Zoeken
Menu

Hoi. Ik ben Igor. Online marketeer bij OMA, jonge vader, karateka, gek van motoren en horloges en retro gamer (nu parttime, want jonge vader). Geboren en getogen in Zoetermeer, vlak naast een van de lelijkste plekken van Nederland. Zoek maar op: Centraal station Zoetermeer. Inmiddels verhuisd en gesetteld in het mooie Nijmegen met een huisje, een boompje en wat beestjes.  

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn motorrijden, een beetje gamen, aan mijn aquariumpje rommelen, duplo torens bouwen met mijn zoontje(s) en afgebeuld worden in de Kyokushin karate dojo (mijn leraar is ex commandant van de landmacht). Verder werk ik hobbymatig nog wel eens  aan wat projecten (o.a. WordPress websites, logo’s, drukwerk, etc.). 

20200711 150832

Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Ik heb thuis alles lekker op de rit, dus is het nu tijd om aan mezelf te werken.  Een tijdje geleden brak ik lelijk mijn enkel, dus ik ben nog even druk met herstellen. Over 5 jaar hoop ik een zwarte band te hebben gehaald (met eigen sportschool?) en succesvol te zijn als online marketeer.

Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend ga ik vaak met hebben en houden richting onze familie en vrienden in Zoetermeer. Vanuit daar gaan we vaak naar Blijdorp in Rotterdam. Als we in Nijmegen blijven, ga ik graag karaten op zaterdag (en soms op zondag)of haal ik met de kids graag een stukje appeltaart en een cappucino bij Harm’s Hoeve (een ‘belevenisboerderij’). Geen gesponsord bericht trouwens. 

Wat is je favoriete social mediakanaal?

YouTube! Hier kijk ik eindeloos filmpjes van onder andere horloges en motoren. Oh, en documentairs. Verslavend spul. 

Wat is je favoriete muziek?

Reggae, jah man! Mijn vader is een echte fan van Bob Marley fan, dus niet zo gek dat ik het stokje heb overgenomen. Verder hou ik ook van 90’s muziek, country en een beetje hip hop. 

Wat is je favoriete reisbestemming?

Hmmm, lastig… Ik ga in ieder geval graag naar Londen, Spanje en Berlijn. In Londen heb ik namelijk een tijdje gewoond en daar ook hele goede vrienden gemaakt die weer uit Berlijn kwamen. Dat is dan ook een van de redenen dat ik er graag kom. Naar Spanje gaan we weleens op bezoek bij een kennis met een eigen strandtent. Lekker relaxed. Kroatië, Costa Rica en Aruba zijn trouwens ook aanraders! 

Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Lekker druk. Ik hoefde mij vanaf het begin niet te vervelen en de tijd vloog voorbij. Ik voelde mij echt direct thuis in dit topteam. 

Wat is jouw rol binnen OMA?

Voor nu ben ik een manusje van alles zodat ik zoveel mogelijk kan leren. Mijn interesse ligt vooral bij technische SEO, data, branding en ads. Veel te doen dus! 

Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Ik heb de meeste kennis van technische SEO en branding. Daar ga ik mij dan ook echt verder in specialiseren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books