Zoeken
Menu

Helaas zijn er weinig Nederlandstalige artikelen die je vertellen hoe je dit kan doen. In deze blog leggen wij je gelukkig wel uit hoe je dit in een paar simpele stappen doet en of er wel of geen extra kosten bij komen kijken. 

In vijf stappen iemand toevoegen aan je Shopify website

 • Stap 1: Login op je Shopify admin omgeving. 
 • Stap 2: Klik op ‘Medewerkers toevoegen’. 
 • Stap 3: Voer de naam van de persoon die je wil toevoegen in en koppel hierbij het bijbehorende e-mailadres
 • Stap 4: Selecteer de machtigingen die je de betreffende persoon wil geven. 
 • Stap 5: Klik op ‘Uitnodiging verzenden’. De toegevoegde persoon ontvangt nu een mail waarin hij/zij deze toegang kan accepteren.  

Zo simpel is het! Met deze stappen kun je je team moeiteloos uitbreiden en samenwerken aan het groeien van je Shopify-winkel. 

Hoeveel kost een Shopify account?

Het belangrijk om rekening te houden met zowel de abonnementskosten als de kosten voor het toevoegen van gebruikers. Hieronder vind je een specifiek overzicht van de mogelijkheden en kosten per Shopify-abonnementstype: 

Optie 1: Shopify Basic ($29,- per maand):
Vraag je je af hoeveel kost Shopify voor een klein bedrijf? Dit abonnement laat je maximaal 2 gebruikers toevoegen, inclusief de accounteigenaar. Het is ideaal voor kleinere ondernemingen die beginnen met een beperkt team. 

Optie 2: Shopify ($79,- per maand):
Met dit abonnement kun je tot vijf gebruikers toevoegen. Geschikt voor groeiende bedrijven die meer personeel nodig hebben om de webwinkel te beheren. 

Optie 3: Advanced Shopify ($299,- per maand):
Dit abonnement biedt ruimte voor maximaal vijftien gebruikers. Dit is een goede keuze voor grotere bedrijven met een uitgebreid team. 

Elk van deze abonnementen biedt naast het aantal gebruikers ook verschillende functies en voordelen, dus het is belangrijk om te overwegen welk abonnement het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf. Voor bedrijven die meer dan vijftien gebruikers nodig hebben, biedt Shopify ook Shopify Plus, een oplossing voor grootschalige ondernemingen met uitgebreidere ondersteuning en mogelijkheden. 

Voor de meest actuele prijzen en gebruikerslimieten, bezoek je de Shopify-prijspagina. Houd er rekening mee dat prijzen en voorwaarden kunnen veranderen, dus het is altijd goed om de officiële Shopify-website te raadplegen voor de laatste informatie.

Hoe verwijder je iemand uit je Shopify-website?

Je kunt iemand uit je Shopify website verwijderen, door het account van deze persoon te verwijderen. Ook dit is eenvoudig te doen: 

 • Stap 1: Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Gebruikers en machtigingen. 
 • Stap 2: Klik op de naam van de medewerker die je wenst te verwijderen. 
 • Stap 3: Klik op ‘*medewerkersnaam* verwijderen’.
  Let op: Deze actie is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. 
 • Stap 4: Voer het wachtwoord van je eigen medewerkersaccount in om de actie te bevestigen. Uiteraard moet je zelf wel de machtiging ‘Medewerkers toevoegen en verwijderen’ hebben om deze actie door te kunnen voeren. 

Het account van de betreffende medewerker is nu permanent uit je winkel verwijderd en is niet langer beschikbaar in je Shopify-beheercentrum. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog