Webdesign Ede

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Daar hoort natuurlijk een website of webshop bij. Het doel van een website is om bezoekers te trekken, en bezoekers trek je door hoog in Google te staan.

Ik wil een nieuwe website! Bel: 06 47 42 49 63
Webdesign Ede

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Daar hoort natuurlijk een website of webshop bij. Het doel van een website is om bezoekers te trekken, en bezoekers trek je door hoog in Google te staan.

Ik wil een website waarmee ik mijn concurrenten versla
Webdesign Ede
Websites die werken Wij bouwen websites die euro’s en klanten opleveren
Vakbekwaam Wij hebben al 12 jaar ervaring op het gebied van webdesign
Versla concurrenten Onze websites zijn perfect voor SEO geoptimaliseerd

Webdesign stap voor stap

Intakegesprek Wil jij je concurrenten achter je laten, en wil je Google domineren met een SEO-geoptimaliseerde website? Dan komen we graag bij jou langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek staan jouw doelen, wensen en eisen centraal. Samen achterhalen we wat het doel van jouw website is. Wordt het een blog, een online visitekaartje of een webshop? We stippelen het traject uit en leggen de planning vast. Ook kijken we samen naar je voornaamste concurrenten en bepalen we de huisstijl.

Ontwikkeling Is er een klik? Mooi! Dan kan je een kraakhelder voorstel van ons verwachten. Zodra er een GO is, gaan we aan de slag met het eerste design, welke we vanuit online marketingoogpunt vormgeven. Zo doet de website wat ‘ie moet doen. Binnen een paar dagen starten we met de ontwikkeling van de eerste versie van de website. We bouwen de website, voegen de eerste SEO-elementen toe, maken de website gebruiksvriendelijk en verwerken alle conversiepunten. Binnen 1 tot 2 weken is de eerste versie van jouw website af.

Feedback Zodra wij klaar zijn met de eerste versie, is het tijd voor een meeting met alle betrokken partijen. Tijdens deze meeting hebben wij een aantal ontwerpgerelateerde vragen voor je. Ook zijn we benieuwd naar je mening over de website. Vervolgens leggen we de website naast je wensen, eisen en doelen. Zo kijken we of alles nog klopt met de afspraken die we tijdens het intakegesprek hebben gemaakt.

Afronden Tijdens deze fase verwerken we jouw feedback en maken we de website volledig af. De website wordt perfect voor SEO (en dus voor Google) geoptimaliseerd en is ontzettend snel. Websites die door ons worden opgeleverd, hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden. Als deze fase is afgerond, is de website volledig getest, voor 100% af en voldoet hij precies aan al jouw wensen, eisen en doelen.

Oplevering Een oplevering moet een feestje zijn! Daarom komen wij graag bij je langs om de website te presenteren. In een korte training leggen we het besturingssysteem (WordPress) aan je uit. Dit kan ook eventueel online plaatsvinden. Alleen wanneer jij 100% tevreden bent, zullen wij de website live zetten. Ben jij nog niet 100% tevreden? Dan gaan we terug naar stap 3.

Nazorg Je online avontuur begint pas wanneer de website live staat. Dan is het zaak dat je online goed gaat scoren, Google gaat domineren en dat je klanten binnen gaat halen. Om je verder op weg te helpen, installeren we de plugin Yoast. Dit is een handige SEO-plugin waarmee je heel gemakkelijk zelf SEO-teksten kan schrijven.

25 Maximaal aantal dagen dat de bouw van een website duurt
40 In het afgelopen jaar hebben wij voor meer dan 40 klanten gewerkt
100 100% van onze klanten is tevreden na het opleveren van onze website

In de afgelopen jaren hebben vele ondernemers bij ons aangeklopt voor het verzorgen van een steengoede website die klanten binnenhaalt. Van startende ondernemers tot doorgewinterde MKB-ondernemers. We werken niet voor één specifieke doelgroep. De organisaties waarvoor wij websites maken, zijn dan ook uiteenlopend. Van een naaistudio, tot aan een organisatie die naar buiten treedt om honderden sporters op de kaart te zetten. De focus ligt altijd op het resultaat, namelijk het behalen van nieuwe klanten voor jouw onderneming.

