Webdesign Ede | Websites en webshops

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Daar hoort natuurlijk een website of webshop bij. Het doel van een website is om bezoekers te trekken, en bezoekers trek je door hoog in Google te staan. Online Marketing Agency verzorgt niet alleen online marketing, maar bouwt ook websites. En dit heeft zo zijn voordelen: een website die er niet alleen tiptop uitziet, maar ook nog eens goed scoort in de zoekmachines.

Wij bouwen websites die SEO-technisch perfect in elkaar zitten, snel zijn en voldoen aan alle eisen van Google.

Wie wij zijn…

Online Marketing Agency is een fullservice internetbureau uit Ede. Wij zijn altijd in de buurt om je te helpen. We laten je zien hoe iets werkt, nemen de plannen door en bespreken het design. Zullen we alvast in de auto stappen?

Ben je benieuwd wat we als webdesigner uit Ede voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag langs om een kopje koffie met elkaar te drinken.

Wat we doen …

De webdesigners van Online Marketing Agency zijn echte duizendpoten. Niet alleen zijn we expert op het gebied van online marketing – we bouwen ook snelle en vindbare websites. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Naast het bouwen van websites, zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van affiliate webshops.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en goed vindbare websites en webshops
  • Affiliate websites en webshops
  • Het design van websites en webshops
  • Het maken van een website of webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Bij Online Marketing Agency gaan we altijd voor de best mogelijke resultaten. Dit bereiken we door betrokken te zijn bij onze klanten. Webdesign bureau in Ede werkt samen met de kant aan een duurzame relatie. Doordat we samen een plan opstellen, weet je precies wat je kan verwachten. En door constant te sparren over het design kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. Het resultaat: een mooie, snelle en goed vindbare website.

Effectieve websites

Wij bouwen mooie, snelle en vindbare websites die klanten en euro’s opleveren

Vakbekwaam

Online Marketing Agency heeft al 12 jaar ervaring op het gebied van webdesign

Versla concurrenten

Onze websites zijn SEO-geoptimaliseerd. Zo krijg je veel bezoekers op je website

Webdesign stap voor stap

Intakegesprek

Wil jij je concurrenten achter je laten, en wil je Google domineren met een SEO-geoptimaliseerde website? Dan komen we graag bij jou langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek staan jouw doelen, wensen en eisen centraal. Samen achterhalen we wat het doel van jouw website is. Wordt het een blog, een online visitekaartje of een webshop? We stippelen het traject uit en leggen de planning vast. Ook kijken we samen naar je voornaamste concurrenten en bepalen we de huisstijl.

Ontwikkeling

Is er een klik? Mooi! Dan kan je een kraakhelder voorstel van ons verwachten. Zodra er een GO is, gaan we aan de slag met het eerste design, welke we vanuit online marketingoogpunt vormgeven. Zo doet de website wat ‘ie moet doen. Binnen een paar dagen starten we met de ontwikkeling van de eerste versie van de website. We bouwen de website, voegen de eerste SEO-elementen toe, maken de website gebruiksvriendelijk en verwerken alle conversiepunten. Binnen 1 tot 2 weken is de eerste versie van jouw website af.

Feedback

Zodra wij klaar zijn met de eerste versie, is het tijd voor een meeting met alle betrokken partijen. Tijdens deze meeting hebben wij een aantal ontwerpgerelateerde vragen voor je. Ook zijn we benieuwd naar je mening over de website. Vervolgens leggen we de website naast je wensen, eisen en doelen. Zo kijken we of alles nog klopt met de afspraken die we tijdens het intakegesprek hebben gemaakt.

Afronden

Tijdens deze fase verwerken we jouw feedback en maken we de website volledig af. De website wordt perfect voor SEO (en dus voor Google) geoptimaliseerd en is ontzettend snel. Websites die door ons worden opgeleverd, hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden. Als deze fase is afgerond, is de website volledig getest, voor 100% af en voldoet hij precies aan al jouw wensen, eisen en doelen.

Oplevering

Een oplevering moet een feestje zijn! Daarom komen wij graag bij je langs om de website te presenteren. In een korte training leggen we het besturingssysteem (WordPress) aan je uit. Dit kan ook eventueel online plaatsvinden. Alleen wanneer jij 100% tevreden bent, zullen wij de website live zetten. Ben jij nog niet 100% tevreden? Dan gaan we terug naar stap 3.

Nazorg

Je online avontuur begint pas wanneer de website live staat. Dan is het zaak dat je online goed gaat scoren, Google gaat domineren en dat je klanten binnen gaat halen. Om je verder op weg te helpen, installeren we de plugin Yoast. Dit is een handige SEO-plugin waarmee je heel gemakkelijk zelf SEO-teksten kan schrijven.

25

Maximaal aantal dagen dat de bouw van een website duurt

40

In het afgelopen jaar hebben wij voor meer dan 40 klanten gewerkt

100

100% van onze klanten is tevreden na het opleveren van onze website

In de afgelopen jaren hebben vele ondernemers bij ons aangeklopt voor het verzorgen van een steengoede website die klanten binnenhaalt. Van startende ondernemers tot doorgewinterde MKB-ondernemers. We werken niet voor één specifieke doelgroep. De organisaties waarvoor wij websites maken, zijn dan ook uiteenlopend. Van een naaistudio, tot aan een organisatie die naar buiten treedt om honderden sporters op de kaart te zetten. De focus ligt altijd op het resultaat, namelijk het behalen van nieuwe klanten voor jouw onderneming.

Online Marketing Agency heeft inmiddels 12 jaar ervaring met het bouwen van websites. Omdat wij al zo lang in het vak zitten, weten we precies welke designs goed scoren, en wat wel en niet werkt. Zo weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Online Marketing Agency is begonnen als online marketing bureau met een sterke focus op SEO. Naast SEO voeren wij ook SEA, e-mailmarketing en social mediamarketing uit. Doordat wij ons vak in gingen zetten voor ondernemers met zeer slechte websites en het internet inmiddels compleet is overspoeld is met websites die er leuk uitzien, maar niet goed scoren, vonden wij het tijd voor verandering. Wij zijn van mening dat websites niet alleen een mooi design moeten hebben, maar bovenal goed moeten werken.

Net zolang het duurt totdat jij 100% tevreden bent en wij er 100% zeker van zijn dat de website veel nieuwe klanten voor je binnen gaat halen. Doorgaans duurt het bouwen van een website maximaal 25 dagen.

Wij zien een website als een investering, niet als een kostenpost. Een goede website betaalt zich namelijk dubbel en dwars uit. Websites bij Online Marketing Agency starten al vanaf €1499,-. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen, eisen en de kansen die wij in de markt voor jouw organisatie zien.

Een paar van de prachtige organisaties waar wij voor werken!

Noldus IT logo
BVR-advies logo
Lassie logo
volta energy logo

Kennismaken met onze webdesigner in Ede?

Ben je nieuwsgierig welke kansen er liggen voor jouw bedrijf? Wil jij een nieuwe website of een nieuwe webshop die niet alleen mooi design heeft, maar ook snel laadt en SEO-proof is? Laat Online Marketing Agency jouw website bouwen en word goed vindbaar in Google. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat onze webdesigner in Ede voor jou kan bereiken!

Neem contact met ons op
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

    [Inclusief kortingscode]
    [Inclusief kortingscode]