Tom Boenders
Teamlead SEA

Meet Tom Boenders

Specialisme: SEA, SEO & Marktplaats adverteren

Dit is Tom. Tom is sportfanaat. Hij is gek van voetbal, fitness en je kunt ‘m ook wakker maken voor een potje kickboks. Een potje kickboks kijken dan hè. Zelf bokst Tom alleen goede SEO resultaten voor elkaar. Tom is namelijk ook online marketeer met liefde voor Google en talent voor zoekmachine optimalisatie. En laat dat nu net onze core business zijn.

Maar Tom is nog meer dingen. DJ, bijvoorbeeld. Althans op kantoor. Hij laat het liefst een paar lekkere Hollandse kneiters van Django Wagner of Tino Martin door de speakers knallen. Dat is leuk voor een uurtje op de vrijdagmiddag, Tom. Niet voor op de vroege maandagochtend als we zelfs nog geen koffie op hebben. Pfffff.

In gesprek met Tom Boenders

online marketing agency
OMA
Online
Ha Tom, Hoe gaat het?
Goed! En met jou dan?
Tom Boenders
Ook goed! Vertel eens, hoe kom je eigenlijk bij OMA terecht? 🤔
Haha, leuke vraag! Ik deed dezelfde studie als Daniël en toevallig ook dezelfde minor, namelijk ondernemen, daar kwamen Daniël en ik in dezelfde projectgroep en dat klikte heel goed. Na onze studie ging het zo goed met OMA dat Daniël wel wat extra handjes kon gebruiken. Zodoende.
Tom Boenders
Waar houd je je vooral mee bezig binnen OMA?
Ik ben verantwoordelijk voor de resultaten van alle SEA-klanten van OMA. Daarnaast houd ik mij ook nog voor een klein deel bezig met SEO.
Tom Boenders
Wat doe je eigenlijk naast je werk bij OMA?
Naast mijn werk bij OMA ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of in de GelreDome voor een wedstrijd van Vitesse. Uiteraard ook in het supportershome voor een biertje voor en na de wedstrijd. 🍺
Tom Boenders
Kijk, Vitesse! Dat klinkt mij als muziek in de oren. Over muziek gesproken… welke muziek luister je graag? 🎵 🎤
Ik hou van Nederlandstalig! Andre Hazes, Robert Pater, Django Wagner & Tino Martin om een paar voorbeelden te noemen. Mocht je ook van Nederlandstalige muziek houden, check dan zeker even mijn Playlist op Spotify.
Tom Boenders
Leuk! Ik zal eens door de playlist bladeren, spreek je snel weer! 👋🏻
Tot snel! 😁
Tom Boenders

Vragen voor Tom Boenders

Binnen OMA ben ik verantwoordelijk voor de resultaten van al onze SEA-klanten. Daarnaast houd ik mij ook nog vaak bezig met technische-SEO en data gerelateerde vraagstukken.

Sinds maart 2020, alweer een tijdje dus! En voorlopig zijn ze nog niet van mij af bij OMA. ????

Naast mijn werk bij OMA ben ik vaak te vinden in de sportschool, bij een wedstrijd van Vitesse of bij familie en vrienden voor een gezellig drankje.

Blogs door Tom Boenders

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency