Webdesign Apeldoorn | Websites en webshops

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Dit realiseren onze webdesigners door professionele websites en webshops te bouwen voor bedrijven. Maar wat is een website zonder bezoekers? Daarom verzorgt Online Marketing Agency niet alleen websites, maar ook de online marketing. Zo heb je een website die er fantastisch uit ziet en […]

Ik wil een nieuwe website! Bel: 06 47 42 49 63
Webdesign Apeldoorn | Websites en webshops

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Dit realiseren onze webdesigners door professionele websites en webshops te bouwen voor bedrijven. Maar wat is een website zonder bezoekers? Daarom verzorgt Online Marketing Agency niet alleen websites, maar ook de online marketing. Zo heb je een website die er fantastisch uit ziet en scoor je ook nog eens goed in de zoekmachines. Deze combinatie zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Wij bouwen websites die SEO-technisch perfect in elkaar zitten, snel zijn en voldoen aan alle eisen van Google.

Wie wij zijn…

Online Marketing Agency is een full-service internetbureau uit de regio Apeldoorn. Wij verzorgen zowel online marketing als webdesign in Apeldoorn. Onze online experts zijn altijd in de buurt om je te adviseren over online marketing en webdesign. Of je nu een snelle website wilt, beter vindbaar wilt zijn in Google of meer omzet wilt binnenslepen – wij geven je graag deskundig en onafhankelijk advies.

Als webdesign bedrijf in Apeldoorn helpen we kleine en grotere ondernemingen bij hun online marketing. Ben je benieuwd wat we voor jou bedrijf kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op. We komen graag langs om een kopje koffie te drinken. Zullen we alvast in de auto stappen?

Ik wil een website waarmee ik mijn concurrenten versla
Webdesign Apeldoorn | Websites en webshops
Websites die werken Wij bouwen websites die euro’s en klanten opleveren
Vakbekwaam Wij hebben al 12 jaar ervaring op het gebied van webdesign
Versla concurrenten Onze websites zijn perfect voor SEO geoptimaliseerd

Webdesign stap voor stap

Intakegesprek Als jij je concurrenten achter je wilt laten en Google wilt domineren met je SEO geoptimaliseerde website, dan gaan we eerst een intakegesprekken plannen. Tijdens dit gesprek staan je doelen, wensen en eisen centraal. We stippelen het traject uit, leggen de planning vast, kijken samen naar je voornaamste concurrenten en bepalen de huisstijl. Dit eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend, zo kan jij makkelijk achterhalen of er een klik is.

Ontwikkeling Op het moment dat het intakegesprek is afgenomen, gaan wij binnen een aantal dagen starten met de ontwikkeling van de eerste versie van website. In de basis wordt de website volledig gebouwd, worden de eerste SEO elementen toegevoegd, zorgen wij ervoor dat de website gebruikersvriendelijk is en verwerken wij alle conversiepunten.

Feedback Zodra wij klaar zijn met de eerste versie, is het tijd voor een meeting met alle betrokken partijen. Tijdens deze meeting hebben wij een aantal ontwerp-vragen voor je, maar mag je ook je mening over de website geven. Vervolgens leggen we de website ook naast je wensen, eisen en doelen om te kijken of alles nog klopt.

Afronden Tijdens deze fase verwerken we jouw feedback, maar maken we de website echt volledig af. De website wordt perfect voor SEO (en dus Google) geoptimaliseerd en is daarom ontzettend snel. Als deze fase is afgerond is de website 100% af, is de website volledig getest en voldoet hij precies aan al jouw wensen, eisen en doelen.

Oplevering Een oplevering moet een feestje zijn! We komen daarom graag langs om de website te presenteren. Dit kan ook eventueel online gebeuren. Alleen wanneer jij 100% tevreden bent, zullen wij de website live zetten. Ben jij nog niet 100% tevreden? Dan gaan we terug naar stap 3.

Nazorg Je online avontuur begint pas wanneer de website live staat. Dan is het noodzaak dat je online goed gaat scoren en Google gaat domineren en dat je klanten binnen gaat halen. Online marketing is onze expertise en daar kunnen wij je dus goed bij helpen.

