Wat is de Marktplaats Pro Admarkt

Geplaatst op 26 april 2022 door Lucien de Sévaux

De Marktplaats Pro Admarkt bied je de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op het albekende platform Marktplaats voor het vergroten van je naamsbekendheid, het verhogen van het aantal bezoekers naar je webshop en het realiseren van directe verkopen.

De Marktplaats Pro Admarkt kan jou op verschillende manieren helpen. Het kan je producten bij meer klanten onder de aandacht brengen, je helpen je voorraad te beheren en een beter inzicht geven in de waarde van wat je verkoopt. Belangrijk: Je hebt geen KvK-nummer nodig, maar het maakt het aanmelden wel heel wat sneller.

Wat zijn de mogelijkheden op de Marktplaats Pro Admarkt?

Er zijn twee opties voor de Marktplaats Pro Admarkt:

Optie 1: Je kunt de Marktplaats Pro Admarkt voor €5.00 per maand, en je hebt dan toegang tot alle functies. De enige extra kosten zijn 5% transactiekosten voor elke verkoop op de Marktplaats.

Optie 2: Je kunt de Marktplaats Pro Admarkt kopen voor €100.00 per maand en óók toegang krijgen tot alle functies. Als je dit hebt, betaal je geen transactiekosten.

Wat is het verschil tussen de Admarkt en de Pro Admarkt?

Om echt het verschil tussen de Admarkt en de Pro Admarkt uit te leggen, is het makkelijker (en sneller) om dit te doen met een kort lijstje. Of 2.

De Admarkt (“standaard” marktplaats):

  • Biedt gratis advertenties aan (of per advertentie betalen in bepaalde rubrieken)
  • Vooraf betalen, en zekerheid over de kosten
  • Eenvoudig adverteren, ook zonder veel marketingervaring

De Pro Admarkt:

  • Alleen betalen voor échte kliks. Dit kan al vanaf 0.01 per klik.
  • Met Pro kan je ook geautomatiseerd adverteren of het adverteren uitbesteden. Aan OMA, bijvoorbeeld! (We zijn schaamteloos)
  • Geen opstartkosten, geen contractkosten en ook geen minimum contractduur. Je kunt dus stoppen wanneer je wilt.

Hoe kan ik upgraden naar de Marktplaats Pro Admarkt?

Dit kan gewoon op hun website! Ook als je al een Admarkt account hebt. Je vult je gegevens in, gaat akkoord, presto. Dit Proces gaat heel wat sneller als je je KvK-nummer klaar hebt liggen.

Als je geen zin hebt om door meerdere schermen heen te klikken, of gewoon liever iemand spreekt, bieden ze je hun gratis ondernemersdesk aan met wie je gewoon kan bellen. Aardige mensen hoor!

Voorbeelden van Marktplaats advertenties

Hoe ziet een Marktplaats Pro Admarkt advertentie er uit? Eigenlijk niet zo anders dan andere Marktplaats advertenties! Namelijk zo:

Marktplaats’ eigen voorbeeld van een Pro Advertentie

Nu je weet wat de Pro Admarkt is, heb je misschien al gedacht dat je daar zelf op kan gaan adverteren! Dan is de volgende stap een account aanmaken. Hier hebben we een blogje voor geschreven! Mocht je daar toch nog hulp bij nodig hebben, of bij één van de andere stappen van adverteren op de Marktplaats Pro Admarkt, neem gerust contact op met ons.

Geschreven door: Lucien de Sévaux Basketbalfanaat en wijnliefhebber die precies weet wat elk getalletje voor jou betekent en daardoor zien ook zijn resultaten er doorgaans uit om door een ringetje te halen. Yes, pun intended.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency