Affiliate website laten maken

Wanneer je een goed werkende affiliate website in bezit hebt kan je al snel duizenden euro’s per maand verdienen. Er zijn 2 soorten affiliate websites die je kan laten maken: een vergelijkingssite met vergelijkingstool of een gewone affiliate website. De website zelf, met name de techniek van de website, moet aan allerlei punten voldoen. En daar kan ik je bij helpen. Wil je meer weten over het laten maken van een affiliate website of wil je een WordPress affiliate webshop laten maken? Neem contact met mij op of lees verder!

In de afgelopen jaren heb ik veel partijen succesvol ondersteund en geadviseerd bij het laten maken van een affiliate website. De websites scoren goed in Google en hebben een hoog conversiepercentage! En dat is waar het om draait. Naast de techniek van de website, zijn de content en de call to actions ontzettend belangrijk.

Laten maken van een WordPress affiliate website

Een affliate website laten maken met het websitesysteem WordPress is goedkoper en makkelijker dan een affiliate site laten bouwen op basis van een ander systeem. WordPress is het meest gebruikte en het meest gebruiksvriendelijke content management systeem. Een goede WordPress affiliate website werkt als volgt:

  • Je zorgt voor een duidelijk overzicht waar de bezoeker het aanbod kan bekijken
  • Vergelijk de producten of diensten op basis van prijs, kwaliteit en service
  • Een bezoekers klikt op het product of dienst (En wordt doorgestuurd)
  • Jij ontvangt een vergoeding op commissiebasis

De winst voor jouw WordPress affiliate website zit hem natuurlijk in punt 3 en 4. Je moet ervoor te zorgen dat de bezoeker daadwerkelijk op het product klikt, en daar heb ik wat handigheidjes voor! Wanneer je affiliate site met WordPress is gemaakt kan je de website eenvoudig zelf beheren. Foto’s, video’s en tekst toevoegen zijn een eitje.

Promoten vs. vergelijken! Wat voor affiliate site kan je het best laten maken?

Affiliate marketing kan op 2 manieren: of je promoot een product/dienst en stuurt de bezoeker door naar de website van jouw partner, of je maakt een vergelijking op jouw website van het aanbod. Voor beide manieren is een WordPress affiliate site geschikt. Heb je een goed idee maar weet je niet of je moet gaan promoten of vergelijken? Bij beide opties kan ik je helpen!

Affiliate website design! Meer dan alleen techniek

Naast dat de techniek van de website perfect in orde moet zijn, is het design ook belangrijk. Het design moet goed ogen en het moet de bezoeker sturen naar het doen van een aankoop. En hoe dat moet? Daar weet ik alles vanaf. Kleur, lettertype, indeling of structuur. Alles is belangrijk bij het laten maken van een WordPress affiliate platform.

Advies bij het laten bouwen van een affiliate site

Ben je zelf een affiliate website aan het bouwen of heb je het project uitbesteed aan een webdesigner? Ook dan kan ik jou adviseren en helpen. Denk bijvoorbeeld aan het design, het kiezen van een affiliate partner of het optimaliseren van de techniek.

Wil je meer weten over het laten maken van een affiliate website? Neem dan contact met mij op!

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency