Zoeken
Menu

Je website laten bouwen door een organisatie die ook online marketing verzorgd heeft zo zijn voordelen. De websites die wij bouwen zien er niet alleen tiptop uit, ze scoren ook nog eens goed in de zoekmachines. En dat is uiteindelijke het doel van je website: je wilt hoog in Google komen te staan. Neem contact op met ons, en wij kunnen je hiermee helpen.

Ik wil een nieuwe website! Bel: 06 47 42 49 63

Voor wie ontwikkelt OMA websites?

In de afgelopen jaren hebben allerlei ondernemers bij ons aangeklopt voor het verzorgen van een steengoede website die klanten binnenhaalt. Van startende ondernemer tot doorgewinterde MKB ondernemer. Van naaistudio, tot een organisatie die naar buiten treedt om honderden sporters op de kaart te zetten. Omdat de focus bij ons altijd op het resultaat, de impact en op het binnenhalen van nieuwe klanten voor jouw is, werken we niet specifiek voor één specifieke doelgroep.

Hoe lang heeft OMA ervaring met het bouwen van websites?

OMA heeft inmiddels al 12 jaar ervaring met het bouwen van websites. Omdat wij al zo lang in het vak zitten, weten we precies welke designs goed scoren, wat wel en wat niet werkt en weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Wat doet OMA nog meer naast het bouwen van websites?

OMA is begonnen als online marketing bureau met een sterke focus op SEO. Naast SEO voeren wij ook SEA, E-mail Marketing en Social Media Marketing uit. Doordat wij vaak ons in gingen zetten voor ondernemers met erg slechte websites en het internet inmiddels compleet is overspoelt is met websites die er leuk uitzien, maar niet goed scoren, vonden wij het tijd voor verandering. Websites moeten goed werken, het design is altijd ondergeschikt. Wat heb jij liever? Een website die 0 klanten per maand binnenhaalt en er fantastisch uitziet? Of een website die 50 klanten binnenhaalt en gefocust is op conversie en niet op design?

Hoe lang duurt het voordat een website bij OMA af is?

Net zolang het duurt totdat jij 100% tevreden bent en wij er 100% zeker van zijn dat de website veel nieuwe klanten binnen gaat halen. Geen minuut korter of langer!

Hoeveel kost een website bij OMA?

Een website moet je zien als investering, geen kostenpost! Een goede website levert namelijk zijn geld dubbel en dwars terug. Websites bij OMA starten al vanaf €1499,-. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen, eisen en de kansen die wij in de markt voor jou zien.

Websites die werken
Websites die werken

Wij bouwen websites die euro’s en klanten opleveren

Vakbekwaam
Vakbekwaam

Wij hebben al 12 jaar ervaring op het gebied van webdesign

Versla concurrenten
Versla concurrenten

Onze websites zijn perfect voor SEO geoptimaliseerd

Onze werkwijze

Intakegesprek
Stap 1 • Intakegesprek

Als jij je concurrenten achter je wilt laten en Google wilt domineren met je SEO geoptimaliseerde website, dan gaan we eerst een intakegesprekken plannen. Tijdens dit gesprek staan je doelen, wensen en eisen centraal. We stippelen het traject uit, leggen de planning vast, kijken samen naar je voornaamste concurrenten en bepalen de huisstijl. Dit eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend, zo kan jij makkelijk achterhalen of er een klik is.

Ontwikkeling
Stap 2 • Ontwikkeling

Op het moment dat het intakegesprek is afgenomen, gaan wij binnen een aantal dagen starten met de ontwikkeling van de eerste versie van website. In de basis wordt de website volledig gebouwd, worden de eerste SEO elementen toegevoegd, zorgen wij ervoor dat de website gebruikersvriendelijk is en verwerken wij alle conversiepunten.

Feedback
Stap 3 • Feedback

Zodra wij klaar zijn met de eerste versie, is het tijd voor een meeting met alle betrokken partijen. Tijdens deze meeting hebben wij een aantal ontwerp-vragen voor je, maar mag je ook je mening over de website geven. Vervolgens leggen we de website ook naast je wensen, eisen en doelen om te kijken of alles nog klopt.