25 Maximaal aantal dagen dat de bouw van een website duurt
40 In het afgelopen jaar hebben wij voor meer dan 40 klanten gewerkt
100 100% van onze klanten is tevreden na het opleveren van onze website

In de afgelopen jaren hebben allerlei ondernemers bij ons aangeklopt voor het verzorgen van een steengoede website die klanten binnenhaalt. Van startende ondernemer tot doorgewinterde MKB ondernemer. Van naaistudio, tot een organisatie die naar buiten treedt om honderden sporters op de kaart te zetten. Omdat de focus bij ons altijd op het resultaat, de impact en op het binnenhalen van nieuwe klanten voor jouw is, werken we niet specifiek voor één specifieke doelgroep.

Online Marketing Agency heeft inmiddels al 12 jaar ervaring met het bouwen van websites. Omdat wij al zo lang in het vak zitten, weten we precies welke designs goed scoren, wat wel en wat niet werkt en weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Online Marketing Agency is begonnen als online marketing bureau met een sterke focus op SEO. Naast SEO voeren wij ook SEA, E-mail Marketing en Social Media Marketing uit. Doordat wij vaak ons in gingen zetten voor ondernemers met erg slechte websites en het internet inmiddels compleet is overspoelt is met websites die er leuk uitzien, maar niet goed scoren, vonden wij het tijd voor verandering. Websites moeten goed werken, het design is altijd ondergeschikt. Wat heb jij liever? Een website die 0 klanten per maand binnenhaalt, maar er wel fantastisch uitziet? Of een website die 50 klanten binnenhaalt en gefocust is op conversie en niet op design?

Net zolang het duurt totdat jij 100% tevreden bent en wij er 100% zeker van zijn dat de website veel nieuwe klanten binnen gaat halen. Geen minuut korter of langer!

Een website moet je zien als uitgave, geen kostenpost! Een goede website levert namelijk zijn geld dubbel en dwars terug. Websites bij Online Marketing Agency starten al vanaf €1499,-. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen, eisen en de kansen die wij in de markt voor jou zien.

Zij gingen je voor

Lassie
Papendal
Social Deal
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
SFA
NIZO
RadarAdvies
PokemonKaartenVerkopen
Kamst Mode
Webdesign Apeldoorn | Websites en webshops

Wat we doen …

De duizendpoten van Online Marketing Agency zijn gespecialiseerd in zowel online marketing als webdesign. Zo bouwen we mooie en snelle websites en webshops en zijn we experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Daarnaast kunnen we affiliate websites en webshops bouwen waarmee je als bedrijf omzet kunt genereren.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  • Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Bij Online Marketing Agency streven we altijd naar de beste resultaten. Onze webdesigners uit Apeldoorn werken samen met de klant aan een duurzame relatie. Dit houdt in dat we samen een plan opstellen en sparren over het design. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Door betrokken te zijn bij onze klanten, ontstaat er een prettige samenwerking en een mooie, snelle en goed vindbare website als resultaat.

Neem contact met ons op of kom eens op bezoek!

Ik wil een SEO vriendelijke website

Waar ligt onze kracht?

Zoekmachine optimalisatie

Meer leads (en klanten) in plaats van alleen meer bezoekers? Laat dat maar aan ons over. Met slimme SEO richten we ons op de keywords die er echt toe doen.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Wij zetten Google Ads campagnes op en optimaliseren ze als een pro. Want dat zijn we. Pro's. Voor meer omzet uit je campagnes - en tegen minder kosten.

Meer informatie

Social media adverteren

Opvallen in de tijdlijn van je ideale klanten? Wij weten hoe. Met hele specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget. Ieder keer opnieuw.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer conversies betekent meer leads en meer omzet tegen lagere acquisitiekosten. Op basis van data en psychologische principes verbeteren wij je website.

Meer informatie

E-mail marketing

De juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment. Nieuwsbrieven en klantcontact zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Wij regelen ‘t voor je.

Meer informatie

Affiliate marketing

Wij zetten een affiliate systeem op en verleiden de beste influencers en publishers om jouw product of dienst te promoten. Kun je zelf lekker achterover leunen.

Meer informatie

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Onze blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency