Zoeken
Menu

Net uit de schoolbanken en meteen vol enthousiasme begonnen. Dit is Ellen. Ellen startte met Sinterklaas bij OMA als nieuwe online marketeer. Leer haar kennen aan de hand van 10 vragen 

Vraag 1: Wie is Ellen Prinsen?

Hoi! Ik ben Ellen, 23 jaar oud en net klaar met studeren. Ik ben opgegroeid in Elst en woon daar nu ook samen met mijn vriend.  

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om nieuwe restaurantjes te ontdekken en lekker te gaan eten. Dit combineer ik natuurlijk wel met een regelmatige fitnesssessie om de balans een beetje te bewaren. Daarnaast reis ik graag. Een beetje een dure hobby,  maar ik heb al aardig wat mooie plekken mogen zien. Al blijven er ook nog zo veel andere plekken op mijn lijstje staan!  

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Natuurlijk nog steeds bij OMA, helemaal thuis in de wereld van SEO, SEA en CRO. Daarnaast wil ik ook graag een eigen huis kopen. Het liefst in Elst. Oh, en een leuke hond mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit toekomstbeeld. 

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Het weekend is voor mij de perfecte gelegenheid om met vriendinnen bij te praten op het terras en daar een lekkere borrel te doen. Daarnaast ben ik ook altijd in voor leuke activiteiten zoals karten, bowlen en skiën. Zondag is bij ons thuis vaak gereserveerd voor het kijken van de Formule 1.  

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Ook al wilde ik er eigenlijk niet aan toegeven, toch is TikTok mijn ‘go to’ geworden. Sinds de eerste lockdown in de coronatijd open ik deze app minimaal 2 keer op een dag en verdwaal ik even in het geweldige algortime van TikTok. Als marketeer kan ik toch wel waarderen hoe goed de app in elkaar zit.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Oei, dat hangt echt af van mijn mood. Ik luister veel verschillende genres en ook mijn Spotify Wrapped was in de war dit jaar. Vaak zit het ergens tussen Nederlandse rap en Engelse top 50 hits in.  

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Een favoriete bestemming kan ik niet kiezen. Eén van de meest bijzondere reizen die mij zal bijblijven is Indonesië. Maar ik ben ook groot fan van wintersport in Oosterijk. Daarnaast zijn er nog zo veel landen die ik wil ontdekken: de Filipijnen, Thailand, Amerika, Mexico, Albanië… en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

ellen indonesie

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Leuk! Naast dat de eerste week natuurlijk vol met indrukken zat, voelde ik me erg welkom in het team. Iedereen is in voor een praatje en alles wordt erg open besproken. Daarnaast kon ik gelijk aan de slag met opdrachten waardoor ik me geen moment hoefde te vervelen.  

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben nu Junior Online Marketeer. Dat betekent dat ik alle aspecten van online marketing volledig onder de knie ga krijgen.  

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Een specialisme heb ik nu nog niet. Ik wil eerst zo breed mogelijk ervaring opdoen voordat ik beslis waar ik mij in wil specialiseren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books