Zoeken
Menu

Vraag 1: Wie is Nick Havekes

Ik ben Nick Havekes, aangenaam!

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s

Ik ben graag sportief bezig. Daarnaast geniet ik van de natuur op de Veluwe en houd ik alles over mijn favoriete voetbalclub in de gaten: Ons Aller Ajax. En heb ik nog wat tijd over? Dan werk ik graag aan wat affiliate marketingwebsites. Daar kan ik namelijk mijn creativiteit in kwijt. Bovendien houdt dat me scherp op het gebied van online marketing!

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in vijf jaar?

Over vijf jaar heb ik hopelijk één specialisme waarin ik mijzelf goeroe kan noemen. En op privé vlak hoop ik dan een gezinnetje te hebben en nog wat van de wereld gezien te hebben.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend ben ik vaak te vinden in één van de leuke stadjes die ons kikkerland te bieden heeft. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ben een echte levensgenieter.

Ook bezoek ik eens in de zoveel tijd een voetbalwedstrijd. Want omdat ik dankzij blessureleed zelf de voetbalschoenen aan de wilgen heb moeten hangen, ben ik maar een fervent kijker geworden!

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Ik ben zelf niet zo van het Instagrammen, dus ik denk dat ik dan voor Reddit ga. Daar vind je namelijk allerlei items voor alle denkbare interessegebieden en kun je lekker de diepte in gaan om meer te weten te komen over een onderwerp.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Mijn muzieksmaak loopt nogal uiteen en hangt een beetje af van mijn gemoedstoestand. Meestal luister ik indie/rock, maar tijdens de vrijdagmiddagborrel sla ik uiteraard een paar Hollandse meezingers ook niet over. Als er genoeg alcoholische versnaperingen zijn, wil ik zelfs nog wel eens de microfoon grijpen!

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Oei, lastige vraag! Ik heb tot nu toe best weinig van de wereld gezien. Maar ik zou graag nog een keer naar het verre Oosten afreizen of Amerika bezoeken. Oostenrijk in de zomer vond ik ook erg leuk. Ik geloof in ieder geval dat het overal leuk kan zijn … als je maar de beste plekjes weet te vinden!

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Goed! Dankzij een warm welkom op mijn eerste dag voelde ik me meteen thuis in dit team van specialisten. Daarnaast mocht ik meteen aan de slag, dus ben ik ook lekker productief geweest. Dat geeft een goed gevoel!

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben SEA-specialist! Daarmee help ik de werkdruk van Tom een beetje te verlichten. Maar ik vind alle andere onderdelen van online marketing ook interessant. Ik wil me de komende maanden bijvoorbeeld dus ook nog ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van SEO!

Vraag 10: Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Ik houd me vooral bezig met search engine advertising (SEA): het opstellen, monitoren en verbeteren van verschillende campagnes binnen Google Ads & Microsoft Ads.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books