie tegelijkertijd.

 Eindeloze targeting
Eindeloze targeting

Met Google Ads kunnen we je doelgroep heel effectief (re)targeten. Zo verdien je je investering vaak in no-time terug.

Onze werkwijze

Analyse
Stap 1 • Analyse

Een goed begin is het halve werk. Ook met Google Ads. Daarom onderzoeken we eerst uitgebreid waar jouw kansen liggen.

Account inrichten
Stap 2 • Account inrichten

Een goed ingericht account maakt je resultaten zichtbaar. Oh, en het verlaagt de cost-per-click (CPC). Ook niet onbelangrijk.

Campagnes opzetten
Stap 3 • Campagnes opzetten

We zetten effectieve campagnes op. Compleet met de juiste biedstrategie, slimme keywords en onweerstaanbare advertenties.

Meten & bijsturen
Stap 4 • Meten & bijsturen

We meten de resultaten en sturen continu bij op basis van de data. Zo worden ook jouw campagnes altijd weer beter en beter.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Adverteren op het juiste moment

Met Google Ads kun je adverteren op het juiste moment. In beeld komen op het moment dat jouw ideale klant je nodig heeft. Beter wordt het niet … of toch wel! Want in de zoekmachine adverteren levert sneller resultaten op dan SEO. Je hebt bovendien meer controle over je zichtbaarheid én de effecten zijn makkelijker te achterhalen. Dus zeg ‘ns, wat houdt je eigenlijk nog tegen?

Neem contact op
Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer resultaat, minder kosten.

Google schotelt haar gebruikers het liefst de beste content voor. Daar beloont de zoekmachine je voor. Advertenties vallen ook onder die content, dus betaal je minder voor al het adverteren als je advertenties relevant zijn en de ervaring op je website optimaal is. Door jouw campagnes en advertenties helemaal suf te optimaliseren brengen we de kosten dus naar beneden – en het aantal clicks en conversies omhoog.

Neem contact op
Zoekmachine adverteren (SEA)

Ook in de zoekmachine adverteren?

Blijf je lekker adverteren in het lokale krantje of wil je wél een hoop nieuwe klanten bereiken? Precies. Dat dachten we al.

Neem contact op

OMA's laatste reviews

Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Kim Stein
"Daniël is bloedfanatiek, doelbewust en zich sterk bewust van de invloed van een goede website. Geef die jongen op z’n tijd een voetbal en hij komt helemaal tot z’n recht."
Kim Stein • Eigenaar - Ondernemers in Bedrijf
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •