Discovery Ads

Betekenis: Discovery Ads

Discovery Ads zijn een boeiende manier voor adverteerders om hun merk, producten en diensten onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Deze advertentie-indeling is beschikbaar op verschillende Google-platforms, waaronder Gmail, YouTube en de Google Discover-feed.

Wat zijn discovery ads precies?

Discovery Ads zijn visueel aantrekkelijke advertenties die gebruikmaken van afbeeldingen en korte tekst om de aandacht van gebruikers te trekken. Ze verschijnen op plekken waar gebruikers nieuwe content ontdekken, zoals hun e-mailpromoties, YouTube-video’s en gepersonaliseerde newsfeeds. Deze advertenties worden getarget op basis van de interesses en het gedrag van gebruikers, wat zorgt voor een relevante en boeiende ervaring.

Het unieke van Discovery Ads is dat ze zich richten op gebruikers die nog niet actief naar specifieke producten of diensten zoeken, maar eerder in een verkennende fase zitten. Hierdoor kunnen merken hun doelgroep op een subtiele en effectieve manier benaderen, waardoor ze merkbekendheid kunnen opbouwen en potentiële klanten kunnen aanspreken die anders mogelijk over het hoofd zouden worden gezien.

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency