Nick Havekes
SEA-specialist

Meet Nick Havekes

Specialisme: SEA & SEO

Dit is Nick. Nick Havekes. SEA-specialist en voetbalanalist op amateurbasis. Zelf kan ‘ie helaas niet meer voetballen (iets met stuurlui en een wal) dus nu kijkt Nick gewoon naar wedstrijden en steekt daarbij z’n commentaar niet onder stoelen of banken. Best irritant, maar vaak heeft ‘ie nog gelijk ook.

Nick weet namelijk precies waar de bal heen moet. Wie er gewisseld moet worden. Of met welke tactische omzettingen je wél weer de bovenliggende partij wordt. Het lijkt wat dat betreft net op het optimaliseren van een Google Ads campagne… Da’s dan wel weer handig.

In gesprek met Nick Havekes

online marketing agency
OMA
Online
Hi Nick! Hoe is het bij je nieuwe baan?
Ja echt super! Ik ben vanaf de eerste dag in een warm bad beland en weet zeker dat ik van mijn collega's enorm veel kan leren.
Nick Havekes
Aah kijk aan, top! Goed om te horen. Wat zijn nou precies de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden?
Mijn grootste focus ligt vooral op het analyseren en optimaliseren van verschillende Google Ads-campagnes, maar daarnaast zal ik ook veel technische optimalisaties op me gaan nemen!
Nick Havekes
En wat doe je graag naast je werk bij OMA, in je vrije tijd?
Naast mijn werk bij OMA ben ik vaak sportief bezig. Dit is vooral in de vorm van hardlopen en fietsen. Verder ben ik een groot voetbalfan en staat bij mij thuis vaak de tv aan, of ga ik naar een voetbalstadion!
Nick Havekes
Wederom een groot voetbalfan binnen OMA, leuk! Wat is voor jou de reden geweest om de online marketing wereld te betreden?
De continue veranderende wereld, wat ervoor zorgt dat je te allen tijde op de hoogte moet blijven van de laatste trends & ontwikkelingen. Dit houdt me jong en scherp ;)
Nick Havekes

Vragen voor Nick Havekes

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het optimaliseren en analyseren van verschillende Google Ads-campagnes. Daarnaast houd ik me ook bezig met technische optimalisaties en SEO taken.

 

Ik ben hier per juli 2023 begonnen, direct na het behalen van mijn hbo-diploma!

Sushi! 🍱

Blogs door Nick Havekes

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency