Michelle van den Bos
Office Manager

Meet Michelle van den Bos

Specialisme: PA & HR

Dit is Michelle. Michelle vliegt de hele wereld rond en is ergens tussen haar reizen door bij OMA beland als office manager. En daar zijn we blij mee, want Michelle regelt alles op kantoor. Echt alles. Is er een pen leeg? Michelle heeft er nog één in haar tas. Last van je schouders? Michelle regelt een massage. Wat zouden we zonder haar moeten? 

Om eerlijk te zijn: geen idee. Maar we gaan er vast binnenkort achter komen, want zo te horen heeft ze alweer een stedentrip naar Boekarest gepland en gaat ze deze zomer op zoek naar de laatste reuzenschildpadden op de Galapagoseilanden. Gelukkig voor ons zit de brandweer om de hoek…

In gesprek met Michelle van den Bos

online marketing agency
OMA
Online
Hey Michelle, je zit nu al een poosje bij OMA, hoe bevalt het je?
Ja de tijd vliegt om hier, 1 maart begonnen maar het voelt echt als langer geleden, ben echt in een warm bad terecht gekomen, heel fijn.
Michelle van den Bos
Maar je had toch een eigen bedrijf, heb je dat stopgezet dan?
Zeker niet, maar dit kan prima ernaast. Ik werk 3 dagen bij OMA en de andere 2 dagen als Virtual Assistant vanuit huis.
Michelle van den Bos
Wat doe je eigenlijk precies bij OMA?
Ik ben Office Manager/PA 💻 en probeer Daniël op zoveel mogelijk fronten te ontlasten zodat het lekker gestroomlijnd verloopt binnen het hele team.
Michelle van den Bos
Privé ook alles goed?
Absoluut, we genieten erg van ons nieuwe huis, met het bos en de heide letterlijk om de hoek. Ik kwam gisteren zelfs nog een wild zwijn 🐗 tegen, zo gaaf!
Michelle van den Bos
Jullie maken altijd van die mooie reizen ✈️ , nog eentje op de planning staan?
Altijd hè, dat weet je. Maar sssttt 🤫 , heb nog geen vrij gevraagd ;-) .
Michelle van den Bos

Vragen voor Michelle van den Bos

Als officemanager hou ik me met hele diverse taken bezig, naast het ondersteunen van Daniel ben ik ook bezig met personeelszaken, boekhouding en facilitaire zaken. En zorg ik ook voor een stukje teambuilding en leuke uitjes, want dat is ook belangrijk.
‘work hard, play hard’

Ik heb een keer een bedrijfsfeest voor over de 100 man georganiseerd met als thema ‘1001 nacht’. Alles had ik tot in de kleinste details uitgedacht en echt bijna iedereen kwam in het thema verkleed. Dat was een daverend succes.
En bij OMA mocht ik een heel weekend organiseren, naar het buitenland zelfs, met van alles erop en eraan. Dat soort dingen mogen organiseren voor mijn werk is voor mij de kers op de taart.

Het is niet echt een karaktereigenschap, maar geef tijd en aandacht aan de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Want tijd voor elkaar vrijmaken is een belangrijke sleutel voor je relatie. Ik denk zelfs het mooiste cadeau wat jij je partner, je ouders, je kinderen, je vrienden, je naaste collega’s etc. kunt geven.

Blogs door Michelle van den Bos

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency