Webdesign Arnhem | Websites en webshops

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. En daar hoort een website of webshop ook bij! Naast online marketing, bouwen wij ook websites. Websites die SEO-technisch perfect in elkaar zitten, snel zijn en voldoen aan alle eisen van Google. En dat al vanaf €999.-

Je website laten bouwen door een organisatie die ook online marketing verzorgd heeft zo zijn voordelen. De websites die wij bouwen zien er niet alleen tiptop uit, ze scoren ook nog eens goed in de zoekmachines. En dat is uiteindelijke het doel van je website: je wilt hoog in Google komen te staan.

Wie wij zijn…
Online Marketing Agency is een full service internetbureau gevestigd in Duiven, dus altijd in de buurt om je te helpen. We stappen in de auto en staan zo bij je op de stoep. Om je te laten zien hoe iets werkt, om de plannen door te nemen of om het design te bespreken.

Benieuwd naar wat we als webdesigner uit Arnhem voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees verder of neem contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag langs voor een kopje koffie.

Wat we doen …

Bij Online Marketing Agency zijn we duizendpoten. We zijn expert op het gebied van online. We bouwen snelle en vindbare websites en we verzorgen de online marketing voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Naast dat we websites bouwen, hebben wij ook een specialisme op het gebied van affiliate webshops.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  •  Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Ons webdesign bureau bij Arnhem behaalt de beste resultaten door betrokken te blijven. Door samen te werken met jou en een duurzame relatie aan te gaan. We stellen samen een plan op, zodat jij weet wat je kan verwachten. Door constant te sparren over het design kunnen we bijsturen en verbeteren als dat nodig is. Maar laten we vooral beginnen bij het begin: het maken van een mooie, snelle en vindbare website.

Online marketing bureau Arnhem

Zo werkt een webdesigner in Arnhem

Om te beginnen starten we met een vrijblijvende intakegesprek. We komen bij je langs om jouw eisen en wensen te bespreken. Hierbij is het vooral belangrijk om te achterhalen wat het doel van de website is. Moet het een online visitekaartje zijn? Wil je er mee gaan verkopen? Of wordt het een blog? Zodra dat duidelijk is, kan je een kraakhelder voorstel verwachten.

Als jij voor Online Marketing Agency kiest gaan wij aan de slag met het eerste design. Ook dit design is vanuit online marketing oogpunt vormgegeven om ervoor te zorgen dat de website doet wat hij moet doen. Dit design wordt met jou besproken. Zodra er een GO is gaan wij aan de slag met jouw website. En die is binnen 1 tot 2 weken af.

Op het moment dat de website af is, zorgen wij ervoor dat de website live wordt geplaatst. Hier hoef jij niks voor te doen. Vervolgens komen wij bij jou langs om het besturingssysteem van de website (WordPress) aan je uit te leggen. Na deze korte training kan je zelf blogs, producten en pagina’s publiceren.

Omdat wij ook online marketeers zijn zorgen wij ervoor dat de website ontzettend snel is. Websites door ons opgeleverd hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden en voldoen aan alle eisen van Google. Om jou verder op weg te helpen installeren we ook alvast een handig SEO-plugin. Dit is Yoast. Hiermee kan je heel makkelijk zelf SEO-teksten schrijven.

Kennismaken met de webdesigner in Arnhem?

Ben je nieuwsgierig naar de kansen voor jouw bedrijf? Wil jij een nieuwe website of een nieuwe webshop? Laat Online Marketing Agency de site bouwen en wordt online vindbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen bereiken!

Laat je e-mailadres achter en ik zorg ervoor dat jij zelf meer omzet en bezoekers gaat genereren !