Zoeken
Menu

Haal het maximale uit je online marketing in Zeist

Om het maximale uit je website te halen ben je vaak niet gebaat bij een strategie die zich focust op slechts één onlinemarketingkanaal. Natuurlijk helpt het, maar idealiter kies je voor een zogeheten omni-channelstrategie, om zoveel mogelijk potentiële klanten binnen te halen. Je potentiële klanten zijn immers niet alleen te vinden in Google, maar misschien ook wel op Facebook, Instagram of een specifieke blog of forum. Daarom helpen bij OMA niet alleen met SEO (zoekmachineoptimalisatie) of SEA (adverteren in zoekmachines), maar helpen we ook met bijvoorbeeld social media, e-mailmarketing en affiliate marketing. Welke kanalen we voor jou in gaan zetten bespreken we graag met je voor het opstellen van onze strategie.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Zeist allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Zeist. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen
De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Zou je graag meer willen doen met je website voor bijvoorbeeld je lokale winkel in Zeist, restaurant of heb je een webshop? We gaan graag met je in gesprek over je doelstellingen om zo te bepalen welke online marketing kanalen je gaan helpen, en ook welke niet.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn
Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Wij geloven dat in de strategie van een duurzame strategie. Wij gaan niet voor hoge en korte pieken, maar voor exponentiële groei die niet alleen de komende maanden, maar ook de komende jaren zijn waarde voor je gaat bewijzen.

Online marketing bureau in Zeist en omgeving
Online marketing bureau in Zeist en omgeving

Wil je lokaal groeien met jouw onderneming, dan is het verstandig om ook een lokale specialist in de hand te nemen die de markt en je concurrentieveld kent. OMA is gevestigd in Ede en bestaat uit een team van online marketeers uit de regio.

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting
Stap 1 • Analyse en 0-meting

Heb je al een website of beginnen we helemaal van voren af aan? We beginnen graag met een zogeheten nulmeting, zo weten we precies waar je op dit moment staat en waar de prioriteiten liggen.

Gebruiksvriendelijke website
Stap 2 • Gebruiksvriendelijke website

Een sterke website bouwen, met een optimale gebruiksvriendelijkheid, is een vak apart, maar wel erg belangrijk om bezoekers te binden aan je website. Daarom begint onze technische specialisten met het implementeren van zogeheten UX-optimalisaties wanneer nodig.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Dan is het tijd om écht aan de slag te gaan om nieuwe klanten voor je te werven. Onze specialisten gaan aan het werk om de gekozen onlinemarketingstrategie te implementeren.

Monitoren van resultaten
Stap 4 • Monitoren van resultaten

Uiteraard willen zowel wij als jijzelf als ondernemer graag weten wat de resultaten van onze samenwerking zijn. Daarom monitoren we die actief en delen we deze met zo. Zo kunnen we ook aanpassingen doen aan de strategie wanneer dat nodig blijkt.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Zeist

Persoonlijk contact en kwaliteit boven kwantiteit

Bij OMA geloven we wel in data, maar geven we onze klanten geen nummertjes. Graag gaan we persoonlijk met je om de tafel om te kijken waarbij we je kunnen helpen. Bovendien zit ons kantoor vlakbij en houden we de samenwerking graag persoonlijk met korte lijntjes. Daarbij kijken we bovendien bij onze werkzaamheden niet alleen maar naar het binnenhalen van zoveel mogelijk bezoekers naar je website, maar ook naar de kwaliteit ervan. Uiteindelijk moeten die bezoekers immers wel iets opleveren. Wij gaan voor kwalitatief en relevant verkeer, niet voor de snelle bezoeker die direct weer wegklikt.

Contact met OMA

Online marketing Zeist

Ben jij ondernemer in Zeist en op zoek naar een onlinemarketingbureau om jouw website naar een hoger niveau te tillen? Bij OMA staat de koffie voor je klaar om in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden en kansen voor een strategie op maat te bespreken!

Contact met OMA
Online marketing bureau Zeist

Meest gestelde vragen

Contact met OMA