Afronden
Stap 4 • Afronden

Tijdens deze fase verwerken we jouw feedback, maar maken we de website echt volledig af. De website wordt perfect voor SEO (en dus Google) geoptimaliseerd en is daarom ontzettend snel. Als deze fase is afgerond is de website 100% af, is de website volledig getest en voldoet hij precies aan al jouw wensen, eisen en doelen.

Oplevering
Stap 5 • Oplevering

Een oplevering moet een feestje zijn! We komen daarom graag langs om de website te presenteren. Dit kan ook eventueel online gebeuren. Alleen wanneer jij 100% tevreden bent, zullen wij de website live zetten. Ben jij nog niet 100% tevreden? Dan gaan we terug naar stap 3.

Nazorg
Stap 6 • Nazorg

Je online avontuur begint pas wanneer de website live staat. Dan is het noodzaak dat je online goed gaat scoren en Google gaat domineren en dat je klanten binnen gaat halen. Online marketing is onze expertise en daar kunnen wij je dus goed bij helpen.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Webdesign Arnhem

Wie wij zijn…

OMA is een full service internetbureau gevestigd in Ede, dus altijd in de buurt om je te helpen. We stappen in de auto en staan zo bij je op de stoep. Om je te laten zien hoe iets werkt, om de plannen door te nemen of om het design te bespreken.
Benieuwd naar wat we als webdesigner uit Arnhem voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees verder of neem contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag langs voor een kopje koffie.

Wat we doen …

Bij OMA zijn we duizendpoten. We zijn expert op het gebied van online. We bouwen snelle en vindbare websites en we verzorgen de online marketing voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Naast dat we websites bouwen, hebben wij ook een specialisme op het gebied van affiliate webshops.

Nog even op een rijtje. Bij OMA kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  • Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Ons webdesign bureau bij Arnhem behaalt de beste resultaten door betrokken te blijven. Door samen te werken met jou en een duurzame relatie aan te gaan. We stellen samen een plan op, zodat jij weet wat je kan verwachten. Door constant te sparren over het design kunnen we bijsturen en verbeteren als dat nodig is. Maar laten we vooral beginnen bij het begin: het maken van een mooie, snelle en vindbare website.

Ik wil een website waarmee ik mijn concurrenten versla

Webdesign Arnhem
Webdesign Arnhem

Zo werkt een webdesigner in Arnhem

Om te beginnen starten we met een vrijblijvende intakegesprek. We komen bij je langs om jouw eisen en wensen te bespreken. Hierbij is het vooral belangrijk om te achterhalen wat het doel van de website is. Moet het een online visitekaartje zijn? Wil je er mee gaan verkopen? Of wordt het een blog? Zodra dat duidelijk is, kan je een kraakhelder voorstel verwachten.

Als jij voor OMA kiest gaan wij aan de slag met het eerste design. Ook dit design is vanuit online marketing oogpunt vormgegeven om ervoor te zorgen dat de website doet wat hij moet doen. Dit design wordt met jou besproken. Zodra er een GO is gaan wij aan de slag met jouw website. En die is binnen 1 tot 2 weken af.

Op het moment dat de website af is, zorgen wij ervoor dat de website live wordt geplaatst. Hier hoef jij niks voor te doen. Vervolgens komen wij bij jou langs om het besturingssysteem van de website (WordPress) aan je uit te leggen. Na deze korte training kan je zelf blogs, producten en pagina’s publiceren.

Omdat wij ook online marketeers zijn zorgen wij ervoor dat de website ontzettend snel is. Websites door ons opgeleverd hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden en voldoen aan alle eisen van Google. Om jou verder op weg te helpen installeren we ook alvast een handig SEO-plugin. Dit is Yoast. Hiermee kan je heel makkelijk zelf SEO-teksten schrijven.

Kennismaken met de webdesigner in Arnhem?

Ben je nieuwsgierig naar de kansen voor jouw bedrijf? Wil jij een nieuwe website of een nieuwe webshop? Laat OMA de site bouwen en wordt online vindbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen bereiken!

Ik wil een SEO vriendelijke website

Meest gestelde vragen