Zoeken
Menu

Wat is zoekmachine adverteren precies?

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA), wordt gedaan om hoog in de zoekresultaten te komen door simpelweg advertenties weer te laten geven bij bepaalde zoekopdrachten. En omdat we zelf kiezen bij welke zoekopdrachten we die advertenties willen tonen, kunnen we heel specifiek jouw ideale klanten bereiken. Dat maakt SEA ontzettend effectief.

 Direct bovenaan
Direct bovenaan

Met de juiste keywords en de juiste advertenties trekken we meteen meer bezoekers naar je website. Ook met een klein budget.

 Maximale ROI
Maximale ROI

Met slimme biedstrategieën zorgen we voor meer zichtbaarheid, meer bezoekers of meer conversies. Of alledrie tegelijkertijd.

 Eindeloze targeting
Eindeloze targeting

Met Google Ads kunnen we je doelgroep heel effectief (re)targeten. Zo verdien je je investering vaak in no-time terug.

Onze werkwijze

Analyse
Stap 1 • Analyse

Een goed begin is het halve werk. Ook met Google Ads. Daarom onderzoeken we eerst uitgebreid waar jouw kansen liggen.

Account inrichten
Stap 2 • Account inrichten

Een goed ingericht account maakt je resultaten zichtbaar. Oh, en het verlaagt de cost-per-click (CPC). Ook niet onbelangrijk.

Campagnes opzetten
Stap 3 • Campagnes opzetten

We zetten effectieve campagnes op. Compleet met de juiste biedstrategie, slimme keywords en onweerstaanbare advertenties.

Meten & bijsturen
Stap 4 • Meten & bijsturen

We meten de resultaten en sturen continu bij op basis van de data. Zo worden ook jouw campagnes altijd weer beter en beter.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Adverteren op het juiste moment

Met Google Ads kun je adverteren op het juiste moment. In beeld komen op het moment dat jouw ideale klant je nodig heeft. Beter wordt het niet … of toch wel! Want in de zoekmachine adverteren levert sneller resultaten op dan SEO. Je hebt bovendien meer controle over je zichtbaarheid én de effecten zijn makkelijker te achterhalen. Dus zeg ‘ns, wat houdt je eigenlijk nog tegen?

Neem contact op
Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer resultaat, minder kosten.

Google schotelt haar gebruikers het liefst de beste content voor. Daar beloont de zoekmachine je voor. Advertenties vallen ook onder die content, dus betaal je minder voor al het adverteren als je advertenties relevant zijn en de ervaring op je website optimaal is. Door jouw campagnes en advertenties helemaal suf te optimaliseren brengen we de kosten dus naar beneden – en het aantal clicks en conversies omhoog.

Neem contact op
Zoekmachine adverteren (SEA)

Ook in de zoekmachine adverteren?

Blijf je lekker adverteren in het lokale krantje of wil je wél een hoop nieuwe klanten bereiken? Precies. Dat dachten we al.

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Jasper LeSuis
"Daniël (samen met zijn snel groeiende team) is een pareltje binnen de online marketing wereld! Vol kennis, enthousiast, gedreven, resultaat gericht en gewoon een hele fijne vent. Ik ben blij dat we al een tijd samen werken aan de online marketing van https://viavector.eu/nl/."
Jasper LeSuis • Eigenaar ViaVector
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Neem contact op