Online marketing bureau Nijkerk

Op zoek naar een erkende partij in de omgeving van Nijkerk op jou te helpen met online marketing voor jouw bedrijf en/of website? Online Marketing Agency (OMA) is dé lokale specialist om jouw website naar een hoger niveau te tillen en te zorgen voor meer online zichtbaarheid.

Bekijk cases Ontmoet ons team
Online marketing bureau Nijkerk
icoon Online marketing bureau Nijkerk

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Verschillende doelstellingen vragen om een verschillende aanpak. Wij geloven in een aanpak om maat en gaan daarom met jou in overleg welke marketingkanalen we het best in kunnen zetten om jouw doelstellingen te behalen. Na het opstellen van de strategie schakelen we de juiste specialisten in, of dat nu SEA, SEO, social media, affiliate marketing of bijvoorbeeld e-mail is.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Bij Online Marketing Agency gaan we voor een duurzame groei, die ook op de lange termijn werkt en niet alleen voor de ‘quick wins’ gaat. Daarom stellen we onze strategie zo op dat je hier ook over 5 jaar nog profijt van hebt en niet alleen de komende maanden.

Online marketing bureau in Nijkerk en omgeving

Wij geloven dat je voor lokale zichtbaarheid en performance ook een lokale specialist nodig hebt. Online Marketing Agency is gevestigd in Ede en bestaat uit een team van specialisten uit de regio. Daardoor weten we wat er in Nijkerk speelt en wie jouw (lokale) concurrenten zijn.

 Relevante bezoekers waar je écht wat aan hebt

Als lokale ondernemer in Nijkerk ben je gebaat bij bezoekers die ook écht de intentie hebben om naar jouw pand in Nijkerk te komen. Online Marketing Agency maakt gebruik van erkende techniek om jouw lokale zichtbaarheid te vergroten, zoals Local SEO en gerichte lokale targeting. Zo heb je ook bezoekers op je site waar je écht wat aan hebt en niet bezoekers die uit alle uithoeken van het land komen. Uiteraard kunnen we je wel perfect helpen als je wél landelijke ambities hebt. De basis begint echter bij je voordeur.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting

Stap 01 - Analyse en 0-meting

We gaan niet in het wilde weg voor je aan de slag, maar willen eerst graag weten hoe je momenteel voor staat en waar we mee werken. Daarom beginnen we met een nulmeting van je huidige situatie.

Stap 02 - Gebruiksvriendelijke website

Heb je al een sterke website of kun je hierbij nog wat hulp gebruiken? Onze technisch specialist bekijkt hoe je website ervoor staat op gebied van gebruiksvriendelijkheid, zodat de bezoekers die we samen binnen gaan halen ook goed landen en geholpen worden.

Gebruiksvriendelijke website
Implementatie van de marketing mix

Stap 03 - Implementatie van de marketing mix

Staat alles gereed? Dan gaan onze marketingspecialisten voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat onze campagnes strak staan en geoptimaliseerd om jouw doelstellingen waar te maken.

Stap 04 - Monitoren van resultaten

Natuurlijk wil je graag weten hoe het gaat met de campagnes, wij ook! Daarom monitoren wij goed en efficiënt alle data, zodat we precies weten wat goed gaat en wat misschien wat minder. Waar nodig optimaliseren we!

Monitoren van resultaten
Online marketing bureau Nijkerk

Team work makes the dream work

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Daarom stemmen we graag alles zorgvuldig met je af en nemen we regelmatig de doelstellingen en resultaten met je door om verder te optimaliseren. Bovendien werken wij graag met een team van specialisten met ieder een eigen specialiteit, in plaats van één generalist. Bij Online Marketing Agency kun je terecht voor een brede inzet van onlinemarketingkanalen, maar wel met de afzonderlijke kanalen op het niveau van een specialist. Daardoor zijn we ervan verzekerd dat de resultaten optimaal zijn!

Neem contact op

Online marketing Nijkerk

Wil je graag meer uit jouw onderneming in Nijkerk halen, voor meer online zichtbaarheid of bezoekers op je website? Bij ons staat de koffie klaar voor een open gesprek over jouw wensen en doelstellingen.

Ben je benieuwd geworden naar onze manier van werken en wil je graag bespreken hoe jouw doelen gehaald kunnen worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op
Online marketing bureau Nijkerk
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

Veelgestelde vragen

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Nijkerk. Lekker makkelijk.

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency