ID (GA4 metric)

Betekenis: ID (GA4 metric)

ID (Interaction Duration) is een metriek die wordt gebruikt in Google Analytics 4 (GA4) om de tijdsduur te meten die een gebruiker besteedt aan een interactie op een website of in een app. Deze metriek helpt website-eigenaren en marketeers te begrijpen hoe lang gebruikers betrokken blijven bij specifieke gebeurtenissen, pagina’s of schermen.

ID kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de gemiddelde tijd te meten die gebruikers doorbrengen op een bepaalde productpagina, hoe lang ze een video bekijken, of hoelang ze interactief zijn met een webapplicatie. Het is een waardevolle metriek omdat het inzicht biedt in de betrokkenheid van gebruikers en kan helpen bij het identificeren van knelpunten of kansen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Interpretatie van de ID (Interaction Duration) Metriek in GA4

Bij het analyseren van ID-metingen in GA4 is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de aard van de inhoud of interactie, omdat deze van invloed kunnen zijn op hoe lang gebruikers ermee bezig zijn. Het kan ook nuttig zijn om ID te vergelijken met andere metingen, zoals bouncepercentage en conversieratio’s, om een uitgebreider beeld te krijgen van hoe gebruikers zich gedragen op een website of in een app.

Categorieën

ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency