Justin de Groot
Online Marketeer

Meet Justin de Groot

Specialisme: SEO & Content

Dit is Justin. Justin is een echt racemonster. Hij zou het liefst actief zijn in de MotoGP en een paar rondjes over het TT Circuit Assen scheuren, maar helaas moet ‘ie het gewoon doen met een toeristische tour door de Veluwe in het weekend. Niet iedereen kan nu eenmaal Valentino Rossi heten, hè.

Gelukkig kan Justin z’n ei wel kwijt bij ons op kantoor. Als online marketeer zorgt ‘ie er namelijk voor dat zijn klanten op pole position staan in de zoekresultaten en via social media een betere band opbouwen met hun doelgroep. Helemaal top. Maar die racegeluiden die hij erbij maakt zijn wat minder…

In gesprek met Justin de Groot

online marketing agency
OMA
Online
Hey Justin, hoe gaat ie?
Heyhoi! Gaat goed, druk met alle info verwerken. Jij dan?
Justin de Groot
Gaat lekker. Ik ben is benieuwd, wat ga jij doen voor OMA?
Ik ga me volledig focussen op mij ontwikkelen als goede online marketeer. De andere OMA’s gaan mij daar absoluut mee helpen. Daarna wil ik mij specialiseren op SEO en Social.
Justin de Groot
Nice man! Heb je het naar je zin?
Nou en of! De collega’s gaven mij vanaf het eerste moment het gevoel dat ik erbij hoor. Vanaf het begin kan OMA al niet meer stuk bij mij.
Justin de Groot
Goed om te horen. Wat doe jij zo in je vrije tijd?
Ik ben graag een eindje scheuren op mijn motor. De twisties van de Veluwe eet ik voor het ontbijt. Daarnaast fitness ik graag, voetbal ik op zaterdagmiddag en ga ik er graag op uit met vrienden. Zo doen we jaarlijks een voetbalreisje naar de grote bekende clubs van Europa.
Justin de Groot
Cool! Oh, mijn buurjongen vraagt of ik kom voetballen, laters!

Vragen voor Justin de Groot

Ik ben online marketeer bij OMA. Dit houd in dat ik een manusje-van-alles ben. Ik ga me met elk onderdeel van online marketing bemoeien. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar SEO en het schrijven van content.

Ik ben in augustus 2023 begonnen!

Ik luister altijd naar Modern Wisdom van Chris Williamson. Super interessante podcast gericht op allerlei verschillende onderwerpen. Persoonlijk leiderschap staat in deze podcast wel centraal. Een echte aanrader is aflevering 670 met Alex Hormozi!

Poeh, dat is een goede vraag. Ik ga graag de dijkjes op in de Betuwe. Lekker stukje sturen en stiekem beetje oefenen met platter door bochten heen gaan. Aan de andere kant ga ik ook graag naar de Posbank vlakbij Arnhem. Ook een lekker stukje sturen en mooie omgeving in één!

Blogs door Justin de Groot

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency