Zoeken
Menu

Een praatje met Nick Brugman- Beijen

online marketing agency
OMA
Online
Wat doe jij eigenlijk na het werk?
Dat ligt eraan. Op maandag, woensdag en vrijdag sport ik. 's Avonds kijk ik vaak ook nog een film 📽️ of serietje.
Nick Brugman- Beijen
Als jij nu 3 van je favoriete films moet noemen, welke zijn dat dan?
Ik heb er meer dan 3, maar mijn favoriet is toch wel de complete Jurassic Park en World franchise. Mogen series ook? Dan ga ik voor LOST en The Walking Dead…
Nick Brugman- Beijen
Wat is de beste les die je geleerd hebt?
Als je de situatie kan veranderen, dan moet je dan doen. Als dat niet zo is, dan zal je het moeten accepteren (dat laatste vond ik nogal moeilijk 😉)
Nick Brugman- Beijen
Wat wil je een ander meegeven over SEO?
Er zijn meerdere wegen die naar een goed resultaat leiden. De één duurt wat langer dan de ander, maar ken je basis. Oh, en lees eens de blogs van OMA. Die helpen je aardig op weg.
Nick Brugman- Beijen
Heb je ook een guilty pleasure?
Jazeker … het is geen Temptation Island 🏝️ of de Meilandjes, maar je kunt me altijd wakker maken voor een broodje frikandel met frietsaus. Midden in de nacht of 's ochtends, I don't care.
Nick Brugman- Beijen
Waar zou je beter in willen worden?
Oeh! Dat is een goede vraag. Ook hier heb ik weer meerde antwoorden, maar ik zou op dit moment vooral beter willen worden in het stellen van de juiste vragen en in het bewerken van audio 🔊. Dat is echt een vak apart.
Nick Brugman- Beijen
Hoe vind je het om werkzaam te zijn bij het best vindbare online marketingbureau van Nederland?
Echt te gek! 😁 We hebben een supertof team. Iedereen heeft heel veel kennis en dus valt er elke dag weer iets te leren. We werken hard, maar we hebben ook zeker tijd om onderling een beetje lol te hebben. Ook niet onbelangrijk, toch?
Nick Brugman- Beijen

Nog meer weten over Nick Brugman- Beijen