Zoeken
Menu

Wij gaan voor de beste online resultaten in Nijmegen

Wil je graag beter gevonden worden door potentiële klanten in de omgeving van Nijmegen of juist vanuit het hele land nieuwe bezoekers trekken? In overleg met jou stellen we een strategie op die perfect past bij jouw ambities. Wij geloven echter dat de basis thuis ligt, waardoor we je eerst lokaal helpen, om je online bezoekers zo relevant mogelijk te maken, en vervolgens stapje voor stapje het bereik steeds groter te maken. Zo garanderen we een duurzame groei.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Nijmegen allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Nijmegen. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen
De juiste marketing mix voor het behalen van doelstellingen

Wij kiezen niet voor een strategie op basis van één kanaal, maar luisteren naar jouw doelstellingen en bepalen zo, in overleg met jou, welke kanalen het meest toevoegen hieraan. Op basis daarvan stellen we de juiste marketing mix samen.

Duurzame strategie die werkt op lange termijn
Duurzame strategie die werkt op lange termijn

Uiteraard wil je niet alleen volgende maand of het komende halfjaar groeien, maar wil je graag dat dit voor langere tijd zijn waarde behoudt. Daarom kiezen wij niet voor een korte termijnstrategie, maar voor een strategie die ook op langere termijn jou de juiste resultaten levert. Wij geloven niet in lange-halen-gauw-thuis, maar in het duurzaam opbouwen van waarde voor de komende jaren.

Online marketing bureau in Nijmegen en omgeving
Online marketing bureau in Nijmegen en omgeving

Nijmegen is een prachtige historische stad waar je als lokale ondernemer ongetwijfeld een mooi plekje hebt. Een grote stad heeft als nadeel echter ook dat er veel concurrentie is. Daarom is het belangrijk dat je niet alleen “offline” een mooi plekje hebt, maar dat je ook online goed gevonden wordt, zodat mensen weten hoe ze je moeten vinden. Door een sterke online zichtbaarheid heb je écht een streepje voor op je concurrenten.

Onze werkwijze

Analyse en 0-meting
Stap 1 • Analyse en 0-meting

Heb je al bijvoorbeeld een website en socialmediakanalen of moet je nog helemaal van voren aan beginnen? Onze eerste stap is het maken van een nulmeting, zodat we precies weten waar we staan voorafgaand aan onze werkzaamheden.

Gebruiksvriendelijke website
Stap 2 • Gebruiksvriendelijke website

Een gebruiksvriendelijke website is enorm belangrijk voor je online prestaties. Je wilt immers niet dat bezoekers wegklikken omdat ze je website niet prettig vinden. Daarom kijkt onze technisch specialist eerst samen met jou of er qua gebruiksvriendelijkheid nog zaken te verbeteren. Dit noemen we ook wel UX-optimalisatie.

Implementatie van de marketing mix
Stap 3 • Implementatie van de marketing mix

Is je website er klaar voor? Dan starten we met de uitvoering van de strategie die we samen opgesteld hebben. Zo zetten we bijvoorbeeld onze SEO-specialist in Nijmegen aan het werk, starten we de advertentiecampagnes voor Google en maken we een planning voor social media. Ook maken we gebruik van andere kanalen, uiteraard in overeenstemming met de gekozen strategie.

Monitoren van resultaten
Stap 4 • Monitoren van resultaten

Meten is weten, daarom houden wij de resultaten actief in de gaten. We schakelen hierover pro-actief met je, zodat ook jij weet wat wel of juist niet werkt. We scherpen constant onze strategie aan op basis van de behaalde resultaten.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Nijmegen

Pro-actieve en persoonlijke aanpak

Wij geloven wel in een data-driven aanpak, maar onze klanten zijn voor ons geen nummertje. Wij geloven dat een persoonlijke en pro-actieve aanpak voor de beste resultaten zorgt. Daarom schakelen we actief met je en horen we graag jouw mening over onze ideeën, maar verwerken we ook graag jouw eigen ideeën!

Contact met OMA

Online marketing Nijmegen

We zijn graag een bekend gezicht voor je en niet dat ene bureau dat op afstand aan wat knopjes draait. We leren graag meer over de historie van jouw onderneming, wat je drijfveren zijn en vooral wat je dromen zijn. Daar leveren we graag een bijdrage aan!

Onze specialisten zijn zeer bekend in de regio van Nijmegen en ons kantoor is gevestigd in Ede. We gaan graag met je om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij je doelstellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!

Contact met OMA
Online marketing bureau Nijmegen

Meest gestelde vragen