MOZ

Betekenis: MOZ

MOZ is een SEO tool die je kunt gebruiken bij de zoekmachine optimalisatie van je website. Deze tool is (net als KWFinder) een zeer gangbare optie bij het werken aan zoekmachine optimalisatie. MOZ is een zeer praktische online tool voor mensen die hun website in eigen beheer hebben en geen behoefte hebben aan de uitgebreide informatie van SEO tools zoals SEMRUSH of Ahrefs. Hoewel MOZ wat meer basic informatie verstrekt vormen de beschikbare functionaliteiten een uitstekend pakket aan informatie voor de uitvoer van zoekwoordonderzoek, het testen van links en backlinks, het bijhouden van de ranking en voor het monitoren van de voortgang op dit gebied. MOZ is een zeer gebruiksvriendelijke tool waarvan veelvuldig gebruik wordt gemaakt. Dit komt omdat deze tool precies de benodigde informatie verstrekt waar veel gebruikers op zoek naar zijn.

Functionaliteiten van MOZ 

  • Keyword explorer. Met deze veelgebruikte functionaliteit kun je zoekwoorden vinden en deze keywords analyseren op zoekvolume en moeilijkheidsgraad.
  • Link explorer. Dit is een linkbuilding tool waarmee je van informatie wordt voorzien over links, backlinks en linkbuilding mogelijkheden. Met deze tool kun je inzicht krijgen wat de toxic backlinks op je website zijn, wat de spamscore is en wat de domain- en authority van je backlinks is.
  • My Online Presence. Dit is een functionaliteit waarmee je inzicht krijgt hoe je website vindbaar is bij lokale zoekopdrachten. Voor websites die zich richten op een regionale doelgroep is dit van grote waarde.
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]