Online Marketing Agency heeft inmiddels 12 jaar ervaring met het bouwen van websites. Omdat wij al zo lang in het vak zitten, weten we precies welke designs goed scoren, en wat wel en niet werkt. Zo weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Online Marketing Agency is begonnen als online marketing bureau met een sterke focus op SEO. Naast SEO voeren wij ook SEA, e-mailmarketing en social mediamarketing uit. Doordat wij ons vak in gingen zetten voor ondernemers met zeer slechte websites en het internet inmiddels compleet is overspoeld is met websites die er leuk uitzien, maar niet goed scoren, vonden wij het tijd voor verandering. Wij zijn van mening dat websites niet alleen een mooi design moeten hebben, maar bovenal goed moeten werken.

Net zolang het duurt totdat jij 100% tevreden bent en wij er 100% zeker van zijn dat de website veel nieuwe klanten voor je binnen gaat halen. Doorgaans duurt het bouwen van een website maximaal 25 dagen.

Wij zien een website als een investering, niet als een kostenpost. Een goede website betaalt zich namelijk dubbel en dwars uit. Websites bij Online Marketing Agency starten al vanaf €1499,-. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen, eisen en de kansen die wij in de markt voor jouw organisatie zien.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode
Webdesign Ede

Wat we doen …

De webdesigners van Online Marketing Agency zijn echte duizendpoten. Niet alleen zijn we expert op het gebied van online marketing – we bouwen ook snelle en vindbare websites. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Naast het bouwen van websites, zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van affiliate webshops.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en goed vindbare websites en webshops
  • Affiliate websites en webshops
  • Het design van websites en webshops
  • Het maken van een website of webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Bij Online Marketing Agency gaan we altijd voor de best mogelijke resultaten. Dit bereiken we door betrokken te zijn bij onze klanten. Webdesign bureau in Ede werkt samen met de kant aan een duurzame relatie. Doordat we samen een plan opstellen, weet je precies wat je kan verwachten. En door constant te sparren over het design kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. Het resultaat: een mooie, snelle en goed vindbare website.

Kennismaken met onze webdesigner in Ede?

Ben je nieuwsgierig welke kansen er liggen voor jouw bedrijf? Wil jij een nieuwe website of een nieuwe webshop die niet alleen mooi design heeft, maar ook snel laadt en SEO-proof is? Laat Online Marketing Agency jouw website bouwen en word goed vindbaar in Google. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat onze webdesigner in Ede voor jou kan bereiken!

Neem contact met ons op of kom eens op bezoek!

Ik wil een SEO vriendelijke website

Waar ligt onze kracht?

Zoekmachine optimalisatie

Meer leads (en klanten) in plaats van alleen meer bezoekers? Laat dat maar aan ons over. Met slimme SEO richten we ons op de keywords die er echt toe doen.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Wij zetten Google Ads campagnes op en optimaliseren ze als een pro. Want dat zijn we. Pro's. Voor meer omzet uit je campagnes - en tegen minder kosten.

Meer informatie

Social media adverteren

Opvallen in de tijdlijn van je ideale klanten? Wij weten hoe. Met hele specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget. Ieder keer opnieuw.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer conversies betekent meer leads en meer omzet tegen lagere acquisitiekosten. Op basis van data en psychologische principes verbeteren wij je website.

Meer informatie

E-mail marketing

De juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment. Nieuwsbrieven en klantcontact zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Wij regelen ‘t voor je.

Meer informatie

Affiliate marketing

Wij zetten een affiliate systeem op en verleiden de beste influencers en publishers om jouw product of dienst te promoten. Kun je zelf lekker achterover leunen.

Meer informatie

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency