Zoeken
Menu

Het grote voordeel van adverteren op TikTok

Tegenwoordig kopen we alles online. En TikTok kun je heel goed gebruiken om beslissingen te beïnvloeden. Met echte, real life content in plaats van gelikte reclamecampagnes. Daarmee maak je veel meer impact. Er is alleen één probleem: een groot bereik opbouwen kost tijd. Veel tijd. Tijd die je niet altijd hebt. Door te adverteren op TikTok zorgen we daarom dat jouw content een stuk sneller op het scherm van je doelgroep verschijnt.

1000+ doelgroepen
1000+ doelgroepen

Er zijn duizenden of misschien wel miljoenen doelgroepen en communities op TikTok. Dus ook jouw ideale doelgroep is er.

Meer engagement
Meer engagement

TikTok ads leveren meer engagement op dan traditionele advertenties. En je weet het: meer engagement = meer succes.

Goedkope videomarketing
Goedkope videomarketing

Professionele video’s zijn duur. Voor TikTok heb je alleen een smartphone met camera en een goed idee nodig. Dat scheelt.

Onze werkwijze

Onderzoek & analyse
Stap 1 • Onderzoek & analyse

We definiëren je doelgroep, ontdekken relevante trends en bekijken waar je kansen liggen. Want een goed begin …

Account inrichten
Stap 2 • Account inrichten

We zetten je TikTok for Business op en regelen meteen alles in. Zo kunnen we direct aan de slag met de eerste ads.

TikTok campagne opzetten
Stap 3 • TikTok campagne opzetten

Samen stellen we de targeting in, bepalen we het juiste budget en kiezen we het best passende advertentietype.

Monitoren & bijsturen
Stap 4 • Monitoren & bijsturen

Meten = weten. Ook bij TikTok ads. Door continu de resultaten te monitoren kunnen we direct bijsturen als het nodig is.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua

Wij zijn oma

Voor ieder doel

Je kunt op allerlei manieren adverteren op TikTok. Er is dus altijd een effectieve manier om je doelen te bereiken. Zorg bijvoorbeeld voor meer zichtbaarheid met Branded Effects. Promoot je product launch met een Brand Take Over. Push bestaande content met Spark Ads of vergroot je bereik met In-Feed Ads. Met OMA als jouw eigen TikTok Ads manager zorg je altijd dat jouw advertenties naadloos aansluiten op wat je wil bereiken.

TikTok Marketing

Dit is het moment

Te laat om in te stappen? Nee, joh. Het aantal gebruikers blijft juist nog wel even stijgen. En niet alleen onder jongeren. Ook onze 50-plussers vinden langzaam maar zeker de weg naar het platform (hoi pap & mam). Bovendien is de concurrentie nog niet erg groot. Dit is dus misschien wel hét moment om te beginnen met TikTok marketing en als eerste in je branche zichtbaar te worden.

Neem contact op
TikTok Marketing

Start vandaag nog met TikTok marketing

Want ook vandaag had je advertentie al honderd of duizend keer gezien kunnen zijn door je doelgroep. Geef ons daarom snel even een belletje!

Neem contact op
google
bing
semrush
leadinfo
activecampaign
hotjar

OMA's laatste reviews

Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Neem contact op