Remote working

Betekenis: Remote working

Ook wel: locatieonafhankelijk werken 

Remote working is een term voor locatieonafhankelijk werken. Er is hierbij sprake van een werk constructie waarbij er gewerkt wordt op afstand dus niet op de werkplek die beschikbaar wordt gesteld door de werkgever of opdrachtgever. Het grote voordeel van remote working is dat er vanaf iedere gewenste plek op de wereld gewerkt kan worden. Zowel ondernemers, freelancers als werknemers kunnen de keuze voor remote working maken. In veel gevallen zorgt de mogelijkheid om gebruik te maken van remote working voor een hogere productiviteit en een efficiëntere uitvoer van werkprocessen.  

Er zijn diverse remote working constructies te onderscheiden: 

  • In geval van fulltime remote working zullen alle werkzaamheden op een externe locatie uitgevoerd worden. De werkzaamheden zijn niet gebonden aan een specifieke werkplek die beschikbaar wordt gesteld door een werkgever of opdrachtgever. 
  • In geval van parttime remote working zal een deel van de werkzaamheden worden uitgevoerd op een werkplek die beschikbaar wordt gesteld door een werkgever of opdrachtgever en een ander deel van de werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf een externe locatie. 
  • In geval van flexibele remote working zullen de omstandigheden bepalend zijn vanaf welke locatie de werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency