Gert Bos
Teamlead Social Ads

Meet Gert Bos

Specialisme: Social Ads & SEO

Dit is Gert. Zonder Samson, maar wel met dezelfde liefde voor K3. En dan bedoelen we niet die meidengroep. Nee, we hebben het dan over Kneiterslimme strategieën, Kunstzinnige ads en Keiharde online marketingresultaten. Daarvoor ben je bij Gert aan het goede adres. Wel even kloppen, want de bel doet het niet.

Naast echte workaholic is Gert ook spelletjesliefhebber. Van computergames tot aan bordspelletjes aan de keukentafel. Op kantoor staat ‘ie ook altijd als eerste bovenaan de trap en is ‘ie net even wat sneller bij de koffie. Het maakt Gert niet uit, zolang er maar gewonnen kan worden. En hij wint dus ook mooie Google posities. Voor jou ♥

In gesprek met Gert Bos

online marketing agency
OMA
Online
Hoi Gert, hoe voelt dat nou? Iedere dag naar OMA?
Super goed! Je verveelt je hier nooit en werkt in een ontzettend leuk team. Wel één nadeel: je hebt af en toe buikpijn van het lachen…🤣😂🤣
Gert Bos
Sounds good haha!💪🏻 Heb je naast je werk ook zoveel plezier?
Ja zeker! Van potjes gamen met vrienden🎮 tot heerlijk bankhangen met een nieuwe serie op. Daarnaast mis ik niks van de Formule 1.🏎️
Gert Bos
Welke serie moet ik echt gekeken hebben?
Dat moet wel Band of Brothers zijn.🧐 Als je die nog niet gezien hebt. Aanrader! Die kijk ik eigenlijk ieder jaar wel een keer opnieuw.
Gert Bos
Oeh die moet ik dan snel eens gaan kijken. Je had het over Formule 1. Wat is je favoriete baan op de racekalender?
Dat is 100% Spa-Francorchamps.👍🏻 Ik ben er nog nooit geweest, maar een bezoekje daar staat zeker op de 🪣-list.
Gert Bos

Vragen voor Gert Bos

Ik ben werkzaam als Online Marketeer bij OMA. Dat betekent dat ik aan de slag ga met het optimaliseren van websites, opzetten en analyseren van Socials Ads en het ondersteunen en advies geven aan klanten.

Een frikandel speciaal of een kapsalon. (Of beide????)

Alle Geschiedenis Ooit! Deze podcast gaat, nou ja zoals de naam het al zegt, over alle geschiedenis ooit. Iedere week worden er nieuwe verhalen behandeld. Bere-interessant!

Dat iedere dag weer uitdagend en afwisselend is. Geen klant is namelijk hetzelfde! Daarnaast gaan de ontwikkelingen in de onlinewereld snel, dat maakt dat je nooit bent uitgeleerd.

Blogs door Gert Bos

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency