3 beste Black Friday deals voor ondernemers, marketeers en freelancers (2023)

Geplaatst op 17 november 2023 door Daniël Kuipers

Wanneer je een ondernemer, marketeer of freelancer bent, dan is Black Friday (en de periode om Black Friday heen) de beste tijd om je software en tools met extreme kortingen aan te schaffen.

Dat kan je tot wel honderden euro’s per maand schelen! En daar worden we als Nederlanders natuurlijk erg gelukkig van.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals van dit jaar en die heb ik voor je op een rijtje gezet. Met natuurlijk focus op software waar je ook écht iets aan hebt. Dus zie hier: 3 Black Friday deals voor ondernemers, marketeers en freelancers.

Wanneer is Black Friday 2023? Op 24 november, met daaropvolgend Cyber Weekend en op 27 november Cyber Monday.

1. Mangools – Levenslang 35% korting

mangools black Friday deal

Met Mangools krijg je eigenlijk vijf SEO tools voor de prijs van één. De vijf verschillende soorten tools binnen Mangools zijn:

  • KWFinder (Zoekwoord analyse tool.
  • LinkMiner (Backlink analyse tool)
  • SERPChecker (Tool voor concurrentie analyse en het achterhalen van SERPs)
  • SERPWatcher (Rank tracker software)
  • SiteProfiler (Een tool om je website te analyseren)

Tijdens Black Friday en Cyber Monday (Dus van 24 november tot en met 27 november) kan je een kortingscode gebruiken om levenslang 35% korting te krijgen op alle Mangools abonnementen.

» Pak deze deal

2. SEMrush – 30% korting

SEMrush is momenteel één van de beste SEO tools op de markt. De tool is compleet, kan je binnen elke onderdeel van SEO ondersteunen en is ontzettend innovatief.

Naast SEO, ondersteunt SEMrush je ook binnen andere facetten van online marketing. Denk bijvoorbeeld aan betaald adverteren. Het is een relatief prijzige tool, maar dat is het ook meer dan waard. Voor wie actief met SEO bezig is kan SEMrush écht het verschil maken.

Tijdens Black Friday en Cyber Monday is de actie dat je bij aanschaf van een SEMrush account liefst 30% korting krijgt! Afhankelijk van het gekozen pakket kan dat tot $900 schelen! En onder het mom van ‘growth won’t wait’ is de actie ook nu al geldig!

» Pak deze deal

3. SERanking – 20% + 20% korting (=36%!)

SERanking is eigenlijk een alles-in-één SEO tool, maar staat vooral bekend als rank tracker, oftewel het bijhouden van je zoekwoorden

Het grote voordeel van SERanking in vergelijking met concurrenten is dat je zelf kan bepalen wat je nodig hebt. Je bepaalt dus bijvoorbeeld zelf hoeveel zoekwoorden je wilt meten en hoe vaak die rankings geüpdatet moeten worden. Bij SERanking kan je dus soort van je eigen prijs bepalen.

Tijdens de Black Friday periode heeft SERanking een scherpe deal lopen. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je 20% korting, en daar bovenop nog eens 20% Black Friday korting. Met deze SERanking 20+20% Off actie bespaar je tot €1.000 in een jaar.

» Pak deze deal

Dit artikel is geschreven op 25 november 2019 en is op 17 oktober 2023 geüpdatet. 

Geschreven door: Daniël Kuipers Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency