Zoeken
Menu

Afgelopen jaar behaalde ze haar masterdiploma Commerciële Communicatie aan de Radboud Universiteit en per 1 december startte ze bij OMA. We hebben het natuurlijk over Nicole. Nicole zal zich volledig richten op alles wat met online marketing te maken heeft.

Vraag 1: Wie is Nicole?

Ik ben 23 jaar en ben geboren in Zutphen. Vijf jaar geleden werd ik verliefd op Nijmegen en ik woon er sindsdien met veel plezier. Ik ben opgegroeid in een gezin van 5 met een oudere zus en een tweelingzus. Ik ben een sociaal persoon die altijd in is voor gezelligheid. Of dat nu een spelletjesavond is, een feestje of gewoon kletsen met een kop koffie en taart, dat maakt niet uit!

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Ik houd erg van koken, vooral omdat ik een passie heb voor lekker eten. Daarnaast ben ik een echte spelletjesfanaat. Met vrienden dobbel-, kaart-, of bordspellen spelen is voor mij een perfect avondje, en dan vooral in combinatie met een goed gevulde borrelplank. Ook vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn. Na de zomer ben ik dan ook begonnen met voetballen in een vriendinnenteam wat ook nog eens veel gezelligheid met zich meebrengt.  

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar heb ik mij verder ontwikkeld als online marketingspecialist bij OMA. Ik ken dan alle ins en outs op het gebied van websites, SEO, SEA en social media. Daarnaast hoop ik er warm bij te zitten in mijn eigen huis met een lieve hond. Ook heb ik tegen die tijd een reis naar IJsland van mijn bucketlist afgestreept.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend ga ik graag lunchen met vrienden, naar een feestje, wandelen of langs bij mijn ouders én hond. Op zondag ben ik inmiddels dus ook vaak te vinden op het voetbalveld (en in de kantine).

Vraag 5: Wat is je favoriete socialmediakanaal?

Mijn favoriete socialmediakanaal is Instagram. Ik kijk graag naar foto’s en video’s die te maken hebben met interieur en doe inspiratie op voor nieuwe recepten. Gevaar is wel dat ik zo een half uur zit te kijken naar dierenfilmpjes, bloopercompilaties en andere onzin. Oeps!

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Ik luister de hele dag door naar muziek en dan komt er van alles en nog wat voorbij. Ik ben vooral gek op Spaanse muziek. Ook houd ik van R&B, pop, dance en ben ik wel eens te vinden op een technofestival. Maar op een feestje kan ik ook losgaan op foute Nederlandse muziek.

NicoledeBoer 3
Hier was Nicole op treinreis door Oost-Europa

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Kroatië vind ik een van de mooiste bestemmingen in Europa. Voor mij is het de perfecte combinatie van prachtige natuur en bruisende steden. Daarnaast ben ik gek op Spanje; de cultuur, het eten, de muziek en natuurlijk het klimaat maken het voor mij de ideale vakantiebestemming.

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bevallen bij OMA?

De eerste week is mij heel goed bevallen. Ik ben warm opgevangen door alle collega’s en heb al gelijk gemerkt dat het een hardwerkend team is waar ook ruimte is voor gezelligheid. Tijdens mijn studie Communicatiewetenschap heb ik een theoretische basis opgebouwd en ik kijk er erg naar uit om dit de komende tijd in de praktijk in te kunnen zetten.

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben Online Marketeer bij OMA. Dit houdt in dat ik mij bezig zal houden met het optimaliseren van websites, het uitzetten en analyseren van Google en Social Ads, het schrijven van content en het ondersteunen van klanten.

Vraag 10: Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Mijn interesses binnen de online marketing zijn erg breed en ik wil mijzelf dan ook op breed niveau ontwikkelen. Prioriteit ligt nu op het gebied van SEO. Daarnaast wil ik me specialiseren op het gebied van online marketing binnen Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog